Bilgilendirme : Bu konu 3865 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Jin filmini bende yeni izledim. Etkileyici güzel bir film. İzlemenizi öneririm.
Henüz 17 yaşında olmasına rağmen hayatın tüm zorlukları ile tek başına mücadele etmek zorunda kalan ve bu zorlukları aşmasını bilen güçlü bir kız: Jin. Kırmızı başlıklı kız olarak da nitelendirilen kahramanımız silahlı bir örgütün yanı sıra kolluk kuvvetlerinden de kaçmaktadır ve bu kaçış hikayesinde onun hapsolduğu alan ormandır. Bu zorlu maceradan sıyrılıp yeni bir dünyaya adım atması gerekiyor ancak bunu
Bu konu 4590 kez görüntülendi 0 yorum aldı ...
-
Uye No : 559
Jin 7.4/10
Jin filmini bende yeni izledim. Etkileyici güzel bir film. İzlemenizi öneririm.
Henüz 17 yaşında olmasına rağmen hayatın tüm zorlukları ile tek başına mücadele etmek zorunda kalan ve bu zorlukları aşmasını bilen güçlü bir kız: Jin. Kırmızı başlıklı kız olarak da nitelendirilen kahramanımız silahlı bir örgütün yanı sıra kolluk kuvvetlerinden de kaçmaktadır ve bu kaçış hikayesinde onun hapsolduğu alan ormandır. Bu zorlu maceradan sıyrılıp yeni bir dünyaya adım atması gerekiyor ancak bunu yapması için çok fazla vakti yok!
Gösterim tarihi: 15 Mart 2013
Filmizlesene.com.tr puanı: 5.6/10
IMDB puanı: 7.4/10
Yapım: 2013
Oyuncular: Ayris Alptekin, Deniz Hasgüler, Onur Ünsal, Yıldırım Şimşek
Tür: Dram
Senaryo: Reha Erdem
Yönetmen: Reha Erdem
Orijinal İsim: Jîn
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Bu Konudaki Etiketler