Bilgilendirme : Bu konu 4388 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Bir Ayet
Günahın açığını da bırakın, gizlisini de. Çünkü günah kazananlar yaptıkları karşılığında cezalandırılacaklardır.
En'âm, 6/120
Bir Hadis
" Sizin en hayırlılarınız, hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır."
((Tirmizî, "Radâ’, 11; İbn Mâce, “Nikâh”, 50)
Bu konu 833130 kez görüntülendi 169 yorum aldı ...
Ayet ve Hadisler
833130 Reviews
-
Uye No : 15638
Bismillahirrahmanirrahim
Bir Ayet
Ey iman edenler, Allah´tan sakının ve eğer inanmışsanız faizden artakalanı bırakın. (2/278)
Bir Hadis
Zeyd bin Erkam (r.a.) rivayet ediyor:Evvâbin namazı, deve yavrusunun ayağı kumdan yanmaya başladığı andan itibaren kılınır.
Müslim, Müsâfirîn: 43
selam ve dua ile..
-
Uye No : 15638
Bismillahirrahmanirrahim
Bir Ayet
Gerçek şu ki, insanlar için ilk kurulan Ev Bekke (Mekke) de o kutlu ve bütün insanlar (alemler) için hidayet olan (Ka´be)dir. (3/96)
Bir Hadis
Abis bin Rebia rivayet ediyor:
. Ömer bin Hattab´i gördüm. Hacerü´l-Esved´in karşısında durmuş şöyle diyordu: "Allah´a yemin ederim ki, ben senin bana ne fayda ne de zarar vermeye gücü yetmeyen bir taş olduğunu biliyorum. Eğer Resûlullahın (sav.) seni öptüğünü görmeseydim ben de öpmezdim."
Müslim, Hac: 248-251; Buhârî, Hac: 50; Ebû Dâvud. Menasik: 46; Tirmizî, Hacc: 26; Nesat, Menâsik: 147; îbni Mâce, Menâsik: 27;Muvatta: Hacc: 135.
selam ve dua ile..
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)