Bilgilendirme : Bu konu 3706 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Bilgisayarýnýzý Android'e Dönüþtüren Remix OS, Ücretsiz Olarak Kullanýcýlara Sunuldu!
http://cdn.webtekno.com/article/13791/preview/bilgisayarinizi-android-e-donusturen-remix-os-ucretsiz-olarak-kullanicilara-sunuldu-705x290.jpg CES 2016'da gördüðümüz ve yakýn tarihte ücretsiz þekilde kullanýlabileceði belirtilen Remix OS kullanýma sunuldu.
Bu konu 4090 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Remix Os 2.0 Android Pc Live
4090 Reviews
-
Uye No : 3711
Remix Os 2.0 Android Pc Live
Bilgisayarýnýzý Android'e Dönüþtüren Remix OS, Ücretsiz Olarak Kullanýcýlara Sunuldu!
CES 2016'da gördüðümüz ve yakýn tarihte ücretsiz þekilde kullanýlabileceði belirtilen Remix OS kullanýma sunuldu.
CES 2016'ya katýlan birçok büyük firma vardý. En son teknolojilerini sergileyen bu firmalar arasýnda kendilerini tanýtmaya çalýþan, icatlarýný sergilemek için can atan firmalardan birisi olan Jide da bulunuyordu. Jide, ilk olarak bundan birkaç sene önce ürettiði Microsoft Surface çakmasý olan cihaz ile gündemimize gelmiþti. Surface'e son derece benzeyen bu cihaz oldukça çok ilgi görmüþtü ancak cihazýn ilgi görmesindeki tek neden bu cihazda bulunan Remix iþletim sistemiydi. Jide'ýn kurucusu olan 3 eski Google mühendisinin sözleriyle "Windows, Android ve Chrome'un karýþýmý" olan Remix iþletim sistemi, kendi ününü bu cihazla duyurmayý baþardý.
Remix iþletim sisteminin bu kadar büyük ilgi görmesinin ardýndan iþletim sistemini taþýnabilir bir belleðe yükleyerek Kickstarter projesi baþlatan Jide, sadece 70 dolara sattýðý bu cihazlar sayesinde 1.6 milyon dolar kazanmayý baþarmýþ. Bu büyük baþarýnýn ardýndan kullanýcý sayýsýný artýrmayý düþünen Jide ekibi, Remix iþletim sisteminin yeni versiyonu olan Remix OS 2.0'ý ücretsiz olarak internet sitesinde sunacaðýný belirtmiþti. Tabii ki bu açýklamanýn ardýndan bize düþen, indirilme tarihine kadar sabýrla beklemek oldu.
Neyse ki o gün sonunda geldi. Jide tarafýndan yapýlan açýklamalara göre Remix iþletim sisteminin internet sitesinden iþletim sistemini indirebilirsiniz. Ýþletim sisteminin internet sitesine buradan eriþebilirsiniz.

Ýþletim sisteminin nasýl bir yapýya sahip olduðunu yeniden anlatmakta fayda var. Remix, iþletim sisteminin yazýlýmýný yapan mühendislerin de dediði gibi Windows, Chrome ve Android'in karýþýmýyla oluþturulmuþ olan bir iþletim sistemidir. Bilgisayarlarýnýzda kullanabileceðiniz bu iþletim sistemini indirmenizin ardýndan bir USB'ye kopyalayabilir ve USB'yi her takýþýnýzda iþletim sistemini çalýþtýrabilirsiniz. Remix'in deneyebileceðimiz tek sürümü bugün indirilmeye sunuldu, bu nedenle iþletim sisteminin hangi oyunlarý desteklediði hakkýnda çok bilgimiz maalesef yok ancak eriþtiðim bazý görsellere göre Clash of Clans tarzý oyunlarýn iþletim sistemi üzerinden oynanabildiði söyleyebilirim.

NOT..ALINTIDIR.
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)