Bilgilendirme : Bu konu 3238 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Çobanýn biri dere kenarýnda koyunlarýný otlatýyormuþ. Tam o anda, yanýna bir Jeep yanaþmýþ. Son derce þýk ve pahalý giyimli bir sürücü aþaðýya inmiþ ve çobana sormuþ.
- Eðer kaç tane koyunun olduðunu bilirsem bana onlardan bir tanesini verir misin?
Çoban bir adama birde koyunlarýna bakmýþ,
- Tamam diye cevap vermiþ. Genç adam arabasýný park etmiþ, telefonunu bilgisayarýna baðlamýþ bir NASA sitesine girmiþ, GPS´ini kullanarak yeri taramýþ, bir database ve logaritma ile doldurulmuþ 60 excel
Bu konu 7526 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
-
Uye No : 33940
Bir fýkra
Çobanýn biri dere kenarýnda koyunlarýný otlatýyormuþ. Tam o anda, yanýna bir Jeep yanaþmýþ. Son derce þýk ve pahalý giyimli bir sürücü aþaðýya inmiþ ve çobana sormuþ.
- Eðer kaç tane koyunun olduðunu bilirsem bana onlardan bir tanesini verir misin?
Çoban bir adama birde koyunlarýna bakmýþ,
- Tamam diye cevap vermiþ. Genç adam arabasýný park etmiþ, telefonunu bilgisayarýna baðlamýþ bir NASA sitesine girmiþ, GPS´ini kullanarak yeri taramýþ, bir database ve logaritma ile doldurulmuþ 60 excel tablosunu açmýþ ve 150 sayfalýk bir rapor basmýþ. Çobana dönmüþ,
- Tam olarak 1586 adet koyunun var demiþ.
Çoban
- Doðru diye cevap vermiþ,
- Koyununu alabilirsin. Genç adam koyunu almýþ ve jeep´inin arkasýna koymuþ. Bu sefer çoban genç adama dönmüþ.
- Eðer senin ne iþ yaptýðýný bilirsem koyunumu geri verirmisin? Diye sormuþ.
Adam,
- Evet neden olmasýn diye yanýtlamýþ.
- Sen Dunya Bankasi´nda Danýþmansýn demiþ çoban.
Adam sormuþ,
- Nasýl oldu da bildin?.
Çoban
- Çok basit diye cevap vermiþ.
- Buraya çaðrýlmadan geldin, bu bir..
- Ýkincisi benim bildiðim bir þeyi bana söylemek için benden bir koyunumu istedin.
- Üçüncüsü yaptýðýn hiçbir þeyden anlamýyorsun çünkü köpeðimi aldýn!
)
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)