DUYURU PANOSU
FORUMUMUZDA TÝVÝBU, D-SMART ,DÝGÝTURK-BEÝN KANALLARI YERLÝ - YABANCI PLATFORMLARLA ÝLGÝLÝ ,KART PAYLAÞIMI ,ÝPTV ,SERVER PAYLAÞIMDA BULUNMAK,HACK ÝLE KONULAR ve SPONSORLARIMIZ DIÞINDA HERHANGÝ BÝR ÜRÜN SATIÞI YAPMAK YASAKTIR 

Ýletiþim

WHATSAPP +905354035843

ERK@L

onlineuydudestek@gmail.com

NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 2708 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....

Aytemiz Alanyaspor’un yýldýz ismi Emre Akbaba’nýn Galatasaray’a transferi tamamlandý. Akbaba için ödenecek bonservis bedelinin 4 milyon Euro olduðu öðrenildi. Öðlen yapýlan zirvede ana Sponsorlardan NEF'ten yardým istendi. Daha önce 3 milyon Euro veren Galatasaray, NEF'in 1 milyon Euro daha vermesiyle transfer gerçekleþti. Galatasaray’ýn bugün Türk Telekom Stadýnda basýn toplantýsý yapýlacaðý belirtildi. Galatasaray Kulübü Ýkinci Baþkaný Abdurrahim Albayrak “Sponsorlarýmýzdan bir tanesi,

Bu konu 5259 kez görüntülendi 5 yorum aldý ...
Emre Akbaba Galatasaray da 5259 Reviews

Konuyu Deðerlendir: Emre Akbaba Galatasaray da

5 üzerinden | Toplam: 0 kiþi oyladý ve 5259 kez incelendi.

VATANDAS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 46882
    Yaþ
    63

Uydu Alýcýsý

gýgablue 800 se,next 2023,next 64,next machýna 3d,sungate titan 4 K 

Standart Emre Akbaba Galatasaray da

Aytemiz Alanyaspor’un yýldýz ismi Emre Akbaba’nýn Galatasaray’a transferi tamamlandý. Akbaba için ödenecek bonservis bedelinin 4 milyon Euro olduðu öðrenildi.
    Öðlen yapýlan zirvede ana Sponsorlardan NEF'ten yardým istendi. Daha önce 3 milyon Euro veren Galatasaray, NEF'in 1 milyon Euro daha vermesiyle transfer gerçekleþti.
    Galatasaray’ýn bugün Türk Telekom Stadýnda basýn toplantýsý yapýlacaðý belirtildi.
    Galatasaray Kulübü Ýkinci Baþkaný Abdurrahim Albayrak “Sponsorlarýmýzdan bir tanesi, transferle ilgili bize sponsor olacak. 1-2 saat içerisinde sizlere sevindirici haberler vereceðiz” açýklamasý yapmýþtý.
    Albayrak, “UEFA'ya bir söz verdik ve bu kriterlerin dýþarýsýna çýkmayacaðýz. Bugün bir transfer açýklayacaðýz ve bunun bir kýsmýný da NEF saðladý, kendisine teþekkür ediyoruz. Kuruþun hesabýný yapýyoruz, yapacak transferlerimizden birine sponsorlarýmýzdan biri destek olacak” diye konuþmuþtu.
    Yýldýz futbolcu Emre Akbaba’nýn transferi ile ilgili Fenerbahçe cephesi sessizliðini koruyor.
    hotbord_34, nasre Bunu beðendi.

deta53 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 35058

Uydu Alýcýsý

dm500s 

23:00 da havaalanýnda hayýrlý olsun
    cimbomlu03 Bunu beðendi.

mrmanken - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 28084
    Yaþ
    51

Uydu Alýcýsý

dreamstar tribüne 

fener hava alýr ancak. Boþuna araya girip bu hale düþürdü kendini. Ýnþallah emre ile büyük baþarýlara koþacaðýz
    cimbomlu03 Bunu beðendi.

cimbomlu03 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 32063

Uydu Alýcýsý

next maxhine 3d , redline, amstrad 

fb nin iþi gücü çirkeflik ayýp be ayýp adam bas bas gs lýyým vede gs da oynayacaðým diyor þark kurnazý fb kendilerine münhasýr özelliklerini devreye sokmasýna raðmen emre duruþunu kesinlikle bozmuyor vede cimbomlu oluyor... fb yönetim anlayýþýnda anlaþýlan hiçbir þey deðiþmemiþ ayný tas ayný hamam...

acemi59 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 20590

Uydu Alýcýsý

REDLÝNE TS7500 HD 

Sanarsinki messiyi transfer ettiniz yine bizim m topsl gibi kimi alsaniz selcuk inani kesemez selcuku yedekler ancak seneye bir baska turk futbolcu icin takasta kullanirsiniz ancak hayirli olsun turk futbolu icin

