24. 02 .2018 iribari ile Rtl veTrace urban yayýný sona eriyor. Yerlerine sinema tv kanallari geliyor...
Bilgilendirme : Bu konu 2856 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
24. 02 .2018 iribari ile Rtl veTrace urban yayýný sona eriyor. Yerlerine sinema tv kanallari geliyor...
Bu konu 10683 kez görüntülendi 4 yorum aldý ...
Eklenen kanallar Sinema1001 2 hd sinema aksiyon 2 hd sinema aile 2 hd
Eklense ne olacak diðer platformlara göre zayýf spor kanalý az en azýndan Avrupa liglerini veren spor kanallarý olmalý viasatt belgesel kanallarý ayrý ayrý yayýn yapmalý çocuklar için çizgi film kanalý yetersiz bbceart kanalý gibi kaliteli bir belgesel kanalý olmalý yerli film kanalý yok yani filbox bir platform olamadý hala
2 yildir uyeyim 5 para etmez filmler oynuyor en azindan gunduz oynayan filmler aksam oynasa yine yeter ben vazgectim bana gore bes para etmez
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)