Bilgilendirme : Bu konu 3181 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Dursun Özbek: Yeniden adayým
Galatasaray Baþkaný Dursun Özbek, Genel Kurul'un istemesi durumunda bir dönem daha baþkanlýk yapabileceðini söyledi.
http://cdn-amk.sozcu.com.tr/amk-resimler/2017/02/dursun-ozbek-16-02.jpg
Galatasaray Baþkaný Dursun Özbek, genel kurulun istemesi durumunda bir dönem daha baþkanýk yapmaya sýcak baktýðýný söyledi. “Genel kurul isterse yeniden adayým.” diye konuþan Özbek, son dönemde yaþanan olaylara deðindi.
Hakan Çelik’in Madagaskar’da Galatasaraylýlar’a
Bu konu 115563 kez görüntülendi 122 yorum aldý ...
Güncel Futbol Haberleri Buradan >>> Ayrý konu açmayanýz
115563 Reviews
-
- Offline
Uye No : 42955
Yeniden adayým
Dursun Özbek: Yeniden adayým
Galatasaray Baþkaný Dursun Özbek, Genel Kurul'un istemesi durumunda bir dönem daha baþkanlýk yapabileceðini söyledi.

Galatasaray Baþkaný Dursun Özbek, genel kurulun istemesi durumunda bir dönem daha baþkanýk yapmaya sýcak baktýðýný söyledi. “Genel kurul isterse yeniden adayým.” diye konuþan Özbek, son dönemde yaþanan olaylara deðindi.
Hakan Çelik’in Madagaskar’da Galatasaraylýlar’a rastladýðýný söylemesi üzerine Dursun Özbek, ‘Bu Galatasaray’ýn hakettiði bir þey. Birçok spor dalýný Türkiye’ye getiren kulüp olma misyonunu üstlenmiþ bir kulüp” dedi.
Galatasaray’ýn þampiyonlukta her zaman iddialý olduðunu ancak her zaman þampiyon olamayacaðýný söyleyen Özbek, karþýlaþtýklarý mali sorunlarý çözmeden yola devam etmelerinin mümkün olmadýðýný söyledi.
Matematiksel olarak þampiyonluk hedeflerinin sürdüðünü söyleyen Özbek, kötümser olunmamasýný istedi.
Galatasaray’ýn en büyük sorunu
Galatasaray’da en önemli sorunun mali yapýnýn bozukluðý olduðunu söyleyen Özbek, futbol dýþýndaki branþlarýn getirisinin çok yüksek olmadýðýný giderlerinin yüksek olduðunu belirterek futbol dýþýndaki amatör branþlara 40 milyon dolar harcandýðýný söyledi. Özbek bu paranýn karþýlýðýnda 10 milyon dolar getiri geldiðini, her yýl bu branþlarda 30 milyon dolar açýk verdiklerini söyledi.
Riva-Florya projesinden ilk dilim gelirin geldiði ve bunun borcu bir miktar azalttýðýný söyleyen Özbek, Cumhurbaþkaný’na bazý projeler ***ürdüðünü ve bunlar için destek istediðini söyledi.
Cumhurbaþkaný Erdoðan’ýn buna duyarsýz kalmadýðýný ve projelerin baþladýðýný belirterek mali yapýnýn düzelmesi için büyük gayret içinde olduklarýný söyledi.
Galatasaray’ýn mali yapýsýnýn 2-3 yýllýk bir süre içinde düzene gireceðini söyleyen Özbek, kendi modellerinin Beþiktaþ’tan farklý olduðunu söyledi.
Yeni kaynaklar yaratmanýn bu iþin esasý olduðunu belirten Özbek, ‘Feda’ gibi geriye dönük uygulamalar yapmanýn kendisine çok uygun gelmediðini söyledi.
Galatasaray’ýn gelir ve gider dengesinin aslýnda dengede olduðunu Sarý-Kýrmýzýlý ekibi asýl yýpratanýn faiz yükü olduðunu belirten Özbek, faiz sarmalýndan çýkmalarý gerektiðini söyledi.
