Bilgilendirme : Bu konu 2786 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Nba maçlarýný veren yabancý kanallar bildiginiz varsa yazýn arkadaþlar benim bildiðim birkaç var yaziyom altta;
M.dep1/canal+sport1.2/afn sports1.2/tsn1.2.3.4/espn/nba tv/sport 1.2.3.4/**** sport france1.2.3/**** sport arabic1.2.3.4.5..../sport klup1.2.3
Vs.vs. daha vardir ekleyecekler alta yorum yapabilir mi? Varsa baþka bildiðiniz kanallar onlara bakalým bazen biri yayýnlýyor biri baþka maçý veriyor þu an benim izlediklerim ise
canal+/**** france/espn 15 batidaki/sport 1.2.3.4 bazen
Bu konu 14018 kez görüntülendi 3 yorum aldý ...
Nba maçlarýný veren yabancý kanallar hangileri?
14018 Reviews
-
Uye No : 30286
Nba maçlarýný veren yabancý kanallar hangileri?
Nba maçlarýný veren yabancý kanallar bildiginiz varsa yazýn arkadaþlar benim bildiðim birkaç var yaziyom altta;
M.dep1/canal+sport1.2/afn sports1.2/tsn1.2.3.4/espn/nba tv/sport 1.2.3.4/**** sport france1.2.3/**** sport arabic1.2.3.4.5..../sport klup1.2.3
Vs.vs. daha vardir ekleyecekler alta yorum yapabilir mi? Varsa baþka bildiðiniz kanallar onlara bakalým bazen biri yayýnlýyor biri baþka maçý veriyor þu an benim izlediklerim ise
canal+/**** france/espn 15 batidaki/sport 1.2.3.4 bazen 30w den /m.dep1 bu kadar
-
Uye No : 41050
Türkmenistan spor veriyor 52 derecede
-
Genelde 19e den m.dep1 den bakiyorum da orjinal dil var onda yalniz molada bik bik bik konuþuyorlar ispanyollar yayini kesip türkmenistan spor da kesmiyorlarsa ordan izleyeyim birde hotbird teki canal+sport ortak yayinciyla ayni nba maçlarýný vermiyor baþka maçlar satin almýþ o mesela bizim s sport ta olaný onda göremezsin
-
Þuan m.del 1 hd de (19.2E) golden new Orleans var mesela arada Ýspanyollar bik bik konuþuyor (not:maç bayaðý zevkli ama)
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)