Bilgilendirme : Bu konu 2076 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Amerikan Sevdası
Bu günkü yazımızda Türk televizyonlarında yayın yapan haber kanallarına değineceğiz.
Efendim açıyorsun bir haber kanalını, aslında bir haber kanalı demeyelim hiç birisini ayırt etmeyelim ayırt etme işini okuyucuların yorumuna ve taktirine bırakalım.
Top yekûn haber kanalları gün içinde haber sunuyor ve de özellikle akşam sekiz kuşağından gecenin bir yarısına kadar tartışma programları hazırlayıp izleyicilere sunuyor.
Fakat beni özellikle rahatsız eden durum
Bu konu 11686 kez görüntülendi 5 yorum aldı ...
Amerikan Sevdası
11686 Reviews
Özür dileriz, bu konu cevaplara kapatılmıştır bilgi almak için İletişim ...
-
02.Haziran.2020, 10:26
Uye No : 25288
cevyapan Nickli Üyeden Alıntı
sonuna kadar katılıyorum ben bu ve bunun gibi yerlerde bir siyasi tartışmaya sebebiyet vermemek için biraz kontrollü yazmaya çalışıyorum. saygılar
Siz ne kadar kontrollü yazarsanız yazın, örnekte görüldüğü üzere işi siyasete bulaştıranlar olacaktır.
Yani sizin ve benim mesajımdaki gibi bazıları pür abd değerlendirmesi yapamaz. Çünkü adamların kafası hasta bi kere...
Bugün internette bir yerde okudum. Abd 'de de boğazına çökülerek öldürülen siyahi abd vatandaşının sorumlusunu Türkiye devleti olarak gösterilmiş. Sebebi ise, biz ABd'den teröristleri istiyormuşuz. Abd ise bize teröristleri vermediği için, abd vatandaşları içten içten kendi devletine düşman oluyormuş. Eğer biz teröristleri istemeseydik, bugün abd de bu olaylar yaşanmayacakmış...
Gördünüz mü? Evanjelist yalan üretim merkezleri, yalanlarının üzerine bir de "yalan meczup"luğunu eklediler.
Uzaydan göktaşı düşse, sorumlusu yine biz oluruz,
Yarın kıyamet kopsa sorumlusu yine biz oluruz.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)