Bilgilendirme : Bu konu 3088 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Dursun Özbek: Yeniden adayım
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Genel Kurul'un istemesi durumunda bir dönem daha başkanlık yapabileceğini söyledi.
http://cdn-amk.sozcu.com.tr/amk-resimler/2017/02/dursun-ozbek-16-02.jpg
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, genel kurulun istemesi durumunda bir dönem daha başkanık yapmaya sıcak baktığını söyledi. “Genel kurul isterse yeniden adayım.” diye konuşan Özbek, son dönemde yaşanan olaylara değindi.
Hakan Çelik’in Madagaskar’da Galatasaraylılar’a
Bu konu 114260 kez görüntülendi 122 yorum aldı ...
Güncel Futbol Haberleri Buradan >>> Ayrı konu açmayanız
114260 Reviews
-
- Offline
Uye No : 42955
Yeniden adayım
Dursun Özbek: Yeniden adayım
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Genel Kurul'un istemesi durumunda bir dönem daha başkanlık yapabileceğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, genel kurulun istemesi durumunda bir dönem daha başkanık yapmaya sıcak baktığını söyledi. “Genel kurul isterse yeniden adayım.” diye konuşan Özbek, son dönemde yaşanan olaylara değindi.
Hakan Çelik’in Madagaskar’da Galatasaraylılar’a rastladığını söylemesi üzerine Dursun Özbek, ‘Bu Galatasaray’ın hakettiği bir şey. Birçok spor dalını Türkiye’ye getiren kulüp olma misyonunu üstlenmiş bir kulüp” dedi.
Galatasaray’ın şampiyonlukta her zaman iddialı olduğunu ancak her zaman şampiyon olamayacağını söyleyen Özbek, karşılaştıkları mali sorunları çözmeden yola devam etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.
Matematiksel olarak şampiyonluk hedeflerinin sürdüğünü söyleyen Özbek, kötümser olunmamasını istedi.
Galatasaray’ın en büyük sorunu
Galatasaray’da en önemli sorunun mali yapının bozukluğı olduğunu söyleyen Özbek, futbol dışındaki branşların getirisinin çok yüksek olmadığını giderlerinin yüksek olduğunu belirterek futbol dışındaki amatör branşlara 40 milyon dolar harcandığını söyledi. Özbek bu paranın karşılığında 10 milyon dolar getiri geldiğini, her yıl bu branşlarda 30 milyon dolar açık verdiklerini söyledi.
Riva-Florya projesinden ilk dilim gelirin geldiği ve bunun borcu bir miktar azalttığını söyleyen Özbek, Cumhurbaşkanı’na bazı projeler ***ürdüğünü ve bunlar için destek istediğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın buna duyarsız kalmadığını ve projelerin başladığını belirterek mali yapının düzelmesi için büyük gayret içinde olduklarını söyledi.
Galatasaray’ın mali yapısının 2-3 yıllık bir süre içinde düzene gireceğini söyleyen Özbek, kendi modellerinin Beşiktaş’tan farklı olduğunu söyledi.
Yeni kaynaklar yaratmanın bu işin esası olduğunu belirten Özbek, ‘Feda’ gibi geriye dönük uygulamalar yapmanın kendisine çok uygun gelmediğini söyledi.
Galatasaray’ın gelir ve gider dengesinin aslında dengede olduğunu Sarı-Kırmızılı ekibi asıl yıpratanın faiz yükü olduğunu belirten Özbek, faiz sarmalından çıkmaları gerektiğini söyledi.
Transfer meselesi
Bu durumun büyük transfer yapılmayacağı anlamına gelmediğini söyleyen Özbek, futbolun ekonomisinin dev boyutlara geldiğini belirterek ‘UEFA’ya bağlı bir kulübüz, orada mücadele edebilecek bir kulübü kurmak zorundayız. Elbetteki pazardaki rakamlar yukarıya doğru ivme kazanıyor, ödenen paraların daha aşağı gelmesi kulüplerin ortak karar almalarıyla mümkün. Ancak bu çok radikal bir karar. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da oynuyoruz. Rekabet edecek bir takım kurmak zorundayız. Kendi içinde dengesini zaman içinde bulacaktır.’ diye konuştu.
Aziz Yıldırım’la tokalaşması
II. Futbol Zirvesi’nde yaşananlara da değinen Özbek, gereksiz çatışmaların sporu etkilediğini, gerilimlerin tribün terörünü tetiklediğini belirterek ‘Aziz Yıldırım’la tesadüfen orada yan yana geldik. Cumhurbaşkanı da tokalaşın dedi, biz de yaptık.’ dedi.
