Cumhurbaþkaný Erdoðan'a ne dedi?

Fenerbahçe Baþantrenörü Obradovic: "Takýmýmýn oynadýðý basketboldan çok memnunum

32. Erkekler Cumhurbaþkanlýðý Kupasý'ný kazanan Fenerbahçe'nin baþantrenörü Zeljko Obradovic, takýmýnýn ortaya koyduðu performanstan memnun olduðunu söyledi.

Obradovic, Anadolu Efes'i 77-69 yendikleri maçýn ardýndan düzenlenen basýn toplantýsýnda, rakiplerinin de çok iyi mücadele ettiðini belirterek, "Sezonun ilk resmi maçýydý ve güzel bir karþýlaþma oldu. Yeni oyuncularý ve yeni antrenörü olan bir takýma karþý oynadýk. Gerçekten iyi bir maç çýkardýk." dedi.
Bekledikleri gibi sert bir karþýlaþma olduðunu vurgulayan Obradovic, "Maça çok iyi baþlamamýza ve sürekli önde ***ürmemize raðmen rakibimiz her defasýnda geri gelmek için çabaladý. Çýkardýklarý maçtan ve verdikleri mücadeleden dolayý rakibimizi tebrik ediyorum. Hem Türkiye liginde hem de THY Avrupa Ligi'nde iyi bir takým olarak yer alacaklar." deðerlendirmesinde bulundu.
Maç içinde yüksek bir enerjiyle ve akýllý oynadýklarýný dile getiren Obradovic, þöyle konuþtu:
"Maçý hak ettiðimizi ve baþýndan sonuna kadar domine ettiðimizi düþünüyorum. Daha iyi oynayabilmek için bazý þeyleri geliþtirmemiz gerektiðini görmemiz lazým. Tabii ki her maçtan sonra yaptýðýmýz gibi bu akþamýn da analizini yapacaðýz. Oyuncularýma müthiþ mücadeleden dolayý, taraftarlarýmýza da yaþattýklarý çok özel atmosfer için teþekkür ediyorum. Maçý kazanmamýzda bize çok büyük katký veriyorlar. Ayrýca, baþkanýmýz Aziz Yýldýrým ve yönetim kurulu üyelerimize de buraya gelip destek verdikleri için teþekkür ediyorum. Türkiye Basketbol Federasyonunun tüm üyelerine de güzel organizasyon için ayrýca teþekkür ediyorum." diye konuþtu.
Sýrp teknik adam, kupa töreni sýrasýnda Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan ile aralarýnda geçen diyaloðun sorulmasý üzerine, "Cumhurbaþkaný Erdoðan'a burada olduðu ve basketbola destek verdiði için teþekkür ettim. Herkesin basketbolun içinde yer almasý çok önemli." þeklinde yanýt verdi.

- Anadolu Efes cephesi

Anadolu Efes Baþantrenörü Velimir Perasovic ise kupayý kazanan Fenerbahçe'yi tebrik etti.

Fenerbahçe'nin maçýn baþýnda üstünlüðü eline geçirdiðini ve maç boyu sürdürdüðüne dikkati çeken Hýrvat teknik adam, "Mücadelemizi artýrdýk, yaklaþtýk ama rakibimiz her zaman üstünlüðü korudu." ifadelerini kullandý.