Bilgilendirme : Bu konu 2681 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Kulüpler Birliði'nde kulüp kanallarýnýn kapatýlmasý konusunda dört takým da anlaþmaya vardý.
Kulüpler Birliði toplantýsýnda kulüp televizyonlarýnýn kapatýlmasý konusunda anlaþmaya varýldý. Kulüpler Birliði Baþkaný Fikret Orman'ýn kýsa sürede bu kararý kamuoyuyla paylaþmasý bekleniyor.
Süper Lig'de mücadele eden dört takýmýn (Fenerbahçe, Galatasaray, Beþiktaþ ve Bursaspor) özel televizyon kanallarý bulunuyor.
Goal Türkiye'nin edindiði bilgiye göre Türkiye'nin ve kulüplerin içinde bulunduðu
Bu konu 7784 kez görüntülendi 3 yorum aldý ...
bursaspor,beþiktaþ.fenrbahce ve galatasray tv kanallarý kapanýyor....
7784 Reviews
-
16.Aðustos.2018, 17:13
Uye No : 46882
bursaspor,beþiktaþ.fenrbahce ve galatasray tv kanallarý kapanýyor....
Kulüpler Birliði'nde kulüp kanallarýnýn kapatýlmasý konusunda dört takým da anlaþmaya vardý.
Kulüpler Birliði toplantýsýnda kulüp televizyonlarýnýn kapatýlmasý konusunda anlaþmaya varýldý. Kulüpler Birliði Baþkaný Fikret Orman'ýn kýsa sürede bu kararý kamuoyuyla paylaþmasý bekleniyor.
Süper Lig'de mücadele eden dört takýmýn (Fenerbahçe, Galatasaray, Beþiktaþ ve Bursaspor) özel televizyon kanallarý bulunuyor.
Goal Türkiye'nin edindiði bilgiye göre Türkiye'nin ve kulüplerin içinde bulunduðu maddi sýkýntýlar nedeniyle bu dört kulüp aralarýnda anlaþarak kanallarý kapatma kararý aldý.
Kulüpler, televizyon kanalarýna harcanan bütçeyi altyapý harcamalarýna kaydýracak; ayrýca televizyon kanallarý yerine de dijital medyada boy gösterecekler.
KAYNAK GOAL HABER
-
-
16.Aðustos.2018, 17:18
-
16.Aðustos.2018, 17:33
Uye No : 35058
-
16.Aðustos.2018, 20:10
Uye No : 30998
fenerbahçe taraftarý olarak kanalýmýzýn kapanmasýný hiç istemiyorom benim tüm kanallar arasýndan en çok seyrettigim kanal fb tv dir büyük kayýp olur benim için boyle bi þeyin olacagýnýda sanmýyorum baþkan ve yönetim tepki çeker kanal kapanýrsa
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)