Fikret Orman ile Aziz Yıldırım’ın neden yan yana gelmediği sorusuna ‘Ben fark etmedim. Oradaki diziliş rastgele bir dizilişti’ diyen Özbek zirvedeki görüntülerin bir zorlamanın sonucu olmadığını belirtti.
Ergin Ataman’a edilen küfürler
Özbek, Baskonia maçında Ergin Ataman’ya edilen küfürlerle ilgili olarak ise, ‘Aile içindeki çekişmeler kulübün kendisine zarar verir. Dün Fenerbahçe’yi kadınlar basketbolda farklı yendik çünkü taraftarlar başarı için bütünleşmişti. Galatasaray taraftarının bu görüntüyü sergilemesi lazım. Birbirimizle niye uğraşıyoruz. Bu desteğin hiçbir şekilde farklılaşmaması lazım’ dedi.
Basketbolda salonlarda yaşanan şiddete de değinen Özbek, salonların fiziki şartlarının yerinde olması gerektiğini belirtirken illa ki her şeyin yasayla yapılmasının gerekmediğini söyledi.
Özbek, sahadaki oyuncuyu demotive edecek bir söylem içine girmenin takımı desteklemek anlamına gelmediğini belirterek ‘Bunu yapıyorsan o zaman Galatasaray taraftarı değilsin’ dedi.
Başkan Özbek taraftara çağrı yaparak maça gelmelerine çok daha fazla ihtiyaçları olduğunu da söyledi ve ekledi: ‘Galatasaray’a küsülmez. Galatasaray halatı hep beraber çeken bir his takımıdır’
Dursun Özbek, gelecek yıl Euroleague’de olamayacakları için basketbolda bütçenin azaltılacağını da belirtti.
amkspor.sozcu.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
Hakan Arslan, Antalyaspor’u tek başına dağıttı
Sivasspor, ilk galibiyetini geçen hafta alan Antalyaspor'u sahasında Hakan Arslan'ın 3 gol attığı maçta 3-1 mağlup etti. Ev sahibi takım 57. dakikada N'Dinga'nın kırmızı kartı sonrasında 10 kişi kaldı.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Sivasspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadı’ndaki mücadeleyi ev sahibi takım 3-1 kazanarak sahasında 3 puanı kaptı.
Yeni teknik direktörü Leonardo yönetiminde ilk maçına çıkan Antalyaspor, ilk yarıda yıkıldı!
Hakan Arslan’ın 6, 38 ve 42. dakikalarda attığı gollerle Sivasspor soyunma odasına 3-0 üstün gitti. Ev sahibi takım 57. dakikada N’Dinga’nın kırmızı kartı sonrasında 10 kişi kaldı. Antalyaspor ise 60’da Djourou ile farkı ikiye indirse de skor değişmedi.
Konuk takımın tehlikeli geldiği pozisyonlarda kaleci Rochet kalesinde etkili performans sergileyerek gole izin vermedi.
Bu sonuçla Sivasspor 9 puana yükselirken, Antalyaspor 6 puanda kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
6. dakikada Bifouma’nın pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Ziya son çizgiye inerek yerden ortaladı. Hakan Arslan, altı pas gerisinden sağ ayağıyla yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturdu. 1-0
12. dakikada Emre’nin rakibinden sıyrıldıktan sonra kale çizgisine indiği anda yerden ceza alanı içine ortasında Bifouma’nın altı pasın gerisinden bekletmeden sağ ayağıyla yaptığı vuruş üstten auta çıktı.
25. dakikada ceza alanı içinde kaleci Ferhat’a baskı yapan Kone, topu aldıktan sonra kaleciyi geçip şutunu çekecekken defans araya girerek mutlak bir golü önledi.
38. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Rybalka’nın ceza sahasına ortasında topa iyi yükselen Hakan Arslan kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. 2-0
42. dakikada sol kanattan Rybalka’nın kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içinde topa iyi yükselen Hakan Arslan kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-0
skor.sozcu.com
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
-
- Offline
Uye No : 42955
Osmanlıspor 3-0 Kasımpaşa
Süper Lig'de haftanın merakla beklenen maçında Osmanlıspor ile Kasımpaşa karşılaştı İrfan Buz ile ikinci maçına çıkan Osmanlıspor, Süper Lig'deki ilk galibiyetine ulaştı.
