"Hep ayný hatayý yaptýk"

Pýnar Karþýyaka-Le mans maçýnýn ardýndan baþantrenörler Markovic ve Kunter açýklamalarda bulundu.



FIBA Þampiyonlar Ligi B Grubu'nda Le Mans'a 79-66 maðlup olan Pýnar Karþýyaka'nýn baþantrenörü Nenad Markovic, "Taraftarlarýmýzla daha güzel enerji alarak oynamamýz gerekiyordu." dedi.

Markovic, maçtan sonra katýldýðý basýn toplantýsýnda, Le Mans'ý tebrik ederek, rakiplerinin çok iyi bir maç çýkardýðýný söyledi.
Rakiplerine öz güvenlerini kendilerinin saðladýðýný belirten Markovic, þöyle konuþtu:
"Oyuna ofansif ve defansif anlamda konsantre olarak baþlayamadýk. Atak yapmaya deðil sadece sayý üretmeye odaklandýk. Maçý çevirebilecek anlara geldiðimizde hep ayný hatayý yaptýk. Çok kolay sayý yedik ve sayý bulmakta zorlandýk. Bence üst üste aldýðýmýz 4 galibiyetin rehavetiyle böyle oldu. Defansif anlamda istediðimizi ortaya koyamadýk, özellikle faullerde. Taraftarlarýmýzla daha güzel enerji alarak oynamamýz gerekiyordu."
- Le Mans cephesi
Le Mans'ýn Türk çalýþtýrýcýsý Erman Kunter ise Pýnar Karþýyaka'ya karþý iç sahada kazanmanýn kolay olmadýðýný dile getirdi.
Takým olarak iyi bir iþ çýkardýklarýný kaydeden Kunter, þunlarý söyledi:
"Karþýyaka'nýn kadro derinliði bize göre daha etkin, ancak biz yedek oyuncularýmýzý biraz daha etkili kullandýk. Sadece bir maç kazandýk, organizasyonu yarýlamadýk bile. Karþýyaka deplasmanýnda kazandýðýmýz için mutluyuz. Týpký Karþýyaka gibi önümüzde kendi ligimizde oynayacaðýmýz maç var. Bir Türk olarak Türkiye'de ve Ýzmir'de olmaktan da çok mutluyum."