Transfer meselesi
Bu durumun büyük transfer yapýlmayacaðý anlamýna gelmediðini söyleyen Özbek, futbolun ekonomisinin dev boyutlara geldiðini belirterek ‘UEFA’ya baðlý bir kulübüz, orada mücadele edebilecek bir kulübü kurmak zorundayýz. Elbetteki pazardaki rakamlar yukarýya doðru ivme kazanýyor, ödenen paralarýn daha aþaðý gelmesi kulüplerin ortak karar almalarýyla mümkün. Ancak bu çok radikal bir karar. Sadece Türkiye’de deðil Avrupa’da da oynuyoruz. Rekabet edecek bir takým kurmak zorundayýz. Kendi içinde dengesini zaman içinde bulacaktýr.’ diye konuþtu.
Aziz Yýldýrým’la tokalaþmasý
II. Futbol Zirvesi’nde yaþananlara da deðinen Özbek, gereksiz çatýþmalarýn sporu etkilediðini, gerilimlerin tribün terörünü tetiklediðini belirterek ‘Aziz Yýldýrým’la tesadüfen orada yan yana geldik. Cumhurbaþkaný da tokalaþýn dedi, biz de yaptýk.’ dedi.
Fikret Orman ile Aziz Yýldýrým’ýn neden yan yana gelmediði sorusuna ‘Ben fark etmedim. Oradaki diziliþ rastgele bir diziliþti’ diyen Özbek zirvedeki görüntülerin bir zorlamanýn sonucu olmadýðýný belirtti.
Ergin Ataman’a edilen küfürler
Özbek, Baskonia maçýnda Ergin Ataman’ya edilen küfürlerle ilgili olarak ise, ‘Aile içindeki çekiþmeler kulübün kendisine zarar verir. Dün Fenerbahçe’yi kadýnlar basketbolda farklý yendik çünkü taraftarlar baþarý için bütünleþmiþti. Galatasaray taraftarýnýn bu görüntüyü sergilemesi lazým. Birbirimizle niye uðraþýyoruz. Bu desteðin hiçbir þekilde farklýlaþmamasý lazým’ dedi.
Basketbolda salonlarda yaþanan þiddete de deðinen Özbek, salonlarýn fiziki þartlarýnýn yerinde olmasý gerektiðini belirtirken illa ki her þeyin yasayla yapýlmasýnýn gerekmediðini söyledi.
Özbek, sahadaki oyuncuyu demotive edecek bir söylem içine girmenin takýmý desteklemek anlamýna gelmediðini belirterek ‘Bunu yapýyorsan o zaman Galatasaray taraftarý deðilsin’ dedi.
Baþkan Özbek taraftara çaðrý yaparak maça gelmelerine çok daha fazla ihtiyaçlarý olduðunu da söyledi ve ekledi: ‘Galatasaray’a küsülmez. Galatasaray halatý hep beraber çeken bir his takýmýdýr’
Dursun Özbek, gelecek yýl Euroleague’de olamayacaklarý için basketbolda bütçenin azaltýlacaðýný da belirtti.
amkspor.sozcu.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
G.SARAY'A DERBÝ ÖNCESÝ MÜJDE!
Galatasaray'a sahasýnda oynayacaðý Fenerbahçe maçý öncesi iyi haber geldi. Karabükspor maçýnda taraftarlarýn neden olduðu saha olaylarý nedeniyle PFDK'ya sevk edilen sarý-kýrmýzýlý takýmýn cezasý açýklandý. Galatasaray'a sadece 30.000 TL'lik para cezasý verildi.
TFF'den yapýlan açýklama þöyle:
"GALATASARAY A.Þ. Kulübünün, 30.09.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Þ. - KARDEMÝR KARABÜKSPOR Süper Lig Ýlhan Cavcav Sezonu müsabakasýnda, taraftarlarýnýn neden olduðu saha olaylarý nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandýrýlmasýna, karar verilmiþtir"
fotomac.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
-
- Offline
Uye No : 42955
''ÞAMPÝYON OLMAK ÝÇÝN EKSÝÐÝMÝZ YOK''
Fenerbahçe'nin sezon baþýnda Tottenham Hotspur Kulübü'nden kiralýk olarak kadrosuna kattýðý Hollandalý golcü Vincent Janssen, "Þampiyon olmak için hiçbir eksiðimiz yok" dedi.
