DUYURU PANOSU
FORUMUMUZDA TİVİBU, D-SMART ,DİGİTURK-BEİN KANALLARI YERLİ - YABANCI PLATFORMLARLA İLGİLİ ,KART PAYLAŞIMI ,İPTV ,SERVER PAYLAŞIMDA BULUNMAK,HACK İLE KONULAR ve SPONSORLARIMIZ DIŞINDA HERHANGİ BİR ÜRÜN SATIŞI YAPMAK YASAKTIR 

İletişim

WHATSAPP +905354035843

ERK@L

onlineuydudestek@gmail.com

NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 3088 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....

Dursun Özbek: Yeniden adayım Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Genel Kurul'un istemesi durumunda bir dönem daha başkanlık yapabileceğini söyledi. http://cdn-amk.sozcu.com.tr/amk-resimler/2017/02/dursun-ozbek-16-02.jpg Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, genel kurulun istemesi durumunda bir dönem daha başkanık yapmaya sıcak baktığını söyledi. “Genel kurul isterse yeniden adayım.” diye konuşan Özbek, son dönemde yaşanan olaylara değindi. Hakan Çelik’in Madagaskar’da Galatasaraylılar’a

Bu konu 114250 kez görüntülendi 122 yorum aldı ...
Güncel Futbol Haberleri Buradan >>> Ayrı konu açmayanız 114250 Reviews

Konuyu Değerlendir: Güncel Futbol Haberleri Buradan >>> Ayrı konu açmayanız

5 üzerinden | Toplam: 0 kişi oyladı ve 114250 kez incelendi.

Sayfa 12/16 İlk ... 212 ... Son
    kaptan-8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uye No : 42955