Süper Lig’de haftanın merakla beklenen maçında Osmanlıspor ile Kasımpaşa karşılaştı.
Yeni teknik direktörü İrfan Buz ile ikinci maçına çıkan Osmanlıspor, Kasımpaşa karşısında istediği skora rahat uzandı ve kritik maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Osmanlıspor’a galibiyeti getiren goller, 16. dakikada Musa Çağıran, 45. dakikada Sokol Cikalleshi ve 59. dakikada Aminu Umar’dan geldi. Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetle ligdeki ilk üç puanına uzanan Osmanlıspor, puanını 4 yaptı; Kasımpaşa ise 8 puanda kaldı.
skor.sozcu.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
Samet Aybaba: Yoldan geçerken bizi antrenör yapmadılar
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba 3-1 kazanılan Antalyaspor maçı sonrası Leandro De Araujo ile ilgili yapılan yorumları eleştirerek, "Maçtan önce rakip takımın teknik direktörüyle ilgili İnter'de oynadı, Milan'da oynadı, Brezilyalı gibi şeyler denildi. Biz de Türkiye'nin en iyi takımında oynadık. Biz neyiz? Yoldan geçerken bizi antrenör mü yaptılar? Türkiye'nin en iyisi oydu, biz de onda oynadık" dedi.
Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Antalyaspor’u 3-1 mağlup ederek ligdeki puanı 9’a yükselten Demir Grup Sivasspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba maç sonrası düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendirdi. Takımın bir bütün halinde mücadele ettiğini söyleyen Aybaba, “Bizim takım bütünlüğü anlamında sıkıntılarımız vardı. İyi oyuncularımız var. Takım bütünlüğü ile ilgili sıkıntı çekiyorduk ama bugün ilk 45 dakika inanılmaz takım bütünlüğü vardı. Birlikte düşündüler, birlikte hareket ettiler, heyecan duydular ve çok konuştular. Bu da bize galibiyeti getiren en önemli faktörlerden birisi oldu. Kırmızı karttan sonrada iyi mücadele vardı. Oyuncularımı kutluyorum. Futbolda başarının sınırı yoktur. Biz de hep kazanmak isteriz rakiplerimiz de ister. Kasımpaşa maçına hazırlanacağız. Böyle işler kötü gittiğinde oğlum, kızım ve arkadaşlarım maça geldi. Türkiye’nin her yerinden dualar aktı. Bir takım şeyleri değiştiriyoruz” dedi.
“Biz de bu ülkenin evlatlarıyız”
Maç öncesi Antalyaspor Teknik Direktörü Leandro De Araujo ile ilgili yapılan yorumları eleştiren Aybaba, “Maçtan önce rakip takımın teknik direktörüyle ilgili İnter’de oynadı, Milan’da oynadı, Brezilyalı gibi şeyler denildi. Biz de Türkiye’nin en iyi takımında oynadık. Kaptanlık yaptık. Biz de bu ülkenin evlatlarıyız. Çoğu antrenör kardeşlerimiz Galatasaray’da, Fenerbahçe’de oynadı. Biz neyiz? Yoldan geçerken bizi antrenör mü yaptılar. Türkiye’nin en iyi oydu, biz de onda oynadık. Uzun yıllar oynadık. İnşallah takımımızın performansı devam eder. Bugün seyircimiz çok iyiydi, biraz daha desteğe ihtiyacımız var dalgalanmayalım. Takımın ihtiyacı olduğu zaman destek verelim. Zaten iyi giderken hiç kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Herkesi kutluyorum. İnşallah böyle devam eder” ifadelerini kullandı.
Hakan Arslan’ın performansını değerlendiren Aybaba oyuncularının hepsinin değerli olduğunu ifade ederek Hakan Arslan’ın iyi performans sergilediğini belirtti.
skor.sozcu.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
Leandro ilk maçında hüsrana uğradı
Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Leandro De Araujo, 3-1 kaybedilen Demir Grup Sivasspor maçı sonrası, "Bu şekilde başlamak istemezdim. Eksikliklerimiz var. Bunları en yakın zamanda gidereceğiz" dedi.
Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a 3-1 mağlup olan Antalyaspor’da yeni teknik direktör Leandro De Araujo karşılaşma sonrası müsabakayı değerlendirdi. Brezilyalı teknik adam, “Maçı iki şekilde değerlendirmek istiyorum; ilk yarıya baktığımızda maça istediğimiz gibi başlayamadık. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Şanssız bir gol yedik. Toparlanamadık. Kötü bir oyun sergiledik. Bizim için üzücü bir ilk yarıydı. İkinci yarıya baktığımız zaman oyunu kontrol etmek isteyen, pozisyona girmek isteyen, ikinci yarı iyi bir Antalyaspor vardı. Oyuncularımız istekliydi. Özellikle Sivasspor’un gördüğü kırmızı karta kadar her şey yolundaydı. Daha sonra 5 tane gol pozisyonu üretme fırsatı yakaladık. Bu şekilde başlamak istemezdim. Eksikliklerimiz var. Bunları en yakın zamanda gidereceğiz” dedi.
Antalyaspor’un DNA’sında atak futbol oynama görüntüsü olduğunu ifade eden Leandro, “Oyuncularım kadrom atak futbol oynamaya müsait. İsteyen, arzulayan sahaya çıktığında yüzde yüzünü veren, pres yapmayı beceren bir takımım var. Ben iki gün önce takımın başına geldim. Ama son maçı tribünde Antalyaspor’u izledim. Son maçta gördüğüm Antalyaspor gol yollarında etkili olmaya çalışan ve oyunu ısıran oyunculardan kurulu bir takım sahada bulunmuştu. Bugün de aynısını tekrar istedim. Tabi ilk yarı ve ikinci yarı yaptığımız hatalar var” diye konuştu.
Leandro takımda eksikler bulunduğunu milli maç arasının bu eksiklikleri gidermek için fırsat olduğunu belirterek, Antalyaspor’un ligde yukarılara oynayacak seviyeye gelmesi için çalışacaklarını aktardı.
skor.sozcu.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
İrfan Buz: Çok önemli bir galibiyet aldık
Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kasımpaşa karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Karşılaşma sonrasındaki basın toplantısına katılan teknik direktör Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, çok önemli bir müsabakaya çıktıklarını hatırlatarak, “260 gündür bu sahada kazanamıyorduk. Çok önemli bir galibiyet aldık, mutluyuz” dedi. Rakiplerinin disiplinli bir takım olduğuna dikkati çeken Buz, “Kısa zamanda teknik direktör olarak neler değiştirdik? Mental anlamda çalışmalarımız oldu. Futbolcu kardeşlerimizle bunu konuştuk. Futbolcularla aynı hedefe gitme konusunda konuştuk. Kendileri idrak ettikten sonra takımın savunma anlamında parametlerini yerine getirdik. Şut attık, kenarlardan geldik” diye konuştu.
Merkezi kapatan bir rakiple karşılaşacaklarını hatırlatan İrfan Buz, “Zaman zaman bunu da yaptık. 3-0 kazandığımız için 3 gol attığımız için çok mutluyum. Dün akşam takım olarak kenetlendik. Takımımız kaliteli ancak eksiklerimiz var. Önemli bir galibiyet. Antalya kampımız var. Bu kampta eksikleri gidererek, kırılgan olmayan bir Osmanlıspor’u ortaya çıkarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
skor.sozcu.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
Göztepe’nin 35 yıllık, Sabri Sarıoğlu’nun 6 yıllık Milli Takım hasreti sona erdi!
Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibi Göztepe'nin tecrübeli futbolcusu Sabri Sarıoğlu 6 yıl sonra yeniden A Milli Futbol Takımı'na davet edilirken İzmir ekibi ise 35 yıl sonra ilk kez Milli Takım'a futbolcu göndermenin sevinci içinde. Karşıyaka, Altay, Altınordu gibi Türk futbolunun mihenk taşı sayılabilecek takımlarına sahip şehri İzmir, yıllar sonra gelen bu sevincin haklı gururunu yaşıyor.
Alican ÖZCAN – SÖZCÜ SKOR / 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen ve ilk 7 haftadaki performansıyla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin desteğini alan Göztepe, şimdi de 35 yıl sonra A Milli Futbol Takımı’na futbolcu gönderme sevinci yaşıyor.
A Milli Futbol Takımı’nın Dünya Kupası Elemeleri için İzlanda ve Finlandiya ile oynayacağı maçın kadrosuna 33 yaşındaki tecrübeli savunmacı Sabri Sarıoğlu da davet edildi.
Sezon başında Galatasaray’dan ayrılarak Göztepe’ye transfer olan ve sarı kırmızılı formayla ‘adeta’ yeniden doğan Sabri Sarığlu, 6 yıl sonra Milli Takım kadrosuna dahil edildi.