Fenerbahçe Gazetesi'nin 166. Ekim sayýsýna konuþan Janssen'in soru-cevap þeklindeki röportajý þöyle;
"Futbol oynarken büyük bir zevk aldýðýmý hissettim"
*Neden futbol ve senin futbolu seçmendeki etkeni bize anlatýr mýsýn?
-"Futbolla tanýþmam 5-6 yaþlarýmda oldu, futbola arkadaþlarým ile oynayarak baþladým. Futbol oynarken büyük bir zevk aldýðýmý hissettim. Bu yüzden futbol oynamaya devam ettim. Herkes beni futbolcu olmaya ikna etti. Ben futbol oynamayý çok seviyorum"
*Sezon baþýnda Fenerbahçe'ye geldin. Gelmeden önce Fenerbahçe ile ilgili bildiklerin nelerdi?
-"Fenerbahçe'ye gelmeden önce baþka Hollandalý futbolcularýn burada forma giydiðini biliyordum. Bu yüzden Fenerbahçe hakkýnda daha önce burada oynamýþ Hollandalý futbolculardan dolayý bilgim vardý. Kuyt, Van Hooijdonk oynadý, Van Persie þu an hala oynamaya devam ediyor. Ben de dolayýsýyla zaman zaman maçlarýn özetlerini de olsa takip etme fýrsatý buluyordum. Fenerbahçe'nin çok büyük bir camia olduðunu takýma gelmeden önce biliyordum. Benim ile iletiþime geçtiklerinde çok mutlu oldum. Güzel bir iletiþim süreci geçirdik. Ýkna olmam hiç zor olmadý."
"Kendimi güçlü bir forvet olarak tanýmlýyorum"
*Bir forvet futbolcusu olarak kendini nasýl tanýmlarsýn?
-"Güçlü bir forvet olarak tanýmlýyorum kendimi. Her zaman takýma yardým etmeyi seven, sahada bütün mücadeleyi veren, eforu en fazla þekilde gösteren bir futbolcuyum. Pres yapmayý, saha içerisinde savaþmayý, takým arkadaþlarýma yardým etmeyi seven bir futbolcuyum. Gol ve asistlerle takýmýma katkýda bulunmayý isteyen bir forvetim."
*Her takýmda ilk 11'de olmak için her zaman forma rekabeti vardýr. Bunun için neler söylersin?
-Fenerbahçe gibi büyük bir camiada oynadýðýnýz zaman tabii ki bu bahsettiðiniz rekabet daha da çok oluyor. Ama bu rekabet bir yönden iyi hem takým hem futbolcu adýna. Rekabet her zaman sizi daha güçlü olmak zorunda olan ve þans verildiðinde ise en iyi þekilde deðerlendirmek zorunda býrakýr. Dediðim gibi bu rekabet herkes için faydalý olur."
"Þampiyon olmak için hiçbir eksiðimiz yok"
*Fenerbahçe'de hedefler her sezonda þampiyonluktur. Bu senede þampiyonluðun en önemli adayýyýz. Sen de takýma katýldýðýn süre içerisinde bunun ile ilgili neler söylersin?
-"Açýkçasý bu seneki hedefimiz her sene olduðu gibi þampiyon olmak. Bu sene Avrupa'da da devam etmeyeceðimiz için Lig'e çok iyi þekilde odaklanmamýz gerekiyor. Gerçekten çok iyi bir takýmýz ve iyi bir kadromuz var. Þampiyon olmak için hiçbir eksiðimiz yok."
*Fenerbahçe'li taraftarlar Hollandalý futbolcularý nedense çok seviyor. Örnekler de var; mesela Van Persie, Dirk Kuyt eskiden Van Hooijdonk vardý. Bu oyuncularýn örnek aldýðýn taraflarý var mý bunlar için neler söylersin?
-"Her oyuncu farklýdýr. Farklý özellikleri vardýr. Benim örnek aldýðým en önemli noktalar, onlar gibi baþarýlý futbol oynamak. Çünkü Fenerbahçe'de çok mutluyum. Baþarýlý olmak için elimden geleni yapýyorum. Sahada iyi savaþtýðýnýz zaman, mücadele ettiðiniz zaman baþarý da devamýnda gelecektir. Geçmiþe çok bakmadan onlarýn baþarýlarýný örnek alarak ayný þekilde baþarýlý olmak istiyorum. "
"Galibiyetin bir parçasý olduðum için çok mutluyum"
*Beþiktaþ derbisinde tribündeki atmosfer seni nasýl etkiledi? Bir penaltý yaptýrdýn ve bir de penaltýdan gol attýn. Bunlar için duygularýn nasýldý anlatýr mýsýn?