Uydu Alıcısı

Sungate TİTAN 4K UHD & Sungate TİTAN İPTV HD 

Standart Yeniden adayım

Dursun Özbek: Yeniden adayım

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Genel Kurul'un istemesi durumunda bir dönem daha başkanlık yapabileceğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, genel kurulun istemesi durumunda bir dönem daha başkanık yapmaya sıcak baktığını söyledi. “Genel kurul isterse yeniden adayım.” diye konuşan Özbek, son dönemde yaşanan olaylara değindi.
    Hakan Çelik’in Madagaskar’da Galatasaraylılar’a rastladığını söylemesi üzerine Dursun Özbek, ‘Bu Galatasaray’ın hakettiği bir şey. Birçok spor dalını Türkiye’ye getiren kulüp olma misyonunu üstlenmiş bir kulüp” dedi.
    Galatasaray’ın şampiyonlukta her zaman iddialı olduğunu ancak her zaman şampiyon olamayacağını söyleyen Özbek, karşılaştıkları mali sorunları çözmeden yola devam etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.
    Matematiksel olarak şampiyonluk hedeflerinin sürdüğünü söyleyen Özbek, kötümser olunmamasını istedi.
    Galatasaray’ın en büyük sorunu
    Galatasaray’da en önemli sorunun mali yapının bozukluğı olduğunu söyleyen Özbek, futbol dışındaki branşların getirisinin çok yüksek olmadığını giderlerinin yüksek olduğunu belirterek futbol dışındaki amatör branşlara 40 milyon dolar harcandığını söyledi. Özbek bu paranın karşılığında 10 milyon dolar getiri geldiğini, her yıl bu branşlarda 30 milyon dolar açık verdiklerini söyledi.
    Riva-Florya projesinden ilk dilim gelirin geldiği ve bunun borcu bir miktar azalttığını söyleyen Özbek, Cumhurbaşkanı’na bazı projeler ***ürdüğünü ve bunlar için destek istediğini söyledi.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın buna duyarsız kalmadığını ve projelerin başladığını belirterek mali yapının düzelmesi için büyük gayret içinde olduklarını söyledi.
    Galatasaray’ın mali yapısının 2-3 yıllık bir süre içinde düzene gireceğini söyleyen Özbek, kendi modellerinin Beşiktaş’tan farklı olduğunu söyledi.
    Yeni kaynaklar yaratmanın bu işin esası olduğunu belirten Özbek, ‘Feda’ gibi geriye dönük uygulamalar yapmanın kendisine çok uygun gelmediğini söyledi.
    Galatasaray’ın gelir ve gider dengesinin aslında dengede olduğunu Sarı-Kırmızılı ekibi asıl yıpratanın faiz yükü olduğunu belirten Özbek, faiz sarmalından çıkmaları gerektiğini söyledi.
    Transfer meselesi
    Bu durumun büyük transfer yapılmayacağı anlamına gelmediğini söyleyen Özbek, futbolun ekonomisinin dev boyutlara geldiğini belirterek ‘UEFA’ya bağlı bir kulübüz, orada mücadele edebilecek bir kulübü kurmak zorundayız. Elbetteki pazardaki rakamlar yukarıya doğru ivme kazanıyor, ödenen paraların daha aşağı gelmesi kulüplerin ortak karar almalarıyla mümkün. Ancak bu çok radikal bir karar. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da oynuyoruz. Rekabet edecek bir takım kurmak zorundayız. Kendi içinde dengesini zaman içinde bulacaktır.’ diye konuştu.
    Aziz Yıldırım’la tokalaşması
    II. Futbol Zirvesi’nde yaşananlara da değinen Özbek, gereksiz çatışmaların sporu etkilediğini, gerilimlerin tribün terörünü tetiklediğini belirterek ‘Aziz Yıldırım’la tesadüfen orada yan yana geldik. Cumhurbaşkanı da tokalaşın dedi, biz de yaptık.’ dedi.
    Fikret Orman ile Aziz Yıldırım’ın neden yan yana gelmediği sorusuna ‘Ben fark etmedim. Oradaki diziliş rastgele bir dizilişti’ diyen Özbek zirvedeki görüntülerin bir zorlamanın sonucu olmadığını belirtti.
    Ergin Ataman’a edilen küfürler
    Özbek, Baskonia maçında Ergin Ataman’ya edilen küfürlerle ilgili olarak ise, ‘Aile içindeki çekişmeler kulübün kendisine zarar verir. Dün Fenerbahçe’yi kadınlar basketbolda farklı yendik çünkü taraftarlar başarı için bütünleşmişti. Galatasaray taraftarının bu görüntüyü sergilemesi lazım. Birbirimizle niye uğraşıyoruz. Bu desteğin hiçbir şekilde farklılaşmaması lazım’ dedi.
    Basketbolda salonlarda yaşanan şiddete de değinen Özbek, salonların fiziki şartlarının yerinde olması gerektiğini belirtirken illa ki her şeyin yasayla yapılmasının gerekmediğini söyledi.
    Özbek, sahadaki oyuncuyu demotive edecek bir söylem içine girmenin takımı desteklemek anlamına gelmediğini belirterek ‘Bunu yapıyorsan o zaman Galatasaray taraftarı değilsin’ dedi.
    Başkan Özbek taraftara çağrı yaparak maça gelmelerine çok daha fazla ihtiyaçları olduğunu da söyledi ve ekledi: ‘Galatasaray’a küsülmez. Galatasaray halatı hep beraber çeken bir his takımıdır’
    Dursun Özbek, gelecek yıl Euroleague’de olamayacakları için basketbolda bütçenin azaltılacağını da belirtti.

amkspor.sozcu.com.tr

TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
    ----------------------------------
    Sungate TİTAN 4K UHD

0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E

Uydu Alıcısı

G.SARAY'A DERBİ ÖNCESİ MÜJDE!

Galatasaray'a sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi iyi haber geldi. Karabükspor maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edilen sarı-kırmızılı takımın cezası açıklandı. Galatasaray'a sadece 30.000 TL'lik para cezası verildi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:
    "GALATASARAY A.Ş. Kulübünün, 30.09.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - KARDEMİR KARABÜKSPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir"

fotomac.com.tr
    Sungate TİTAN 4K UHD

Uydu Alıcısı

''ŞAMPİYON OLMAK İÇİN EKSİĞİMİZ YOK''

Fenerbahçe'nin sezon başında Tottenham Hotspur Kulübü'nden kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı golcü Vincent Janssen, "Şampiyon olmak için hiçbir eksiğimiz yok" dedi.

