Bilgilendirme : Bu konu 3250 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Merhaba arkadaþlar,bu uydu iþleriyle ilgilenmeye kim nasýl baþladý.Herkezin bir anýsý vardýr,kýsaca buraya yazarsak hen stras atmýþ olurus hende nostalji yapmýþ oluruz. Ben 1997 yýlýnda çatýlarda tek tük çanak anten görmeye baþladýðmda,kendi kendime dedim millet dünyayý seyrediyor bense sepet antenle 5-6 kanal izliyorum,bir ay sonrada bende bir next analýg uydu aldým tek çanak, çanak ayarý için usta geldi nasýl ayar yaptýðný gördüm,sonra cihazýn arka panelinde bir anahtar vardý (çýt
Bu konu 7696 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Uydu meraký.Kim nasýl baþladý,nostalji
7696 Reviews
-
Uye No : 32914
Uydu meraký.Kim nasýl baþladý,nostalji
Merhaba arkadaþlar,bu uydu iþleriyle ilgilenmeye kim nasýl baþladý.Herkezin bir anýsý vardýr,kýsaca buraya yazarsak hen stras atmýþ olurus hende nostalji yapmýþ oluruz. Ben 1997 yýlýnda çatýlarda tek tük çanak anten görmeye baþladýðmda,kendi kendime dedim millet dünyayý seyrediyor bense sepet antenle 5-6 kanal izliyorum,bir ay sonrada bende bir next analýg uydu aldým tek çanak, çanak ayarý için usta geldi nasýl ayar yaptýðný gördüm,sonra cihazýn arka panelinde bir anahtar vardý (çýt çýt) sað tarafta mag sol tarafta normal yazýyordu merak edip uydu cihazý satanlara sordum.Dediler ki D2 MAG PHÝLÝPS dekoder varmýþ thor uydusundan meþur TV 1000 kanalýný açýyormuþ 1.5 metrelik çanakla,o dekoderi de aldým 3 yýl sonra analog bitti dijitall dijital yayýn çýktý,ilk dijital cihazým amstrat tý ve emusu vardý,toplam st ve hd cihaz 12 tane deiþtirmiþimdir,linux ve android cihazda kullandým amma onlara hiç alýþamadým,þu an redline ts4000 plus ve ts100 cihazlar kullanýyorum ve memnunum.uydu cihazlarýna verdiðm parayla þu an tüplü bir reno 9 brodway alýrdým
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)