Bilgilendirme : Bu konu 3897 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
https://www.youtube.com/watch?v=D8ABXcFyaXE
Rasûl-i Ekrem - Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem Efendimiz buyurdular:
“Her kim, bu seyyidü’l-istiðfârý sevâbýna ve fazîletine bütün kalbiyle inanarak gündüz okur da o gün akþam olmadan ölürse cennetlik olur. Yine her kim, sevâbýna ve fazîletine gönülden inanarak gece okur da sabah olmadan ölürse cennetlik olur.” (Buhârî, Deavât, 2, 16; Ebû Dâvûd, Edeb, 100-101; Tirmizî, Deavât, 15; Nesâî, Ýstiâze, 57)
SEYYÝDÜ’L ÝSTÝÐFAR DUÂSI
Bu konu 7737 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Günahlardan kurtulmanýn yolunu anlatan çocuk !
7737 Reviews
-
Uye No : 581
Günahlardan kurtulmanýn yolunu anlatan çocuk !
Rasûl-i Ekrem - Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem Efendimiz buyurdular:
“Her kim, bu seyyidü’l-istiðfârý sevâbýna ve fazîletine bütün kalbiyle inanarak gündüz okur da o gün akþam olmadan ölürse cennetlik olur. Yine her kim, sevâbýna ve fazîletine gönülden inanarak gece okur da sabah olmadan ölürse cennetlik olur.” (Buhârî, Deavât, 2, 16; Ebû Dâvûd, Edeb, 100-101; Tirmizî, Deavât, 15; Nesâî, Ýstiâze, 57)
SEYYÝDÜ’L ÝSTÝÐFAR DUÂSI

Allâh’ým! Sen benim Rabbimsin. Ýbâdete lâyýk Sen’den baþka ilâh yoktur. Beni Sen yarattýn. Ben Sen’in kulunum. Ezelde Sana verdiðim sözümde ve vaadimde hâlâ gücüm yettiðince durmaktayým. Ýþlediðim kusurlarýn þerrinden Sana sýðýnýrým. Bana lutfettiðin nîmetleri yüce huzûrunda minnetle anar, günâhýmý îtirâf ederim. Beni affet; þüphe yok ki günahlarý Sen’den baþka affedecek yoktur.”
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)