VATANDAS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 46882
    Yaþ
    63

Uydu Alýcýsý

gýgablue 800 se,next 2023,next 64,next machýna 3d,sungate titan 4 K 

Emre Akbaba: ‘Futbol maçý izlerken hayatýmda iki kez aðladým’

Gaatasaray'ýn yeni transferi Emre Akbaba, sarý kýrmýzýlý kulübün resmi dergisine açýklamalarda bulundu 12:11

Spor Toto Süper Lig devi Galatasaray’ýn yeni transferi Emre Akbaba, Galatasaray Dergisi'ne konuþtu.
    Futbola baþlangýcýndan Galatasaray taraftarlýðýna kadar birçok konuda açýklama yapan baþarýlý futbolcu, çok konuþulacak açýklamalara imza attý.
    Ýþte Emre Akbaba röportajý;
    FUTBOLA BAÞLANGIÇ
    “Ben kendimi bildim bileli, çocukluðumdan bu yana futbolu çok seviyorum, hastasýyým. Her zaman sokakta olsun, okulda olsun her yerde futbol oynadým ve en sevdiðim aktivite futboldu. Sokaklarda baþladým ama 7 yaþýndayken arkadaþlarým kulüplere gitmeye baþladýlar ve beni de davet ettiler. Onlarla beraber daha sonra kulübe gitmeye baþladým. Fransa'da birkaç kulüp beni denemeye çaðýrmýþtý. 13-14 yaþýndaydým galiba Le Havre'ye gitmiþtim. Oradayken “senin boyun çok kýsa, geliþmelisin” demiþlerdi. Daha sonra 17-18 yaþýnda Fransa ikinci liginde profesyonel deðil amatör olarak oynamaya baþladým. Amatör bir kulüpteydim. Fransa'da altyapý takýmlarý liglerde oynayabiliyor. Ben de Fransa ikinci liginde profesyonel olmadýðým halde forma giymeye baþladým. Daha sonra birkaç kulüpten teklif geldi. Denenmeye çaðrýldým ama tercih edilmedim. Aslýnda o dönemde Fransa'da profesyonel bir takýma denenmeye gitmek bile ister istemez iyi bir oyuncu olduðunuzu size hissettirir. Bu þekilde olunca pes etmiyorsunuz ve hedeflerinizi yükseltmeye baþlýyorsunuz. Evet, tercih edilememek hayal kýrýklýðý olabilir ama çaðrýlmak ayný zamanda umut verdi.”
    “FRANSIZLARDAN 2-3 KAT ÝYÝ OLMALIYDIK”
    “Orada doðdum ve ister istemez orasý da eviniz gibi oluyor. Bizim oturduðumuz yerde çok göçmen yaþýyordu. Çok ciddi bir sýkýntý yaþamadýk fakat Fransýzlar bazen yabancý olduðumuzu hissettirdi. Fransýz kulüplerinde denenmeye gitmeden önce diðer denenmeye gelen oyuncular bana Fransýzlardan 2-3 kat daha iyi oynamam gerektiðini söylerlerdi. Çünkü ayný seviyede olduðumda Fransýzlarýn seçileceðini biliyorduk.”
    TÜRKÝYE YOLU
    “Kamil (Kabay) Hoca beni Alanyaspor'a çaðýrmýþtý. O zamanlar 17-18 yaþlarýndaydým. Abimle beraber denenmeye gitmiþtik. Kamil Hoca beni beğendi ama abimi takýmda tutmayacağýný söylemişti. Bu yüzden benim için yalnýz kalmak zor oldu. Hocayla konuştum ve Fransa'da 2. liginde bir sene daha oynamamýn ve bu süre sonunda geri dönmemin faydalý olacağýný söyledim. O sene de Kâmil Hoca ayrýldý takýmdan. Bir sene sonra Fransa'da yine ayný turnuvada bu sefer Antalyaspor'un altyapý sorumlusu izlemeye geldi. Yine beğendiler futbolumu ve ayný sýralarda Kamil Hoca da Antalyaspor'un A2 takýmý başýna geçmişti. Bu sefer Antalyaspor için denenmeye çağýrýldým. Türkiye'ye ikinci gelişimde; yani Antalya'ya geldiğimde ilk olarak sabah antrenmanýna çýktým. Akşam çift kale maç vardý. Orada sadece ben yokum… Denenmeye 1-2 hafta önce gelen ve orada antrenman yapan gençler vardý. Fakat benim denenme sürem çok uzun olmadý. İkinci günün sonunda benimle sözleşme imzaladýlar.”
    FORVET ARKASI
