Bilgilendirme : Bu konu 3970 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/601/vuralataman600_O0W01.jpg
soyunma odasýnda oyuncusunu tokatlayan Ergin Ataman'a benzer olaylara imza atan Yýlmaz Vural'dan destek geldi: "Ergin'i benden iyi anlayan yoktur. Eline saðlýk kardeþim, doðru yapmýþsýn."Galatasaray'daki tokat atma olayýný NTV Spor'da yorumlayan Yýlmaz Vural, "Orada yaþanan orada kalýr. Orada ne yapýlýyorsa dýþarý çýkmamalý. Nasýl takýmsýnýz? Nasýl baþarýlý olacaksýnýz? Ergin kardeþimi çok iyi anlýyorum. Bir daha olsa bir daha
Bu konu 7240 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
"Eline saðlýk kardeþim"
7240 Reviews
-
Uye No : 1137
"Eline saðlýk kardeþim"

soyunma odasýnda oyuncusunu tokatlayan Ergin Ataman'a benzer olaylara imza atan Yýlmaz Vural'dan destek geldi: "Ergin'i benden iyi anlayan yoktur. Eline saðlýk kardeþim, doðru yapmýþsýn."Galatasaray'daki tokat atma olayýný NTV Spor'da yorumlayan Yýlmaz Vural, "Orada yaþanan orada kalýr. Orada ne yapýlýyorsa dýþarý çýkmamalý. Nasýl takýmsýnýz? Nasýl baþarýlý olacaksýnýz? Ergin kardeþimi çok iyi anlýyorum. Bir daha olsa bir daha yapar" dedi.
Kendinden örnek veren Vural, "Ben oyuncuma diyorum ki; 'Kardeþim, sarý kartý, kýrmýzý kartý Allah aþkýna adam gibi görün. Zorlayýcý bir sebep varsa, -85'te adam gole gidiyorsa býrakýrsan gol olacak- býrak beþ dakika 10 kiþi oynayayým. Öyle bir yerde 4. sarý kartý görüyorsun ki, onu yapmazsan pozisyon öyle bir yere gider ki, orada kart gör, üste para verelim sana. Ama öyle bir sarý kartý görüyorsun ki, topa vuruyorsun, formaný çýkarýyorsun. Sonra ikinci sarý karý görüyorsun, atýlýyorsun, Takýmý kupa finalinde yarý yolda býrakýyorsun. Dayak deðil, seni gebertmek lazým. Ergin'i anlýyorum. Eline saðlýk kardeþim. Doðru yapmýþsýn" ifadelerini kullandý.
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)