Bilgilendirme : Bu konu 1930 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Amerikan Sevdası
Bu günkü yazımızda Türk televizyonlarında yayın yapan haber kanallarına değineceğiz.
Efendim açıyorsun bir haber kanalını, aslında bir haber kanalı demeyelim hiç birisini ayırt etmeyelim ayırt etme işini okuyucuların yorumuna ve taktirine bırakalım.
Top yekûn haber kanalları gün içinde haber sunuyor ve de özellikle akşam sekiz kuşağından gecenin bir yarısına kadar tartışma programları hazırlayıp izleyicilere sunuyor.
Fakat beni özellikle rahatsız eden durum
Bu konu 11089 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
Amerikan Sevdası
11089 Reviews
Özür dileriz, bu konu cevaplara kapatılmıştır bilgi almak için İletişim ...
-
02.Haziran.2020, 12:44
Uye No : 11329
yayıncı kuruluşların amerikan sevdası rüyası olmaz.onların zaten amerikada yerleşimleri mutlak vardır.ama şunu unutmayalım sen dahişl her kesimin mutlak abd rüyası olmuştur olacakta.ben amerikancı değilim fakat dünya ülkelerinin ekonomisiniş yönlendiren devlet konumunda .yani sen bile bugün herhangi bir ülkenin başında olsan o eleştirdiğin amerikancı rejimin en büyük destekcisi olabilirsin.amerikancı diyerek tüm amerika halkını yanlış algılamayalım ülkelerin yönetim biçimi ile halkı eşleştirmek doğru olmaz.abd halkının turumpa oy vermesi onu seviyor manasına gelmez
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)