Bilgilendirme : Bu konu 3989 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
17 Ocak 2015 17:02 NTV Spor ve Ajanslar
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/589/harun-erdenay600-11_A0VN5.jpg
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay, "3 sene sonra basketbolda iyi bir jenerasyon yakalayacaðýz" dedi.
Bu konu 6859 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
"Ýyi bir jenerasyon yakalayacaðýz"
6859 Reviews
-
Uye No : 42955
"Ýyi bir jenerasyon yakalayacaðýz"
17 Ocak 2015 17:02 NTV Spor ve Ajanslar

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay, "3 sene sonra basketbolda iyi bir jenerasyon yakalayacaðýz" dedi.
TBF Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay, Bölgesel Lig'de mücadele eden Çankýrý Era Demirspor Basketbol Takýmý ile Kastamonu Özel Ýdare Spor Basketbol Takýmý'nýn, Hasan Fehmi Gökþen Spor Salonu'ndaki mücadelesini izledi.
Daha sonra gazetecilere açýklama yapan Erdenay, 12 Dev Adam'ýn çok iyi bir jenerasyon olduðunu belirtti. Erdenay, 12 Dev Adam'ýn 2001 yýlýnda düzenlenen Avrupa Þampiyonasý'nda ilk çýkýþýný yakaladýðýný vurgulayarak, þunlarý söyledi:
"Benim de kaptanlýðýný yaptýðým, Hidayet, Kerem, Mehmet Okur, Mirsad ve Ýbrahim gibi isimlerin çok genç olduðu bir jenerasyondu. Yeni ve iyi bir jenerasyon geliyor. Þu ara bir bocalama dönemindeyiz. Çünkü Hidayet, Ömer Onan, Kerem Tunçeri gibi çok önemli isimler artýk milli takým kariyerlerini noktalýyorlar. Yeni jenerasyon arasýnda çok genç isimler var. 3 sene sonra basketbolda iyi bir jenerasyon yakalayacaðýz."
Daha sonra Çankýrý Valisi Vahdettin Özcan, Erdenay'a tuz lambasý hediye etti.
Öte yandan Erdenay, imzaladýðý toplarý taraftarlara daðýttý.
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)