    “Ýlk baþlarda forvet pozisyonunda oynuyordum. U15'te 10 numara pozisyonunda oynamaya baþladým. U19'da ön liberoya geçtim. Türkiye'ye geldiðimde de A2 takýmýnda ön libero oynadým. Genelde oynadýðým takýmlarda en çok koþan oyuncu oluyorum. Takýma hem ofansif hem defansif olarak yardým etmek istiyorum. Yani bahsettiðiniz tipte bir 10 numara deðilim. Sadece tek yönlü oynamayý sevmiyorum.”
    KÝRALIK GÜNLERÝ
    “Tabii ki futbolcu oynadýkça kendini geliþtiriyor. O yüzden kiralýk gitmeye hiç soðuk bakmadým. Antalyaspor'dayken Samet Hoca ile kampa katýlmýþtým. Hazýrlýk maçýnda da bayaðý bir þans bulmuþtum. Ondan sonra beni kiralýk vereceklerini söylediler. O kadar oynadýktan sonra kiralýk olarak gideceðimi duyduðumda biraz þaþýrmýþtým ama sonuçta kadro çok kalabalýktý. Ben de tabii ki oynamak istiyordum ve *** 1. Lig ilk tercihim oldu. O sene 38 maç oynadým, 15 gol atýp 12 asist yaptým. Hem takýmýma katký yaptým hem ilk þampiyonluðumu yaþamýþ oldum. Benim için güzel bir deneyimdi. Bir alt lige gidince ister istemez kafanýzda ‘'benim hemen oynamam lazým'' düþüncesi oluyor. Aklýmda hep alt ligde kendimi gösteremezsem üst ligde hiç þans bulamam düþüncesi vardý. Hiçbir zaman “ben kiralýðým, kendimi sakýnayým” gibi bir düþüncem olmadý. Hep yüzde yüzümü vermek için elimden geleni yaptým.”
    TEKNÝK ADAMLAR
    “Samet (Aybaba) Hoca ve Mehmet (Özdilek) Hoca ile sadece kamp dönemi geçirebildim. Saffet (Susiç) Hoca ile daha çok çalýþma imkâný buldum. Hocamýz bana özgüven aþýladý ve takýmýn birinci kaptanlýðýný verdi. Genç yaþta önemli bir görev… Bana çok güveniyordu. Benim bir maçý alabileceðimi düþünüyordu hoca. Ben de her zaman onun bana güvenini boþa çýkarmamak için daha çok çabaladým.”
    GENÇ YAÞTA KAPTAN OLMAK
    “Kaptan olmak gerçekten sorumluluðunuzu arttýrýyor. Sadece kendinizi deðil sahadaki herkesi düþünmeniz gerekiyor. Maçýn öncesinde, maçýn içinde ve maçýn sonrasýnda kaptansýnýz. Farklý bir sorumluluk ama iyi tarafý da var. Ciddi anlamda özgüveninizi arttýrabiliyor.”
    “DÝNLENEYÝM YA DA AZ ÇALIÞAYIM DEMEDÝM”
    “Farklý bir þey mi yaptým mý bilmiyorum ama çok çalýþtým. Antrenmanlarda her zaman kendimi vererek çalýþýyorum, hiçbir zaman “dinleneyim ya da az çalýþayým” demedim. Belki de her antrenman üstüne koya koya bu noktaya geldim. Bir de mental olarak güçlü olmak lazým. Çünkü her zaman zor günler yaþayabilme ihtimaliniz var ve hayat her zaman iyi gitmez. Önemli olan o zor günlerde bir þeyler yapabilmenizdir.”
    Galatasaray Adasý için flaþ iddia! Katarlýlar devrede...Mustafa Cengiz yönetimi, 29 Eylül'de yapýlacak olaðanüstü mali genel kurulda çok tartýþýlacak bir öneriyi üyelerin oyuna sunacak: Adanýn BELTUR'a kiralanmasýÝlgili Haberi Oku
    MÝLLÝ TAKIM
    “Tabii ki milli takým hep hedeflerim arasýndaydý. Ýyi performans göstererek milli takýma katýlmayý amaçlýyordum. Alýndýðýmda çok mutlu oldum. Beni ilk davet eden Fatih Hoca olmuþtu. Lucescu zamanýnda forma þansý buldum ve ilk maçýmda da gol attým, hatta ilk topa dokunuþumda. Þimdi hedefim milli takýmda kalýcý olmak. Önümüzde eleme maçlarý var, yavaþ yavaþ oynayýp milli takýma katký saðlamayý sürdüreceðim.”
    EURO 2020
