soyunma odasýnda oyuncusunu tokatlayan Ergin Ataman'a benzer olaylara imza atan Yýlmaz Vural'dan destek geldi: "Ergin'i benden iyi anlayan yoktur. Eline saðlýk kardeþim, doðru yapmýþsýn."
Galatasaray'daki tokat atma olayýný NTV Spor'da yorumlayan Yýlmaz Vural, "Orada yaþanan orada kalýr. Orada ne yapýlýyorsa dýþarý çýkmamalý. Nasýl takýmsýnýz? Nasýl baþarýlý olacaksýnýz? Ergin kardeþimi çok iyi anlýyorum. Bir daha olsa bir daha yapar" dedi.

Kendinden örnek veren Vural, "Ben oyuncuma diyorum ki; 'Kardeþim, sarý kartý, kýrmýzý kartý Allah aþkýna adam gibi görün. Zorlayýcý bir sebep varsa, -85'te adam gole gidiyorsa býrakýrsan gol olacak- býrak beþ dakika 10 kiþi oynayayým. Öyle bir yerde 4. sarý kartý görüyorsun ki, onu yapmazsan pozisyon öyle bir yere gider ki, orada kart gör, üste para verelim sana. Ama öyle bir sarý kartý görüyorsun ki, topa vuruyorsun, formaný çýkarýyorsun. Sonra ikinci sarý karý görüyorsun, atýlýyorsun, Takýmý kupa finalinde yarý yolda býrakýyorsun. Dayak deðil, seni gebertmek lazým. Ergin'i anlýyorum. Eline saðlýk kardeþim. Doðru yapmýþsýn" ifadelerini kullandý.