DUYURU PANOSU
FORUMUMUZDA TÝVÝBU, D-SMART ,DÝGÝTURK-BEÝN KANALLARI YERLÝ - YABANCI PLATFORMLARLA ÝLGÝLÝ ,KART PAYLAÞIMI ,ÝPTV ,SERVER PAYLAÞIMDA BULUNMAK,HACK ÝLE KONULAR ve SPONSORLARIMIZ DIÞINDA HERHANGÝ BÝR ÜRÜN SATIÞI YAPMAK YASAKTIR 

Ýletiþim

WHATSAPP +905354035843

ERK@L

onlineuydudestek@gmail.com

NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 3950 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....

Padiþahýn biri yanýna vezirini de alýr ve ava giderler. Avda Padiþah ateþ eder, tüfek yarýlýr ve Padiþahýn iki parmaðý kopar. Veziri Padiþahý teselli etmek maksadýyla ''Her þeyde bir hayýr vardýr. Saðlýk olsun Padiþahým'' der. Padiþah bu sözlere çok kýzar. ''Bere melun hayýr bunun neresinde, Ýki parmaðým gitti. Derhal bu haini zindana atýn.'' der. Vezir yine ''Her iþte bir hayýr vardýr Padiþahým'' der ve Vezir zindana Padiþah saraya dönerler. Bir zaman sonra Padiþah yine bir ava çýkar. Bu defa

Bu konu 9040 kez görüntülendi 1 yorum aldý ...
Her Þeyde Bir Hayýr Vardýr 9040 Reviews

Konuyu Deðerlendir: Her Þeyde Bir Hayýr Vardýr

5 üzerinden | Toplam: 0 kiþi oyladý ve 9040 kez incelendi.

Karýþýk Görüntüle

cool - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 559

Uydu Alýcýsý

Redline 

Standart Her Þeyde Bir Hayýr Vardýr

Padiþahýn biri yanýna vezirini de alýr ve ava giderler. Avda Padiþah ateþ eder, tüfek yarýlýr ve Padiþahýn iki parmaðý kopar. Veziri Padiþahý teselli etmek maksadýyla ''Her þeyde bir hayýr vardýr. Saðlýk olsun Padiþahým'' der. Padiþah bu sözlere çok kýzar. ''Bere melun hayýr bunun neresinde, Ýki parmaðým gitti. Derhal bu haini zindana atýn.'' der. Vezir yine ''Her iþte bir hayýr vardýr Padiþahým'' der ve Vezir zindana Padiþah saraya dönerler. Bir zaman sonra Padiþah yine bir ava çýkar. Bu defa da Padiþah ve çevresindekileri Yamyamlar kuþatýr. Padiþahýn çevresinde kim var kim yok hepsini yerler ama Padiþahý yemezler. Güya herhangi bir uzvu eksik olaný Yamyamlar yemezmiþ. Bunun üzerine Padiþah derhal Vezirini zindandan çýkartýr. Yanýna çaðýrtýr. Vezirine ''Sen o zaman bu günleri gördüðün için mi Her iþte bir hayýr vardýr. dedin'' der. Vezir ''Evet Padiþahým '' der. Padiþah ''Tamam onu anladým da, ben seni zindana atýn dedim, Sen buna da ''Her þeyde bir hayýr vardýr'' dedin. Ya senin durumunun hayýr neresinde, yýllardýr zindanda yattýn? der. Vezir olur mu Padiþahým, Siz o gün beni zindana attýrmasaydýnýz, ben de þimdi sizinle birlikte ava gelecektim. Bütün uzuvlarým olduðundan dolayý Yamyamlar Beni de yemiþ olacaklardý, Benim þu anda sizin yanýnýzda yaþýyor olmam Sizin o zamanki zindana atýlmam Hayýrlý emrinizi vermenizdendir.'' der.

Yakutix - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 2843

Uydu Alýcýsý

Gigablue 800 UE 

Paylaþýmýn için teþekkürler.
    Saygýsýzlýk olarak algýlama ama çok uydurma bir hikaye.
    Seninle alakasý yok ama dinimize olsun toplumuzda olsun buna benzer çok þey var.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)