    “Genç bir kadro kuruluyor, hocamýz bunun hazýrlýðýný yapýyor. Ýnanýyorum ki bu genç oyuncu topluluðu arasýnda iyi bir uyum yakalarsak, çok rahat bir þekilde Avrupa Þampiyonasý'na katýlýrýz. “Futboldan para kazanacaðým” dediðim zaman… Okuldayken öðretmenlerimiz hangi mesleði seçmek istiyorsunuz diye sorarlardý, ben hep “futbolcu olacaðým” diye yazardým. Bunu görünce öðretmenlerim ‘'Futbolculuk bir meslek deðildir'' demiþlerdi, böyle olunca da ben “elektrik mühendisi” yazmaya baþladým. Aslýnda nasýl bir meslek olduðuna dair hiçbir fikrim yoktu.”
    GALATASARAY’A TRANSFERÝ
    “Sonuçta serbest bir oyuncu değildim, bonservisim kulüpteydi. Eski kulübümün bazý beklentileri vardý fakat ben onlara Galatasaray'a gitmek istediğimi ilettim. Onlar da bana başka kulüplerle anlaştýklarýný ifade ettiler. Hatta geçen sezon arasýnda başlamýştý teklifler. Evet, sonuçta profesyonel oyuncuyuz ama sevdiğimiz bir takým var. Bu görüşmeler yaşanýrken Alanyaspor antrenmanlarýna devam ediyordum. Gönlümde her zaman Galatasaray vardý. “Siz başka bir takýmla anlaşmýş olabilirsiniz ama ben istemiyorum” dedim. Ertesi gün beni tekrar kulübe çağýrdýlar ikna etmek için, onlar da kendi açýlarýndan haklý olabilirler, fakat sonuç değişmedi. Sonuçta bir karar vermem gerekiyordu. Aileme de danýþtým. Ama herkes benim gibi düþünüyordu. Babam olsun, eþim olsun, tüm ailem Galatasaray'a gitmemi istemiþti.”
    “GALATASARAY’IN ÇOCUÐU EMRE AKBABA” TEZAHÜRATI
    “Taraftarýn bana bu þekilde sevgi göstermesi adaptasyon sürecimi çok kýsalttý. Aslýnda ben de onlardan biriyim. Ben de o tribünlere çýktým. Sonuçta kendimi bu camiaya ait hissediyorum ve taraftarlarýmýz da bana bu konuda destek saðlýyorlar. Burada olduðum için o kadar mutluyum ki, anlatabilmem çok kolay deðil. Taraftarýmýza çok teþekkür ederim. Onlarý mahcup etmemek için her þeyi yapacaðým.”
    SOSYAL MEDYADAKÝ FOTOÐRAFLAR
    “Benim ilk hayalim Ali Sami Yen'de maç izlemekti. Ali Sami Yen Stadý yýkýldý ve orada maç izleyemedim. Türk Telekom Stadý'nda maç izlemek istedim ve o hayalime ulaþtým. Sosyal medyada çýkan fotoðrafý çektirdiðimde Kahramanmaraþ'ta oynuyordum ve daha 20 yaþýndaydým. Ali Sami Yen Stadý'na veda edildiði zamanlarda sosyal medyada bir paylaþýmým olmuþtu, çünkü Ali Sami Yen'de maç izleyemediðim için halen çok üzülürüm. Galatasaray'da oynamak ise hayalden çok daha ötesiydi ve bugün buradayým.”
    GÖZTEPE MAÇI VE FATÝH HOCA
    “Hoca ile ilk konuþmamýzda transferin hayýrlý olmasýný diledi. Göztepe maçýndan önce antrenman durumumu sordu, ben de iyi durumda olduðumu söyledim. Açýkçasý ben o maçta en fazla 5-10 dakika þans bulurum diye düþünüyordum, o da bulursam… Ama Fatih Hoca bana güvenip 30 dakika forma þansý verdi. Oyuna girmeden önce oynayacaðým mevki üzerine konuþtuk yalnýzca.”
    GELECEK
    “Öncelikle burada kupalar kazanmak istiyorum. Belki ileride hem kendimi daha iyi geliþtirebilmek hem de kulübüme para kazandýrmak için Avrupa'da futbol hayatýmý sürdürmeyi düþünebilirim. Hedeflerim arasýnda Ýspanya Ligi var diyebilirim.”
    ALANYASPOR MAÇINDAKÝ ÝKÝ GOL
    “Farklý bir duyguydu sonuçta… Arena'da gol atýp sevinmeyeceðimi hayal bile edemezdim. Ama kendi kendime maçtan önce, gol atarsam sevinmeyeceðimi söyledim.”
    ÇOCUKKEN UNUTULMAYAN GALATASARAY MAÇI
    Ben futbol maçý izlerken hayatýmda iki defa aðladým. Bir tanesi milli takýmýn Kosta Rika'ya karþý oynadýðý Dünya Kupasý maçý… Diðeri ise Süper Kupa finalinde oynanan Real Madrid maçý… Mario Jardel golü attýðýnda sevinçten aðlamýþtým.
    Bunu beðendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)