-"Gerçekten derbi maçýnda müthiþ bir atmosfer vardý. Galibiyetin bir parçasý olduðum için çok mutluyum. Taraftarlarýmýz gerçekten takýma inanýlmaz derecede destek oldular. Maçý kazanmayý kesinlikle hakettik. Bu yarýþta devam etmek açýsýndan derbiyi kazanmak çok önemliydi. Sevinmek hakkýmýzdý. Geçmiþte oynadýðýmýz maçlarý göz önünde bulundurduðumuz zaman atmosfer olarak yaþadýðým en iyi maçtý."
*Annenizin eski Dünya Þampiyonu yüzücü olduðu doðru mu ve ailenizde baþka sporcu var mý?
-"Evet annem eski Dünya Þampiyonu yüzücü. Kýz kardeþlerim yüzme sporuna meraklýlar. 2 kardeþimde çok yüksek seviyelerde yüzücülerdi. Fakat þu anda yüzmeye devam etmiyorlar. Okullarýna odaklanmýþ durumdalar ama kardeþlerimden biri 2 sene önce Bakü'de gerçekleþtirilen Gençler Olimpiyatlarý'nda madalya kazanmýþtý."
"Benim için öncelik? Fenerbahçe'de iyi bir takým olup þampiyonluk hedefine ulaþmak"
*Hollanda Ligi'nde 27 gol ile gol kralý olmuþtun. Janssen bu performansýnla Fenerbahçe'de gol kralý olabilir misin?
-"Açýkçasý sayý olarak bir hedefim yok diyebilirim. Benim için öncelik Fenerbahçe'de iyi bir takým olup þampiyonluk hedefine ulaþmak. Þampiyon olduktan sonra gol kralý olup olmadýðýmý çok da önemsemiyorum. Takýma ne kadar katkýda bulunursam, takým da benim gol atmama ne kadar katkýda bulunabilirse o kadar mutlu oluyorum."
*Henüz bu soruyu sormak için erken ama Fenerbahçe'de kalýcý olmayý düþünür müsün?
-"Henüz bu dediðiniz deðerlendirmeyi yapmak için çok erken. Öncelikle bu sezonun nasýl geçeceðine bakmamýz gerekecektir. Sonrasýnda gidiþata bakýlýr. Futbolda ne zaman ne olacaðýný hiçbir zaman bilemeyiz."
*Fenerbahçe taraftarý seni çok sevdi. Taraftara bir mesajýn var mý?
-"Fenerbahçe taraftarýna desteklerinden dolayý çok teþekkür ediyorum. Bizler takým olarak çok çalýþýyoruz. Þampiyonluða ulaþmak için elimizden geleni yapacaðýz. Taraftarýmýzdan istediðim desteklerine devam etmeleri ve bizleri yalnýz býrakmamalarýdýr."
fotomac.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
HÜCUM HATTI 13 TAKIMA BEDEL
Trabzonspor'da hücum oyuncularý Burak Yýlmaz (7), Hugo Rodallega (3) ve Olcay Þahan (3), 13 kez rakip fileleri havalandýrarak, Süper Lig'in ilk 7 haftasýnda gol sayýsý bakýmýndan 11 ekibi geride býraktý, 2 takýmla da ayný sayýda gol attý.
Burak Yýlmaz, Rodallega ve Olcay Þahan, ligde Beþiktaþ (12), Kayserispor (12), Medipol Baþakþehir (11), Demir Grup Sivasspor (11), Kasýmpaþa (10), Kardemir Karabükspor (10), Osmanlýspor (9), Teleset Mobilya Akhisarspor (8), Atiker Konyaspor (8), Antalyaspor (8) ve Gençlerbirliði (7) olmak üzere 11 takýmdan fazla gol kaydetti.
