DUYURU PANOSU
FORUMUMUZDA TÝVÝBU, D-SMART ,DÝGÝTURK-BEÝN KANALLARI YERLÝ - YABANCI PLATFORMLARLA ÝLGÝLÝ ,KART PAYLAÞIMI ,ÝPTV ,SERVER PAYLAÞIMDA BULUNMAK,HACK ÝLE KONULAR ve SPONSORLARIMIZ DIÞINDA HERHANGÝ BÝR ÜRÜN SATIÞI YAPMAK YASAKTIR 

Ýletiþim

WHATSAPP +905354035843

ERK@L

onlineuydudestek@gmail.com

NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 3591 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....

Çocukluðunda annesiz ve babasýz kalan Özgür, büyükbabasýnýn mirasý sayesinde zorluk görmeden, biraz da þýmartýlarak büyümüþtür. Büyükbabasýndan kalacak olan miras sayesinde rahat ve sorumsuz bir hayat sürmeyi planlarken 18 yaþýna bastýðý gün iþlerin hiç de umduðu gibi gitmeyeceðini öðrenir. Özgür mirasý alabilmek için vasiyetnamede yazan bir þartý yerine getirmek zorundadýr. Buna göre Ýstanbul'dan Çanakkale'nin Adatepe köyüne taþýnacak ve burada bir yýl geçirecektir. Özgür bu þartý yerine

Bu konu 9871 kez görüntülendi 1 yorum aldý ...
"Senden bana kalan" Türk Filmi 9871 Reviews

Konuyu Deðerlendir: "Senden bana kalan" Türk Filmi

5 üzerinden | Toplam: 0 kiþi oyladý ve 9871 kez incelendi.

tango39 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 26414

Uydu Alýcýsý

Redline TS5000 

Standart "Senden bana kalan" Türk Filmi

Çocukluðunda annesiz ve babasýz kalan Özgür, büyükbabasýnýn mirasý sayesinde zorluk görmeden, biraz da þýmartýlarak büyümüþtür. Büyükbabasýndan kalacak olan miras sayesinde rahat ve sorumsuz bir hayat sürmeyi planlarken 18 yaþýna bastýðý gün iþlerin hiç de umduðu gibi gitmeyeceðini öðrenir. Özgür mirasý alabilmek için vasiyetnamede yazan bir þartý yerine getirmek zorundadýr. Buna göre Ýstanbul'dan Çanakkale'nin Adatepe köyüne taþýnacak ve burada bir yýl geçirecektir. Özgür bu þartý yerine getirmezse mirasýn yalnýzca ufak bir kýsmýný alabilecek, geri kalan kýsmý ise hayýr kurumlarýna baðýþlanacaktýr. Mirasý hak ettiðini düþünen Özgür, Adatepe'ye gider ve kendini bekleyen yeni hayata böylece atýlmýþ olur. Adatepe'de onu büyük sürprizler beklemektedir. En büyük sürpriz ise beklenmedik bir anda hayatýna giren Elif olacaktýr.
    Yönetmenliðini Abdullah Oðuz'un üstlendiði sýcak bir aþk filmi olan yapýmda baþrolleri genç oyuncular Neslihan Atagül ve
    Ekin Koç paylaþýyor. ANS Prodüksiyon'un yapýmcýlýðýný üstlendiði projenin uyarlama senaryosu ise Levent Kazak'a ait.
    Filmin oyuncu kadrosunda ayrýca Gamze Pelin Gökçe, Zeynep Kankonde, Sabri Özmener, Wilma Elles

Fragman tanitim: http://www.dailymotion.com/video/x2l...zle_shortfilms
    Film Indirme Linki Direk Tek Link http://s8.dosya.tc/server2/vpa1h4/Sn....XviD.rar.html
    Yakutix Bunu beðendi.

Yakutix - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 2843

Uydu Alýcýsý

Gigablue 800 UE 

Paylaþým için Teþekkürler.
    Sinema filmlerini kendi bölümü içinde paylaþalým lütfen.
    Redline Uydu alýcýsý Bölümünde deðil.
    Kendi Bölümüne taþýyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)