Bilgilendirme : Bu konu 1983 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
C: demo.mbpot.com 20000 ENVIO-RAPIDO4 mbpot.com # v2.0.11-2892
C: demo.mbpot.com 20000 SOPORTE-24H7 mbpot.com # v2.0.11-2892
C: demo.mbpot.com 20000 SOPORTE-24H12 mbpot.com # v2.0.11-2892
Bu konu 24804 kez görüntülendi 27 yorum aldı ...
1 yıl ve 1ay free cccam
24804 Reviews
Özür dileriz, bu konu cevaplara kapatılmıştır bilgi almak için İletişim ...
-
16.Temmuz.2020, 20:20
Uye No : 5752
hüseyin22 Nickli Üyeden Alıntı
soylu kardeşim...neden böyle bir karar aldın anlayamadım...sen ol erdinç usta olsun ve diğer,bizleri serversiz bırakmayan ustaların hepsinden memnunuz ve müteşşekkiriz....buradan alınan free server satırların nezaman süresinin biteceğini kimse bilemez,bunların beleş(ücretsiz)server olup,süre konusunda garantisinin olmadığını defalarca söyleyen siz ustalarsınız...durum buyken...sizin paylaşımlarınızı beyenip taktir eden bir arkadaşınız olarak sizden ricam kararınızı tekrar bir gözden geçirmenizdir...selamlar kardeşim..
İlginize tsk ederim ben sadece free server paylasmam dedim forumu asla birakmam hepimiz bir aileyiz benim sevgiğim şeyler farklı yazılımlar bulup yazılim paylaşmak kimin yazılıma ihtiyacı varsa seve seve yardimcı olurum saygılarımla soylu2011
75fat,
Bukır 61,
detto,
halil-04,
hotbord_34,
hüseyin22,
huzur6,
kurtulus07,
plus007,
sahin_42,
ustababa,
VATANDAS Bunu beğendi.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)