Bilgilendirme : Bu konu 3252 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Merhaba arkadaþlar.Öncelikle þunu belirtmek isterim,O.U.D sitesinin bizler için neler yaptýðný herkez iyi biliyor.Aklýma bi fikir geldi yoneticiller de uygun görürse.Site rekoru ayný anda 3396 üyeimiþ.Ben diyorum ki ileri bi tarihte hepimiz ayný anda toplanalým,ve kendi rekorumuzu kýralým,memoli usta da bizlere sürprizler hazýrlar.Nedersiniz 2016 yýlý cýkmadan önce bir rekora imza atsak bizlerin O.U.D a teþekürümüz olmazmý
Bu konu 20401 kez görüntülendi 8 yorum aldý ...
Tüm O.U.D üyelerin dikatine
20401 Reviews
Özür dileriz, bu konu cevaplara kapatýlmýþtýr bilgi almak için Ýletiþim ...
-
Uye No : 25720
Tüm O.U.D üyelerin dikatine
Merhaba arkadaþlar.Öncelikle þunu belirtmek isterim,O.U.D sitesinin bizler için neler yaptýðný herkez iyi biliyor.Aklýma bi fikir geldi yoneticiller de uygun görürse.Site rekoru ayný anda 3396 üyeimiþ.Ben diyorum ki ileri bi tarihte hepimiz ayný anda toplanalým,ve kendi rekorumuzu kýralým,memoli usta da bizlere sürprizler hazýrlar.Nedersiniz 2016 yýlý cýkmadan önce bir rekora imza atsak bizlerin O.U.D a teþekürümüz olmazmý
Konu televiz tarafýndan (13.Aralýk.2016 Saat 18:10 ) deðiþtirilmiþtir.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)