Bilgilendirme : Bu konu 1949 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
A.V.M’ler Açıldı
Efendim açıldı A.V.M’lerimiz. Bütün ülke bunu bekliyormuş meğerse.
Nasıl bir kuyruktur bu, ben önce her şey bedava zannettim.
Nasıl bir yokluktan çıkmışız, hangi elzem ihtiyaç giderilmek istendi?
Hangi yaşam malzemesi içinde bulunduğumuz salgını bile göz ardı edecek kadar elde edilmesi gereken bir şeydi.
Bu soruların elbette mantıklı bir cevabı yok.
Şimdi gelelim dilimizin söylediği ve gönlümüzden geçenlere.
Bazılarını kurcalayalım
Dilimizin
Bu konu 9676 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
A.V.M lerimiz Açıldı
9676 Reviews
-
Uye No : 56768
rossi Nickli Üyeden Alıntı
Niyetim kimseyi kırmak değil AVM lere birşeylere ihtiyacı olan gider , bu konuda televizyonlar yeterince yayin yaplyorlar zaten , ayrıca burası uydu yeri l, ütfen burayı supersat foruma çeviirmeyelim - bir uydu konusu varsa geri kalan konular havadan sudan
Bu bölümün açılması için site yöneticilerinden izin alarak talepte bulundum ve açıldı. İçerikten memnun değilseniz yöneticilere bildirebilirsiniz uygun görülürse bölüm kapatılır ve gereken uyarı tarafıma yapılır. Ben de bir daha bu şekil paylaşımlar yapmam. Burası muhakkak ki bir uydu paylaşım ve destek sitesi. diğer paylaşımların da ana paydanın dışında olduğunu biliyorum. fakat forumda şiirler ve benzeri bölümler de var. Ben alakasız bir yere alakasız bir paylaşım yapmaktansa bu bölümün açılmasını rica ettim. Kabul edildi. inanıyorum ki bir çok insanın bir çok konuda söyleyeceği sözü mutlaka vardır. Bu tür bölümlerin olması forumun ortak paydası olan uydu destek bölümlerindeki karışıklığı engellediği ve düzenlediği düşüncesindeyim. saygılarımla
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)