Bilgilendirme : Bu konu 2691 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Nba maçlarını veren yabancı kanallar bildiginiz varsa yazın arkadaşlar benim bildiğim birkaç var yaziyom altta;
M.dep1/canal+sport1.2/afn sports1.2/tsn1.2.3.4/espn/nba tv/sport 1.2.3.4/**** sport france1.2.3/**** sport arabic1.2.3.4.5..../sport klup1.2.3
Vs.vs. daha vardir ekleyecekler alta yorum yapabilir mi? Varsa başka bildiğiniz kanallar onlara bakalım bazen biri yayınlıyor biri başka maçı veriyor şu an benim izlediklerim ise
canal+/**** france/espn 15 batidaki/sport 1.2.3.4 bazen
Bu konu 13871 kez görüntülendi 3 yorum aldı ...
Nba maçlarını veren yabancı kanallar hangileri?
13871 Reviews
-
Uye No : 30286
Nba maçlarını veren yabancı kanallar hangileri?
Nba maçlarını veren yabancı kanallar bildiginiz varsa yazın arkadaşlar benim bildiğim birkaç var yaziyom altta;
M.dep1/canal+sport1.2/afn sports1.2/tsn1.2.3.4/espn/nba tv/sport 1.2.3.4/**** sport france1.2.3/**** sport arabic1.2.3.4.5..../sport klup1.2.3
Vs.vs. daha vardir ekleyecekler alta yorum yapabilir mi? Varsa başka bildiğiniz kanallar onlara bakalım bazen biri yayınlıyor biri başka maçı veriyor şu an benim izlediklerim ise
canal+/**** france/espn 15 batidaki/sport 1.2.3.4 bazen 30w den /m.dep1 bu kadar
-
-
Uye No : 41050
Türkmenistan spor veriyor 52 derecede
-
Genelde 19e den m.dep1 den bakiyorum da orjinal dil var onda yalniz molada bik bik bik konuşuyorlar ispanyollar yayini kesip türkmenistan spor da kesmiyorlarsa ordan izleyeyim birde hotbird teki canal+sport ortak yayinciyla ayni nba maçlarını vermiyor başka maçlar satin almış o mesela bizim s sport ta olanı onda göremezsin
-
Şuan m.del 1 hd de (19.2E) golden new Orleans var mesela arada İspanyollar bik bik konuşuyor (not:maç bayağı zevkli ama)
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)