Sarı-kırmızılılarda milli formayı son olarak 7 Kasım 1982’de Erhan Altın giydi. Şu an teknik direktörlük görevini yapan Altın, Türkiye’nin Dünya Kupası 1982 Avrupa Elemeleri’nde oynadığı Sovyetler Birliği maçında sahaya çıkmıştı. O tarihten sonra Göztepeli hiçbir oyuncu A Milli olmanın gururunu yaşayamadı.
2003 yılında Süper Lig’den düşen ve amatör kümeye kadar geriledikten sonra bu sezon yeniden Süper Lig’de sahne alan Göztepe’nin bu başarısı İzmir şehri için de önemli bir yere sahip.
Uzun yıllar Süper Lig’e takım çıkartamayan İzmir şehri, Göztepe’nin yeniden sahne almasıyla adından söz ettirmeye başladı.
Karşıyaka, Altay, Altınordu gibi Türk futbolunun önemli ekiplerinin yer aldığı şehir, Göztepe’nin yakaladığı bu başarıyla yeniden ayağa kalkmayı hedefliyor.

SABRİ SARIOĞLU: “İLK DEFA GİYECEK GİBİ HEYECANLIYIM”
Milli Takımın açıklanmasının ardından açıklamada bulunan Sabri “Sanki ilk defa milli formayı giyeceğim gibi heyecanlıyım. Buraya geldiğim günden beri herkes bana karşı çok iyi bende gösteriğim performans ile Göztepe’ye layık olmaya çalışıyorum. Burada huzuru buldum bu durum futboluma olumlu yansıdı. Bana güvenenleri ve Göztepe Kulübü’nü mahçup etmeyip milli formanın hakkını vereceğim” şeklinde konuştu.

Erhan Altın, 1979-1982 yılları arasında Göztepe forması giydi.
ERHAN ALTIN: “GURUR VERİCİ BİR OLAY”
Göztepe’nin en son Milli Takım’a gönderdiği eski futbolcu ve şimdiki teknik direktör Erhan Altın, ‘SKOR’a özel Açıklamalarda bulundu.
Göztepenin yıllar sonra Milli Takım’a futbolcu göndermesini değerlendiren Altın, “Fenerbahçe’den Göztepe’ye transfer olduğumda en iyi dönemlerimi orada yaşadım. Orada Adnan Süvari hocamız, Allah rahmet eylesin, beni çok beğeniyordu. Milli takıma beni o tavsiye etmişti. O gururu Göztepe forması altında yaşamanın mutluluğunu tattırdı. Göztepe’ye o konuda teşekkür ediyorum. Gurur verici bir olay. En güzeli Sabri’nin hemşehrim olması. İki tane Samsunlu’nun Göztepe formasıyla Milli Takım’a son ve yıllar sonra ilk kez giden olması ayrı sevindirici. Bende apayrı yeri var Göztepe’nin. Layık olduğu yere geldi” ifadelerini kullandı.
Sabri Sarıoğlu’nun performansını ve Milli Takım’a katacakları konusunda konuşan Altın, “Sabri’nin çok büyük tecrübesi var. Önemli maçlarda oynamış Galatasaray’da büyük başarılar yakalamış bir oyuncu. Tecrübesiyle birlikte sahaya çıktığında arkadaşlarına destek sağlayacağını inanıyorum. Sabri hakikaten ikinci baharını yaşıyor. Çok kaliteli bir insan. Kendini her ortamda geliştirmeye müsait bir karakteri var. İnanıyorum ki milli takıma da çok büyük faydaları olacak” dedi.

Göztepe ve Türk futboluna unutulmaz başarılar yaşatan Adnan Süvari (sağda)
KULÜBÜN UNUTULMAZ EFSANESİ ADNAN SÜVARİ
Göztepe’de 1961-1962 sezonunda teknik direktörlük koltuğuna oturan Adnan Süvari, İzmir ekibine eşi benzeri görülmemiş başarılar yaşattı ve adını kulübün tarihine altın harflerle yazdırdı.
1963-68 yılları arasında ligde 5. sıradan aşağıya düşmeyen ve üst üste 6 sezon Avrupa Kupaları’nda mücadele etme başarısı gösteren Göztepe, 1968-69 ve 1969-70 sezonlarında da Türkiye Kupası’nı kazandı.