Fenerbahçe Gazetesi'nin 166. Ekim sayısına konuşan Janssen'in soru-cevap şeklindeki röportajı şöyle;

"Futbol oynarken büyük bir zevk aldığımı hissettim"
    *Neden futbol ve senin futbolu seçmendeki etkeni bize anlatır mısın?
    -"Futbolla tanışmam 5-6 yaşlarımda oldu, futbola arkadaşlarım ile oynayarak başladım. Futbol oynarken büyük bir zevk aldığımı hissettim. Bu yüzden futbol oynamaya devam ettim. Herkes beni futbolcu olmaya ikna etti. Ben futbol oynamayı çok seviyorum"
    *Sezon başında Fenerbahçe'ye geldin. Gelmeden önce Fenerbahçe ile ilgili bildiklerin nelerdi?
    -"Fenerbahçe'ye gelmeden önce başka Hollandalı futbolcuların burada forma giydiğini biliyordum. Bu yüzden Fenerbahçe hakkında daha önce burada oynamış Hollandalı futbolculardan dolayı bilgim vardı. Kuyt, Van Hooijdonk oynadı, Van Persie şu an hala oynamaya devam ediyor. Ben de dolayısıyla zaman zaman maçların özetlerini de olsa takip etme fırsatı buluyordum. Fenerbahçe'nin çok büyük bir camia olduğunu takıma gelmeden önce biliyordum. Benim ile iletişime geçtiklerinde çok mutlu oldum. Güzel bir iletişim süreci geçirdik. İkna olmam hiç zor olmadı."
    "Kendimi güçlü bir forvet olarak tanımlıyorum"
    *Bir forvet futbolcusu olarak kendini nasıl tanımlarsın?
    -"Güçlü bir forvet olarak tanımlıyorum kendimi. Her zaman takıma yardım etmeyi seven, sahada bütün mücadeleyi veren, eforu en fazla şekilde gösteren bir futbolcuyum. Pres yapmayı, saha içerisinde savaşmayı, takım arkadaşlarıma yardım etmeyi seven bir futbolcuyum. Gol ve asistlerle takımıma katkıda bulunmayı isteyen bir forvetim."
    *Her takımda ilk 11'de olmak için her zaman forma rekabeti vardır. Bunun için neler söylersin?
    -Fenerbahçe gibi büyük bir camiada oynadığınız zaman tabii ki bu bahsettiğiniz rekabet daha da çok oluyor. Ama bu rekabet bir yönden iyi hem takım hem futbolcu adına. Rekabet her zaman sizi daha güçlü olmak zorunda olan ve şans verildiğinde ise en iyi şekilde değerlendirmek zorunda bırakır. Dediğim gibi bu rekabet herkes için faydalı olur."
    "Şampiyon olmak için hiçbir eksiğimiz yok"
    *Fenerbahçe'de hedefler her sezonda şampiyonluktur. Bu senede şampiyonluğun en önemli adayıyız. Sen de takıma katıldığın süre içerisinde bunun ile ilgili neler söylersin?
    -"Açıkçası bu seneki hedefimiz her sene olduğu gibi şampiyon olmak. Bu sene Avrupa'da da devam etmeyeceğimiz için Lig'e çok iyi şekilde odaklanmamız gerekiyor. Gerçekten çok iyi bir takımız ve iyi bir kadromuz var. Şampiyon olmak için hiçbir eksiğimiz yok."
    *Fenerbahçe'li taraftarlar Hollandalı futbolcuları nedense çok seviyor. Örnekler de var; mesela Van Persie, Dirk Kuyt eskiden Van Hooijdonk vardı. Bu oyuncuların örnek aldığın tarafları var mı bunlar için neler söylersin?
    -"Her oyuncu farklıdır. Farklı özellikleri vardır. Benim örnek aldığım en önemli noktalar, onlar gibi başarılı futbol oynamak. Çünkü Fenerbahçe'de çok mutluyum. Başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Sahada iyi savaştığınız zaman, mücadele ettiğiniz zaman başarı da devamında gelecektir. Geçmişe çok bakmadan onların başarılarını örnek alarak aynı şekilde başarılı olmak istiyorum. "
    "Galibiyetin bir parçası olduğum için çok mutluyum"
    *Beşiktaş derbisinde tribündeki atmosfer seni nasıl etkiledi? Bir penaltı yaptırdın ve bir de penaltıdan gol attın. Bunlar için duyguların nasıldı anlatır mısın?
    -"Gerçekten derbi maçında müthiş bir atmosfer vardı. Galibiyetin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarımız gerçekten takıma inanılmaz derecede destek oldular. Maçı kazanmayı kesinlikle hakettik. Bu yarışta devam etmek açısından derbiyi kazanmak çok önemliydi. Sevinmek hakkımızdı. Geçmişte oynadığımız maçları göz önünde bulundurduğumuz zaman atmosfer olarak yaşadığım en iyi maçtı."
    *Annenizin eski Dünya Şampiyonu yüzücü olduğu doğru mu ve ailenizde başka sporcu var mı?
    -"Evet annem eski Dünya Şampiyonu yüzücü. Kız kardeşlerim yüzme sporuna meraklılar. 2 kardeşimde çok yüksek seviyelerde yüzücülerdi. Fakat şu anda yüzmeye devam etmiyorlar. Okullarına odaklanmış durumdalar ama kardeşlerimden biri 2 sene önce Bakü'de gerçekleştirilen Gençler Olimpiyatları'nda madalya kazanmıştı."
    "Benim için öncelik? Fenerbahçe'de iyi bir takım olup şampiyonluk hedefine ulaşmak"
    *Hollanda Ligi'nde 27 gol ile gol kralı olmuştun. Janssen bu performansınla Fenerbahçe'de gol kralı olabilir misin?
    -"Açıkçası sayı olarak bir hedefim yok diyebilirim. Benim için öncelik Fenerbahçe'de iyi bir takım olup şampiyonluk hedefine ulaşmak. Şampiyon olduktan sonra gol kralı olup olmadığımı çok da önemsemiyorum. Takıma ne kadar katkıda bulunursam, takım da benim gol atmama ne kadar katkıda bulunabilirse o kadar mutlu oluyorum."
    *Henüz bu soruyu sormak için erken ama Fenerbahçe'de kalıcı olmayı düşünür müsün?
    -"Henüz bu dediğiniz değerlendirmeyi yapmak için çok erken. Öncelikle bu sezonun nasıl geçeceğine bakmamız gerekecektir. Sonrasında gidişata bakılır. Futbolda ne zaman ne olacağını hiçbir zaman bilemeyiz."
    *Fenerbahçe taraftarı seni çok sevdi. Taraftara bir mesajın var mı?
    -"Fenerbahçe taraftarına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler takım olarak çok çalışıyoruz. Şampiyonluğa ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızdan istediğim desteklerine devam etmeleri ve bizleri yalnız bırakmamalarıdır."

