24. 02 .2018 iribari ile Rtl veTrace urban yayını sona eriyor. Yerlerine sinema tv kanallari geliyor...
Bilgilendirme : Bu konu 2809 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
24. 02 .2018 iribari ile Rtl veTrace urban yayını sona eriyor. Yerlerine sinema tv kanallari geliyor...
Bu konu 10586 kez görüntülendi 4 yorum aldı ...
Eklenen kanallar Sinema1001 2 hd sinema aksiyon 2 hd sinema aile 2 hd
Eklense ne olacak diğer platformlara göre zayıf spor kanalı az en azından Avrupa liglerini veren spor kanalları olmalı viasatt belgesel kanalları ayrı ayrı yayın yapmalı çocuklar için çizgi film kanalı yetersiz bbceart kanalı gibi kaliteli bir belgesel kanalı olmalı yerli film kanalı yok yani filbox bir platform olamadı hala
2 yildir uyeyim 5 para etmez filmler oynuyor en azindan gunduz oynayan filmler aksam oynasa yine yeter ben vazgectim bana gore bes para etmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)