Anadolu Üniversiyesi Android Uygulamasý
Anadolu Üniversitesi, ülkemizdeki en kalabalýk fakat bir o kadarda en çok imkâna sahip olan bir üniversitedir. Öðrencilerin her anlamda çok daha kaliteli ve de kolay bir eðitim hayatý geçirebilmesi için okul tarafýndan birden fazla imkân sunulmaktadýr.

Anadolu Üniversitesi’ nin öðrencilerine sunduðu fýrsatlar arasýnda en çok beðenileni ve de en sýk kullanýlaný ise hiç þüphesiz ki Anadolu Mobil uygulamasýdýr. Bu uygulama, android tabanlý cep telefonu ya da tabletlere ücretsiz olarak indirilebilmektedir. Anadolu Mobil uygulamasý ile özellikle de açýk öðretim programlarýný okuyan öðrenciler, sýnava giriþ belgeleri ve de dersleri hakkýndaki en ince detayý bile oldukça rahat bir þekilde görüntüleyebilmektedirler. Ayný zamanda bu program ile akademik takvim, okulun duyurularý, etkinlikler ve de okul gazetesine kolay bir eriþim de öðrencilere sunulmaktadýr.

Açýk öðretim öðrencilerine sunulan bu eþsiz ve kaliteli uygulama ile açýk öðretim ders kitaplarý, kitaplarýn sesli halleri, yemek menüleri, sýnav giriþ belgeleri ve diðer birçok bilgiye oldukça kolay ve de rahat bir þekilde ulaþabilme imkâný verilmektedir.

Gereken Android Sürümü: 4.0 ve üzeri

Mevcut Sürüm: 4.0.0.1

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016

DOSYALAR

[7,23 Mb]
Anadolu-Mobil.apk