Bilgilendirme : Bu konu 1929 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Amerikan Sevdası
Bu günkü yazımızda Türk televizyonlarında yayın yapan haber kanallarına değineceğiz.
Efendim açıyorsun bir haber kanalını, aslında bir haber kanalı demeyelim hiç birisini ayırt etmeyelim ayırt etme işini okuyucuların yorumuna ve taktirine bırakalım.
Top yekûn haber kanalları gün içinde haber sunuyor ve de özellikle akşam sekiz kuşağından gecenin bir yarısına kadar tartışma programları hazırlayıp izleyicilere sunuyor.
Fakat beni özellikle rahatsız eden durum
Bu konu 11083 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
Amerikan Sevdası
11083 Reviews
Özür dileriz, bu konu cevaplara kapatılmıştır bilgi almak için İletişim ...
-
01.Haziran.2020, 21:13
Uye No : 56768
Amerikan Sevdası
Amerikan Sevdası
Bu günkü yazımızda Türk televizyonlarında yayın yapan haber kanallarına değineceğiz.
Efendim açıyorsun bir haber kanalını, aslında bir haber kanalı demeyelim hiç birisini ayırt etmeyelim ayırt etme işini okuyucuların yorumuna ve taktirine bırakalım.
Top yekûn haber kanalları gün içinde haber sunuyor ve de özellikle akşam sekiz kuşağından gecenin bir yarısına kadar tartışma programları hazırlayıp izleyicilere sunuyor.
Fakat beni özellikle rahatsız eden durum şu:
Haber ya da tartışma her ne olursa olsun bir Amerika sevdası almış gidiyor kanalları.
Efendim Amerika’da son durum ne?
Eyalet eyalet vaka sayıları, Türkiye’de il il vaka sayılarını vermek diye bir çaba söz konusu değil ama arka arkaya elli eyalette durum nedir? Bunun en ince detayına kadar veriliyor kanallarda.
Trump maske takmıyor bizim habercileri bir panik alıyor. Trump test yaptırmış sonucu ne çıkmış doktorundan önce haber almak istiyor.
Trump bir hastaneye tedbirsiz giriyor bizim kanalları alıyor bir panik. Bir polis siyahi bir vatandaşı öldürdü, (tabii ki kabul edilir gibi bir durum değil) ama bizim kanalları alıyor bir panik.
Ortalık karışmış Amerika ayaklanma ile uğraşıyor, derdi tasası bizim haber kanallarımızı alıyor.
Ayaklanma ne zaman bastırılır? Sular ne zaman durulur?
En vahim tablo da bu kanalların top yekûnu birkaç kanalı Amerika güdümlü olmakla suçluyor.
Allah bir daha vermesin, bir şehidimiz olsa haber kanallarına sadece kırk beş saniye konu olurken, Melania saçını boyatsa dört saat haber yapılıyor.
Ne oluyor bu kanallara? Ne oluyor bu habercilere? Nedir bu Amerikan sevdası? Nereden gelir bu aşk?
Siz bu ülkenin haber kanalı değil misiniz? Siz bu ülkenin insanlarına bu ülkeyi ilgilendirecek haberler vermekle mükellef değil misiniz? Neden bu ülkeye her fırsatta çelme takmak için uğraşan bu ülkenin başına en ufak bir bela geldiği zaman bu kadar üzülüyor ve bu kadar panik yapıyorsunuz?
Ben bu soruların cevaplarını bulamıyorum. Ama haber kanallarımızın neye hizmet ettiklerinin son derece farkındayım.
Saygılarımla.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)