Bordo-mavili futbolcular, ayrýca ligde 13 gol atan Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor ile ayný sayýda gol atma baþarýsý gösterdi.
Burak, Rodallega ve Olcay, 16 golle ligde son 13 sezonun en golcü dönemini yaþayan Karadeniz ekibinin de gollerinin büyük bölümünü kaydederek önemli katký saðladý.
Burak Yýlmaz, 6 maçta 467 dakika görev yaparken 7 golle takýmýnýn en golcü oyuncusu oldu. Milli futbolcu, Atiker Konyaspor, Medipol Baþakþehir ve Aytemiz Alanyaspor maçlarýnda 2'þer, Fenerbahçe müsabakasýnda da 1 gol kaydetti.
Rodallega'dan 127 dakikada 3 gol
Burak Yýlmaz'ýn sezon baþýnda transfer edilmesiyle ligde ilk 11'de fazla forma þansý bulamayan bir diðer forvet oyuncusu Hugo Rodallega, görev yaptýðý 127 dakikaya 3 gol sýðdýrdý.
Kolombiyalý oyuncu, Göztepe, Gençlerbirliði ve Beþiktaþ maçlarýnda rakip fileleri 1'er kez havalandýrarak yedek kulübesindeki golcü futbolcu oldu.
Olcay Þahan, geçen sezonu yakaladý
Olcay Þahan, ligin ilk 7 haftasýnda Fenerbahçe, Gençlerbirliði ve Beþiktaþ maçlarýnda birer kez fileleri havalandýrarak 3 gole ulaþtý ve geçen sezonun tamamýnda kaydettiði gol sayýsýný yakaladý.
Geçen sezonun devre arasýnda Beþiktaþ'tan Trabzonspor'a transfer olan Olcay Þahan, siyah-beyazlý takýmda 2, bordo-mavili ekipte ise 1 gol kaydetmiþti.
fotomac.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
LUCESCU'DAN ÝKÝ ÝSME KESÝK
Mircea Lucescu 18 kiþilik kadroya Serdar Aziz ve Cengiz Ünder'i dahil etmedi.
A Milli Futbol Takýmý, 2018 FIFA Dünya Kupasý Avrupa Elemeleri'nde I Grubu'ndaki 9. maçýnda Eskiþehir'de Ýzlanda ile karþýlaþacak.
Karþýlaþmayý cezasý nedeniyle tribünden takip edecek olan teknik direktör Mircea Lucescu, Galatasaray'da forma giyen savunma oyuncusu Serdar Aziz ile Roma'da top koþturan Cengiz Ünder'i 18 kiþilik Ýzlanda kadrosuna dahil etmedi.
Savunmada revizyona giden Lucescu, Serdar Aziz'in yerine Mehmet Topal'a görev verecek. Orta sahada ise Nuri, Oðuzhan, Emre Belözoðlu ve Arda Turan'a görev alacak.
Kadroda deðiþikliðe giden Rumen hocanýn sahaya süreceði muhtemel 11 þöyle: Volkan Babacan, Kaan Ayhan, Çaðlar Söyüncü, Mehmet Topal, Caner Erkin, Oðuzhan Özyakup, Nuri Þahin Emre Belözoðlu, Arda Turan, Cenk Tosun ve Burak Yýlmaz.
fotomac.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
ESKÝÞEHÝR'DE "MÝLLÝ" YOÐUNLUK
Eskiþehir'de 2018 FIFA Dünya Kupasý Avrupa Elemeleri I Grubu'nda bugün A Milli Futbol Takýmý'nýn Ýzlanda ile yapacaðý karþýlaþma öncesi kentte yoðunluk yaþanýyor.
A Milli Futbol Takýmý'nýn Ýzlanda maçýný izlemek için Eskiþehir'e çeþitli kentlerden bir çok vatandaþ adeta akýn etti. Maçtan bir gün önce þehre gelenler otellerde konaklayýp, tarihi ve turistik yerleri gezme fýrsatý yakaladý.
Porsuk Çayý çevresindeki kafe ve restoranlarda vakit geçiren vatandaþlar, Eskiþehir ekonomisine de önemli katkýlarda bulundu.
Merkezde Kültür ve Turizm Bakanlýðý belgeli toplam 4 bin 200 yatak kapasiteli 35 otelde yer kalmadý.