fotomac.com.tr
    Sungate TİTAN 4K UHD

Uydu Alıcısı

HÜCUM HATTI 13 TAKIMA BEDEL

Trabzonspor'da hücum oyuncuları Burak Yılmaz (7), Hugo Rodallega (3) ve Olcay Şahan (3), 13 kez rakip fileleri havalandırarak, Süper Lig'in ilk 7 haftasında gol sayısı bakımından 11 ekibi geride bıraktı, 2 takımla da aynı sayıda gol attı.

Burak Yılmaz, Rodallega ve Olcay Şahan, ligde Beşiktaş (12), Kayserispor (12), Medipol Başakşehir (11), Demir Grup Sivasspor (11), Kasımpaşa (10), Kardemir Karabükspor (10), Osmanlıspor (9), Teleset Mobilya Akhisarspor (8), Atiker Konyaspor (8), Antalyaspor (8) ve Gençlerbirliği (7) olmak üzere 11 takımdan fazla gol kaydetti.
    Bordo-mavili futbolcular, ayrıca ligde 13 gol atan Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor ile aynı sayıda gol atma başarısı gösterdi.
    Burak, Rodallega ve Olcay, 16 golle ligde son 13 sezonun en golcü dönemini yaşayan Karadeniz ekibinin de gollerinin büyük bölümünü kaydederek önemli katkı sağladı.
    Burak Yılmaz, 6 maçta 467 dakika görev yaparken 7 golle takımının en golcü oyuncusu oldu. Milli futbolcu, Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında 2'şer, Fenerbahçe müsabakasında da 1 gol kaydetti.

Rodallega'dan 127 dakikada 3 gol
    Burak Yılmaz'ın sezon başında transfer edilmesiyle ligde ilk 11'de fazla forma şansı bulamayan bir diğer forvet oyuncusu Hugo Rodallega, görev yaptığı 127 dakikaya 3 gol sığdırdı.
    Kolombiyalı oyuncu, Göztepe, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında rakip fileleri 1'er kez havalandırarak yedek kulübesindeki golcü futbolcu oldu.

