Bilgilendirme : Bu konu 4026 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
KOYUNLARIN KÖPEKLERDEN FAZLA OLMASININ NEDENİ..!
Hz.Mevlana seher vakti uykusunu şöyle izah eder:
Sabaha karşı seher vakti bereket vaktidir.
Sabahın nasıl bir bereket vakti olduğunu, sabahta uyanık olanların nasıl bir berekete nail olduklarını Hz.Mevlana verdiği bir cevapta şöyle ifade eder.
Adamın biri sorar ?
Efendim der, koyun nesli hem kasaplık hem de kurbanlık olarak kesildiği halde bir türlü tükenmez, aksine daha da çoğalıp devam eder.
Ama köpek nesli hem de birkaç tane birden
Bu konu 400904 kez görüntülendi 298 yorum aldı ...
Kıssadan Hisse
400904 Reviews
-
18.Ağustos.2016, 01:02
Uye No : 15638
Kendine gel insanoglu,Ne için yaratildigini unutma sakin!
Şu profillerinde sürekli yemek fotoğrafı paylaşanları, yediği içtiği her nimeti gözümüze sokarcasına yayınlayanları hiç anlamıyorum anlamak istemiyorum ve hayatım boyunca da anlamayacağım. Tamam anladık güzel yemekler yiyorsunuz . Birbirinden lezzetli nimetler bulunuyor sofanızda, Rabbim daha da arttırsın , sofranızı daha da bereketli kılsın fakat sosyal medyada paylasmanızın amacı nedir ?
Hangi akla hizmet paylaşıyorsunuz ?
Paylaşınca elinize ne geçiyor?
İnsanlar sizin yediginiz nimetleri görünce kazancınız ne oluyor? Bizler de yemek yiyoruz Elhamdülillah bizlerde Rabbimin o güzel nimetlerinden faydalaniyoruz. Fakat paylasmiyoruz böyle saçma bişeye hiç gerek yok. İnsanlar benim yediğim şeyleri görünce halk arasındaki deyimiyle biyerim büyümeyecek. Bi kendinize gelin artık gösteriş delisi olmaktan vazgeçin. Yemek fotoğrafıni sosyal medyada paylasacaginiza sokaktaki bi açı doyurun, bunu yapamiyorsaniz aç olanlar için dua edin. Artık yeter bişeylerin farkına varın. Müslüman olduğunuzu hatırlayın. Bizlerin mümin kardeşimizin derdi ile dertlenmemiz lazımken, dünyanın dört bir yanında açlıkla mücadele eden kardeşlerimizin halini hiç umursamadan görmezden gelerek hunharca fotoğraf paylaşmaya devam ediyoruz. Allah rızası için biraz özünüzü hatırlayın, kim olduğunuzu unutmayın. Gösteriş delisi olup çıktınız. Bi kendinize gelin. ..!!
Hiçbişey yapamam deme aç olan, açıkta olan darda olan kardeşlerimiz için bol bol dua et. Onları yediğin her lokmanda aldığın her nefeste hatırla. ..!
selam ve dua ile..
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Bu Konudaki Etiketler