"EKONOMÝK AÇIDAN ÝNANILMAZ FAYDALARI VAR"
Eskiþehir Ticaret Odasý (ETO) Baþkaný Metin Güler, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, A Milli Futbol Takýmý'ný þehirde aðýrlamaktan duyduklarý memnuniyeti dile getirdi. Eskiþehir'in bir futbol kenti olduðunu ifade eden Güler, þöyle konuþtu:
"Hýrvatistan maçýnda Eskiþehirspor taraftarýnýn milli takýma nasýl destek verdiðin herkes gördü. Milli maçlarýn Eskiþehir'de oynanmasýnýn ekonomik açýdan inanýlmaz faydalarý var. Bu avantajý da iyi kullanýyoruz. Þu anda otelerde neredeyse boþ yatak kalmadý. Restoran, kafe ve iþletmelerde yer bulunamýyor. Yüksek Hýzlý Tren ve otobüs firmalarý doluluk yaþýyor. Eskiþehir'in marka deðerine de önemli katkýlar saðlanýyor. Yurt içi ve dýþýndan gelen misafirler kente önemli derecede katkýda bulunuyor. Kentte milli takým ekonomisi oluþtu. Maçýn cuma gününe denk gelmesi de avantaj oluþturdu. Gelenler ailelerini de getiriyor. Hafta sonunu da burada geçirecekler."
Türkiye Otelciler Birliði (TÜROB) Eskiþehir Temsilcisi ve bir otelin iþletmecisi Kaan Erdin de milli maç heyecaný manevi ve ticari anlamda kentte önemli bir etki yaratýyor.
Eskiþehir'in milli takýma uðurlu geldiðini anlatan Erdin, "Bu uðurla ticari bir hacim oluþtu. Kentte bulunan Kültür ve Turizm Bakanlýðý belgeli 35 otel, 4 bin 200 yatak kapasitesi tamamen dolu. Bu doluluk hafta sonuna kadar devam edecek. Her milli maç ekonomiyi canlandýrýyor." diye konuþtu.
Takcisi esnafý Fatih Can ise milli maç yoðunluðunun dün geceden itibaren kentte yaþanmaya baþladýðýna deðinerek, maç saatine kadar kent dýþýndan gelen misafirleri hizmet ettiklerini vurguladý.
Kafe iþletmecisi Öznur Kayakýlýnç da milli maçýn heyecanýný günler öncesinde hissetmeye baþladýklarýný dile getirerek, milli maçýn kente canlýlýk saðladýðýna deðindi.
Milli maç için Ýzmit'ten Eskiþehir'e gelen Mücahit Erdoðdu ise Türkiye'nin Ýzlanda maçýný kazanmasý için destek vereceklerini belirterek, ay-yýldýzlýlarýn yüzlerini güldürmesini istediklerini kaydetti.
fotomac.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
HÝKMET KARAMAN ÝLE YOLLAR AYRILMIÞTI
Hikmet Karaman ile yollarýný ayýran Çaykur Rizespor'da yeni teknik direktör Ýbrahim Üzülmez oldu.
Teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarýný ayýran Çaykur Rizespor'da yeni hoca belli oldu.TFF 1. Lig ekibi, ilk olarak görüþtüðü efsane teknik adam Mustafa Denizli ile anlaþmamýþtý.Bu geliþme sonrasý Karadeniz temsilcisi, takýmý Ýbrahim Üzülmez'e emanet etmeye karar verdi.Futbolculuðu döneminde uzun yýllar Beþiktaþ'ta kaptan olarak forma giyen Üzülmez, Elazýðspor, Gençlerbirliði ve Gaziantepspor'da teknik direktörlük görevi üstlenmiþti.
Daha önce Üzülmez, Rizespor'da yardým antrenör olarak çalýþmýþtý.
7 haftasý geride kalan 1. Lig'de Çaykur Rize, 13 puanla 5. sýrada bulunuyor.
Kulüp baþkaný Yardýmcý:
"Ýbrahim Üzülmez ile yaptýðýmýz görüþmelerde sezon sonuna kadar anlaþma saðladýk" TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Ýbrahim Üzülmez getirildi.
