Alıntı rossi Nickli Üyeden Alıntı
Niyetim kimseyi kırmak değil AVM lere birşeylere ihtiyacı olan gider , bu konuda televizyonlar yeterince yayin yaplyorlar zaten , ayrıca burası uydu yeri l, ütfen burayı supersat foruma çeviirmeyelim - bir uydu konusu varsa geri kalan konular havadan sudan
Bu bölümün açılması için site yöneticilerinden izin alarak talepte bulundum ve açıldı. İçerikten memnun değilseniz yöneticilere bildirebilirsiniz uygun görülürse bölüm kapatılır ve gereken uyarı tarafıma yapılır. Ben de bir daha bu şekil paylaşımlar yapmam. Burası muhakkak ki bir uydu paylaşım ve destek sitesi. diğer paylaşımların da ana paydanın dışında olduğunu biliyorum. fakat forumda şiirler ve benzeri bölümler de var. Ben alakasız bir yere alakasız bir paylaşım yapmaktansa bu bölümün açılmasını rica ettim. Kabul edildi. inanıyorum ki bir çok insanın bir çok konuda söyleyeceği sözü mutlaka vardır. Bu tür bölümlerin olması forumun ortak paydası olan uydu destek bölümlerindeki karışıklığı engellediği ve düzenlediği düşüncesindeyim. saygılarımla