Bilgilendirme : Bu konu 3981 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
27 Ocak 2015 13:45 NTV Spor ve Ajanslar
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/594/basketbol-kura_6I0XQ.jpg
Basketbolda, Royal Halý Türkiye Kupasý 8'li final eþleþmeleri belli oldu.
Ýstanbul Wyndham Otel'de yapýlan kura çekimine, Türkiye
Bu konu 7273 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Türkiye Kupasý'nda kuralar çekildi!
7273 Reviews
-
Uye No : 42955
Türkiye Kupasý'nda kuralar çekildi!
27 Ocak 2015 13:45 NTV Spor ve Ajanslar

Basketbolda, Royal Halý Türkiye Kupasý 8'li final eþleþmeleri belli oldu.
Ýstanbul Wyndham Otel'de yapýlan kura çekimine, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Genel Sekreteri Celal Arýsan, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Direktörü Samer Þenbayrak, Royal Halý Yönetim Kurulu Baþkaný Taner Nakiboðlu, federasyon yetkilileri ile takýmlarýn temsilcileri katýldý.
NTV Spor'dan yayýnlanacak kupanýn kura çekiminin ardýndan 8'li final eþleþmeleri ve tarihleri þu þekilde oluþtu:
18 Þubat Çarþamba:
Royal Halý Gaziantep-Fenerbahçe Ülker
Pýnar Karþýyaka-Banvit
19 Þubat Perþembe:
Rönesans TED Ankara Kolejliler-Darüþþafaka Doðuþ
Anadolu Efes-Galatasaray Liv Hospital
Gaziantep Karataþ Þahinbey Spor Salonu'nda yapýlacak turnuvada yarý finaller 20 Þubat, final ise 22 Þubat'ta oynanacak.
BASKETBOLDAKÝ YÜKSELÝÞ
Kura çekiminde konuþma yapan TBF Genel Sekreteri Celal Arýsan, bu yýl basketbolda çok büyük bir yükseliþin yaþandýðýný belirterek, þunlarý söyledi:
"Basketbol maçlarýnda yüzde 15 civarýnda seyirci artýþý oldu. Ligimiz çok deðerli Türk ve yabancý antrenörler ile basketbolculardan kurulu. Avrupa'nýn da en deðerli liglerinden biriyiz. Royal Halý da Türkiye Kupasý'na sponsor olarak deðerimizi daha da arttýrdý. Daha önce formasýný giydiðim Gaziantep'in bu sene bize çok iyi bir evsahipliði yapacaðýna eminim. 8'li finallere katýlan tüm takýmlara baþarýlar diliyorum."
Royal Halý Yönetim Kurulu Baþkaný Taner Nakiboðlu ise spora ve basketbola büyük önem verdiklerini kaydederek, "Gaziantep basketbolu çok seven bir þehir. Royal Halý olarak Erkekler Türkiye Kupasý'na sponsor olmamýz bizim için büyük bir gurur kaynaðý oldu. Gaziantep'te Türkiye'nin en iyi 8 takýmý kupaya uzanmak için parkede ter dökecek. Bu önemli heyecaný Gaziantep'te yaþatmak, bizim için büyük bir mutluluk olacak. Türkiye Kupasý'nda mücadele edecek tüm takýmlarýmýza baþarýlar diliyorum" þeklinde konuþtu.
TBL Direktörü Samer Þenbayrak da Royal Halý Türkiye Kupasý'nýn kendileri için çok önemli olduðunu vurgulayarak, þunlarý söyledi:
"Rekabetimizin en üst seviyeye taþýnacaðý, ciddi anlamda her maçýn kendi efsanesini yaratacaðý, en üst seviyede bir organizasyon. Royal Halý'yla sponsorluk anlaþmasý yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kendileri sektörün önde gelen kuruluþlarýndan.
Onlara Türk basketboluna kattýklarý deðer için çok teþekkür ediyorum. Türkiye Kupasý'na evsahipliði yapmalarýndan dolayý ayrýca teþekkür ediyorum. Basketbolseverleri de maç biletlerini almaya ve çok güzel bir atmosferde müsabakalarý izlemeye davet ediyorum."
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)