İngiltere’de eğitim gören ve 6 dil konuşabilen teknik teknik direktör Adnan Süvari, Göztepe’nin efsane kadrosunu oluşturan ve İzmir ekibine yaşattığı tarihi başarılarla istikrar sembolü olarak Türk futbol tarihinde yer aldı.
İşte Adnan Süvari döneminde Göztepe’nin yaşadığı başarılar;
Avrupa Fuar Şehirleri Kupası:
1967-1968 Sezonu Çeyrek Final
1968-1969 Sezonu Yarı Final
1969-1970 Sezonu Çeyrek Final
Türkiye Kupası:
1967-1968 Sezonu Altay ile Türkiye Kupası Finali. (Maç berabere sona erince yazı tura ile kazanan taraf Altay oluyor)
1968-1969 Sezonu Türkiye Kupası Şampiyonluğu. (Göztepe 1-0 Galatasaray, Galatasaray 1-1 Göztepe)
1969-1970 Sezonu Türkiye Kupası Şampiyonluğu. (Eskişehirspor 2-1 Göztepe, Göztepe 3-1 Eskişehirspor)
Cumhurbaşkanlığı Kupası:
1968-1969 Cumhurbaşkanlığı Kupası. (Göztepe 0-2 Galatasaray)
1969-1970 Cumhurbaşkanlığı Kupası. (Göztepe 3-1 Fenerbahçe)

skor.sozcu.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
Milli takım aday kadrosu belli oldu!
A Milli Takım’ın İzlanda ve Finlandiya maçları aday kadrosu açıklandı. Sabri Sarıoğlu, A Milli Takım'a davet edildi.
A Milli Takımımız’ın İzlanda ve Finlandiya maçları aday kadrosu açıklandı.
A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu sürpriz bir kararla en son 11.11.2011 tarihinde Hırvatistan’a 3-0 mağlup olduğumuz maçta A Milli formayı giyen Göztepeli Sabri Sarıoğlu’nu aday kadroya davet etti.
Lucescu, Galatasaray’da forma şansı bulamayan Selçuk İnan ve sezon öncesi hazırlık kampı geçirmeyen ve transferin son günlerinde Trabzonspor’a transfer olan Volkan Şen’i de kadroya dahil etti.İşte açıklanan A Milli kadro;
KALECİLER: Harun Tekin, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan
DEFANS: Kaan Ayhan, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı
ORTA SAHA: Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Cengiz Ünder, Emre Mor, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Mallı, Arda Turan, Volkan Şen
FORVET: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Mevlüt Erdinç

skor.sozcu.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
Fenerbahçe, Süper Lig’de en uzun gol yeme serisini egale etti!
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yediği basit gollere çare bulamayan Fenerbahçe'nin, kalesine isabet eden 22 şutun 11'inin gol olması teknik heyeti çileden çıkarttı.
Beşiktaş derbisindeki 2-1’lik galibiyetin ardından çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor deplasmanında kritik bir maça çıktı. Ancak sarı lacivertliler 1-0 mağlup olduğu maçtaki kötü görüntüsüyle yine eleştiri oklarının hedefi oldu.
Ligde geride kalan 7 haftada hem kalede, hem de savunmadaki performansıyla sınıfta kalan Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son 13 maçta da gol yiyerek kulüp tarihinin Süper Lig’de en uzun gol yeme serisini egale etti.
Sarı-lacivertlilerin ezeli rakipleri Galatasaray ile Beşiktaş ise 6’şar maç sonunda kalelerinde toplam 9 gol gördü
Fenerbahçe en son 23 Nisan’da Galatasaray’dan gol yemezken, sonrasında 10 farklı ekipten 13 maçta 17 gol yedi.
KJAER GİTTİ SAVUNMA DAĞILDI
Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer’in Sevilla’ya transfer olmasının ardından Luis Neto’yu kadrosuna katan Fenerbahçe’de savunma kurgusu da halen oturmuş değil. Kalede ise Volkan Demirel’in formsuzluğu, Kameni’nin kötü performansı Aykut Kocaman’ı kara kara düşündürüyor.
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TİTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Benzer Konular
-
Basketbol forum içinde, yazan OnlineUyduDestek
Yorum: 2
Son Mesaj: 06.Kasım.2017, 18:43
-
Basketbol forum içinde, yazan OnlineUyduDestek
Yorum: 1
Son Mesaj: 05.Eylül.2017, 23:55
-
Futbol forum içinde, yazan kaptan-8
Yorum: 10
Son Mesaj: 06.Nisan.2017, 02:06
Bu Konudaki Etiketler
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kuralları