Bilgilendirme : Bu konu 3952 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Namazdan Kurtulmanýn Yolu !
Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalýþan bir adam varmýþ.Orucunu tutar,zekatýný verir,insanlara yardým elini uzatmaktan hiç geri kalmazmýþ.Yalnýz bu adamýn bir kusuru varmýþ:
Namaz kýlmak ona çok aðýr gelirmiþ,üþenirmiþ.Bir gün varmýþ gitmiþ çok büyük bir hocanýn yanýna.
Demiþ ki:
Hocam ne yap et beni þu namazdan kurtar.Namaz kýlmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayým.Yeter ki þu namazdan kurtulayým demiþ.
Hoca:
Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne
Bu konu 4619 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Namazdan kurtulmanin yolu !
4619 Reviews
-
Uye No : 15638
Namazdan kurtulmanin yolu !
Namazdan Kurtulmanýn Yolu !
Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalýþan bir adam varmýþ.Orucunu tutar,zekatýný verir,insanlara yardým elini uzatmaktan hiç geri kalmazmýþ.Yalnýz bu adamýn bir kusuru varmýþ:
Namaz kýlmak ona çok aðýr gelirmiþ,üþenirmiþ.Bir gün varmýþ gitmiþ çok büyük bir hocanýn yanýna.
Demiþ ki:
Hocam ne yap et beni þu namazdan kurtar.Namaz kýlmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayým.Yeter ki þu namazdan kurtulayým demiþ.
Hoca:
Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne iþittim bu namazdan kurtuluþ yok,borcun kýlacaksýn demiþ.
Adam yalvarmýþ bul hocam diye.Hoca müddet istemiþ adam gitmiþ.
Aradan haftalar geçmiþ,adam gelmiþ:
Buldun mu hocam demiþ,kurtulacak mýyým?
Hoca:
Buldum evladým eðer þu 5 þarttan biri sana uyuyorsa NAMAZ dan mesul deðilsin:
*ÖLÜ ÝSEN ,
*DELÝ ÝSEN ,
*ÇOCUK ÝSEN ,
*HAYVAN ÝSEN ,
*KAFÝR ÝSEN ,
tercih senin...!!!
Selam ve Dua ile..
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)