Alýntý rossi Nickli Üyeden Alýntý
Niyetim kimseyi kýrmak deðil AVM lere birþeylere ihtiyacý olan gider , bu konuda televizyonlar yeterince yayin yaplyorlar zaten , ayrýca burasý uydu yeri l, ütfen burayý supersat foruma çeviirmeyelim - bir uydu konusu varsa geri kalan konular havadan sudan
Bu bölümün açýlmasý için site yöneticilerinden izin alarak talepte bulundum ve açýldý. Ýçerikten memnun deðilseniz yöneticilere bildirebilirsiniz uygun görülürse bölüm kapatýlýr ve gereken uyarý tarafýma yapýlýr. Ben de bir daha bu þekil paylaþýmlar yapmam. Burasý muhakkak ki bir uydu paylaþým ve destek sitesi. diðer paylaþýmlarýn da ana paydanýn dýþýnda olduðunu biliyorum. fakat forumda þiirler ve benzeri bölümler de var. Ben alakasýz bir yere alakasýz bir paylaþým yapmaktansa bu bölümün açýlmasýný rica ettim. Kabul edildi. inanýyorum ki bir çok insanýn bir çok konuda söyleyeceði sözü mutlaka vardýr. Bu tür bölümlerin olmasý forumun ortak paydasý olan uydu destek bölümlerindeki karýþýklýðý engellediði ve düzenlediði düþüncesindeyim. saygýlarýmla