Olcay Şahan, geçen sezonu yakaladı
    Olcay Şahan, ligin ilk 7 haftasında Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında birer kez fileleri havalandırarak 3 gole ulaştı ve geçen sezonun tamamında kaydettiği gol sayısını yakaladı.
    Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer olan Olcay Şahan, siyah-beyazlı takımda 2, bordo-mavili ekipte ise 1 gol kaydetmişti.

fotomac.com.tr
    Sungate TİTAN 4K UHD

Uydu Alıcısı

LUCESCU'DAN İKİ İSME KESİK

Mircea Lucescu 18 kişilik kadroya Serdar Aziz ve Cengiz Ünder'i dahil etmedi.

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de İzlanda ile karşılaşacak.

Karşılaşmayı cezası nedeniyle tribünden takip edecek olan teknik direktör Mircea Lucescu, Galatasaray'da forma giyen savunma oyuncusu Serdar Aziz ile Roma'da top koşturan Cengiz Ünder'i 18 kişilik İzlanda kadrosuna dahil etmedi.

Savunmada revizyona giden Lucescu, Serdar Aziz'in yerine Mehmet Topal'a görev verecek. Orta sahada ise Nuri, Oğuzhan, Emre Belözoğlu ve Arda Turan'a görev alacak.

Kadroda değişikliğe giden Rumen hocanın sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle: Volkan Babacan, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Mehmet Topal, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Nuri Şahin Emre Belözoğlu, Arda Turan, Cenk Tosun ve Burak Yılmaz.

fotomac.com.tr
    Sungate TİTAN 4K UHD

Uydu Alıcısı

ESKİŞEHİR'DE "MİLLİ" YOĞUNLUK

Eskişehir'de 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda bugün A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda ile yapacağı karşılaşma öncesi kentte yoğunluk yaşanıyor.

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda maçını izlemek için Eskişehir'e çeşitli kentlerden bir çok vatandaş adeta akın etti. Maçtan bir gün önce şehre gelenler otellerde konaklayıp, tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı yakaladı.
    Porsuk Çayı çevresindeki kafe ve restoranlarda vakit geçiren vatandaşlar, Eskişehir ekonomisine de önemli katkılarda bulundu.
    Merkezde Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli toplam 4 bin 200 yatak kapasiteli 35 otelde yer kalmadı.

"EKONOMİK AÇIDAN İNANILMAZ FAYDALARI VAR"
    Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, A Milli Futbol Takımı'nı şehirde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Eskişehir'in bir futbol kenti olduğunu ifade eden Güler, şöyle konuştu:
    "Hırvatistan maçında Eskişehirspor taraftarının milli takıma nasıl destek verdiğin herkes gördü. Milli maçların Eskişehir'de oynanmasının ekonomik açıdan inanılmaz faydaları var. Bu avantajı da iyi kullanıyoruz. Şu anda otelerde neredeyse boş yatak kalmadı. Restoran, kafe ve işletmelerde yer bulunamıyor. Yüksek Hızlı Tren ve otobüs firmaları doluluk yaşıyor. Eskişehir'in marka değerine de önemli katkılar sağlanıyor. Yurt içi ve dışından gelen misafirler kente önemli derecede katkıda bulunuyor. Kentte milli takım ekonomisi oluştu. Maçın cuma gününe denk gelmesi de avantaj oluşturdu. Gelenler ailelerini de getiriyor. Hafta sonunu da burada geçirecekler."
    Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Eskişehir Temsilcisi ve bir otelin işletmecisi Kaan Erdin de milli maç heyecanı manevi ve ticari anlamda kentte önemli bir etki yaratıyor.
    Eskişehir'in milli takıma uğurlu geldiğini anlatan Erdin, "Bu uğurla ticari bir hacim oluştu. Kentte bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli 35 otel, 4 bin 200 yatak kapasitesi tamamen dolu. Bu doluluk hafta sonuna kadar devam edecek. Her milli maç ekonomiyi canlandırıyor." diye konuştu.
    Takcisi esnafı Fatih Can ise milli maç yoğunluğunun dün geceden itibaren kentte yaşanmaya başladığına değinerek, maç saatine kadar kent dışından gelen misafirleri hizmet ettiklerini vurguladı.
    Kafe işletmecisi Öznur Kayakılınç da milli maçın heyecanını günler öncesinde hissetmeye başladıklarını dile getirerek, milli maçın kente canlılık sağladığına değindi.
    Milli maç için İzmit'ten Eskişehir'e gelen Mücahit Erdoğdu ise Türkiye'nin İzlanda maçını kazanması için destek vereceklerini belirterek, ay-yıldızlıların yüzlerini güldürmesini istediklerini kaydetti.

fotomac.com.tr
    Sungate TİTAN 4K UHD

Uydu Alıcısı

HİKMET KARAMAN İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez oldu.

Teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da yeni hoca belli oldu.TFF 1. Lig ekibi, ilk olarak görüştüğü efsane teknik adam Mustafa Denizli ile anlaşmamıştı.Bu gelişme sonrası Karadeniz temsilcisi, takımı İbrahim Üzülmez'e emanet etmeye karar verdi.Futbolculuğu döneminde uzun yıllar Beşiktaş'ta kaptan olarak forma giyen Üzülmez, Elazığspor, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor'da teknik direktörlük görevi üstlenmişti.

Daha önce Üzülmez, Rizespor'da yardım antrenör olarak çalışmıştı.

7 haftası geride kalan 1. Lig'de Çaykur Rize, 13 puanla 5. sırada bulunuyor.

Kulüp başkanı Yardımcı:
    "İbrahim Üzülmez ile yaptığımız görüşmelerde sezon sonuna kadar anlaşma sağladık" TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar İbrahim Üzülmez getirildi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, yaptığı açıklamada, Hikmet Karaman'la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarını kısa sürede çözmek istediklerini, bu anlamda bazı görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti.
    Yönetim kurulu olarak genç ve idealist bir isme takımı emanet etmeyi uygun gördüklerini ifade eden Yardımcı, "İbrahim Üzülmez ile yaptığımız görüşmelerde sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Hocamız pazar günü Rize'ye gelerek takımın başında olacak." diye konuştu.
    İbrahim Üzülmez, 2012-2013 sezonunda Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e yükselmesinde teknik direktör Mustafa Denizli'nin yardımcısı olarak katkı sağlamıştı.

fotomac.com.tr
    Sungate TİTAN 4K UHD

Uydu Alıcısı

GALATASARAY'IN MAÇI İPTAL OLDU

Galatasaray'ın TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor ile oynayacağı hazırlık maçı Karadeniz ekibinin Hikmet Karaman'la yollarını ayırmasından ötürü iptal oldu.

Galatasaray'ın milli arada yarın hazırlık maçı yapmayı düşündüğü Çaykur Rizespor karşılaşması iptal oldu. Karadeniz ekibinde Hikmet Karaman'la yolların ayrılmasının ardından maça gelinemeyeceği sarı-kırmızılı kulübe bildirildi. Galatasaray hazırlık maçının iptal olması üzerine U-21 takımıyla yarın oynayacak.

fotomac.com.tr
    Sungate TİTAN 4K UHD

Uydu Alıcısı

KULÜPLER BİRLİĞİ’NDEN YALANLAMA

Kulüpler Birliği Vakfı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kurulları’nın istifaya çağırıldığı ile ilgili çıkan haberleri yalanladı.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın 4 Ekim Çarşamba günü yaptığı toplantı sonrası çıkan haberlere yalanlama geldi. Önceki gün yapılan toplantı sonrası bir gazetede yer alan, 'Kulüpler kazan kaldırdı' haberi Kulüpler Birliği'nden yapılan açıklama ile yalanlandı. Kulüpler Birliği Vakfı resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulüpler Birliği Vakfı'nın 04.10.2017 tarihinde gerçekleştirdiği toplantısında görüşülen tüm konular, toplantı sonrasında Vakıf Başkanımız Dursun Özbek tarafından yapılan basın açıklamasında tüm şeffaflığıyla ve eksiksiz olarak dile getirilmiştir.

Hürriyet Gazetesinin 05.10.2017 tarihli gazetesinde "Kulüpler Kazan Kaldırdı" başlıklı haberinde yer alan ve "Karabükspor, Sivasspor, Akhisarspor ve Göztepe'nin sesli ve açık olarak destek verdikleri" ifadesiyle TFF Kurullarının istifaya çağrıldığına dair ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır. TFF Kurulları ile ilgili toplantıda alınan karar, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Sayın Dursun Özbek'in toplantı sonunda yaptığı açıklamada belirtildiği gibi, yaşanan memnuniyetsizliğin TFF Yönetimi ile görüşülmesi kararından ibarettir."

fotomac.com.tr
    Sungate TİTAN 4K UHD

Sayfa 12/16 İlk ... 212 ... Son

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)