Çaykur Rizespor Kulübü Baþkaný Hasan Kemal Yardýmcý, yaptýðý açýklamada, Hikmet Karaman'la yollarýn ayrýlmasýnýn ardýndan yeni teknik direktör arayýþlarýný kýsa sürede çözmek istediklerini, bu anlamda bazý görüþmeler gerçekleþtirdiklerini belirtti.
Yönetim kurulu olarak genç ve idealist bir isme takýmý emanet etmeyi uygun gördüklerini ifade eden Yardýmcý, "Ýbrahim Üzülmez ile yaptýðýmýz görüþmelerde sezon sonuna kadar anlaþma saðladýk. Hocamýz pazar günü Rize'ye gelerek takýmýn baþýnda olacak." diye konuþtu.
Ýbrahim Üzülmez, 2012-2013 sezonunda Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e yükselmesinde teknik direktör Mustafa Denizli'nin yardýmcýsý olarak katký saðlamýþtý.

fotomac.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
GALATASARAY'IN MAÇI ÝPTAL OLDU
Galatasaray'ýn TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor ile oynayacaðý hazýrlýk maçý Karadeniz ekibinin Hikmet Karaman'la yollarýný ayýrmasýndan ötürü iptal oldu.
Galatasaray'ýn milli arada yarýn hazýrlýk maçý yapmayý düþündüðü Çaykur Rizespor karþýlaþmasý iptal oldu. Karadeniz ekibinde Hikmet Karaman'la yollarýn ayrýlmasýnýn ardýndan maça gelinemeyeceði sarý-kýrmýzýlý kulübe bildirildi. Galatasaray hazýrlýk maçýnýn iptal olmasý üzerine U-21 takýmýyla yarýn oynayacak.
fotomac.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
- Offline
Uye No : 42955
KULÜPLER BÝRLÝÐÝ’NDEN YALANLAMA
Kulüpler Birliði Vakfý, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kurullarý’nýn istifaya çaðýrýldýðý ile ilgili çýkan haberleri yalanladý.
Kulüpler Birliði Vakfý'nýn 4 Ekim Çarþamba günü yaptýðý toplantý sonrasý çýkan haberlere yalanlama geldi. Önceki gün yapýlan toplantý sonrasý bir gazetede yer alan, 'Kulüpler kazan kaldýrdý' haberi Kulüpler Birliði'nden yapýlan açýklama ile yalanlandý. Kulüpler Birliði Vakfý resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapýlan açýklamada þu ifadelere yer verildi:
"Kulüpler Birliði Vakfý'nýn 04.10.2017 tarihinde gerçekleþtirdiði toplantýsýnda görüþülen tüm konular, toplantý sonrasýnda Vakýf Baþkanýmýz Dursun Özbek tarafýndan yapýlan basýn açýklamasýnda tüm þeffaflýðýyla ve eksiksiz olarak dile getirilmiþtir.
Hürriyet Gazetesinin 05.10.2017 tarihli gazetesinde "Kulüpler Kazan Kaldýrdý" baþlýklý haberinde yer alan ve "Karabükspor, Sivasspor, Akhisarspor ve Göztepe'nin sesli ve açýk olarak destek verdikleri" ifadesiyle TFF Kurullarýnýn istifaya çaðrýldýðýna dair ifadeler gerçeði yansýtmamaktadýr. TFF Kurullarý ile ilgili toplantýda alýnan karar, Kulüpler Birliði Vakfý Baþkaný Sayýn Dursun Özbek'in toplantý sonunda yaptýðý açýklamada belirtildiði gibi, yaþanan memnuniyetsizliðin TFF Yönetimi ile görüþülmesi kararýndan ibarettir."
fotomac.com.tr
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)
Benzer Konular
-
Basketbol forum içinde, yazan OnlineUyduDestek
Yorum: 2
Son Mesaj: 06.Kasým.2017, 18:43
-
Basketbol forum içinde, yazan OnlineUyduDestek
Yorum: 1
Son Mesaj: 05.Eylül.2017, 23:55
-
Futbol forum içinde, yazan kaptan-8
Yorum: 10
Son Mesaj: 06.Nisan.2017, 02:06
Bu Konudaki Etiketler
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
-
Forum Kurallarý