Hotbird'deki 12692H27509 frekansındaki Animaux ve Chasse et Peche kanallarını seyredebilmem için cccam yada newcam arıyorum..
Bilgilendirme : Bu konu 1969 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Hotbird'deki 12692H27509 frekansındaki Animaux ve Chasse et Peche kanallarını seyredebilmem için cccam yada newcam arıyorum..
Bu konu 4228 kez görüntülendi 11 yorum aldı ...
forever serverli bir cihaz al yeterli aynı anda türksattaki belgeselleride izlersin
Piko veya mediastar al kardeşim işini görür
Arkadaşlar inanın sizlere şaşıyorum olay basit bir soru iken siz konuyu alıp nerelere kadar getirmissiniz.Lutfen okuyalım okuduğumuzu anlayalım soru gayet basitti ,cevabida gayet anlaşılır ve aydınlatıcı bir şekilde verildi.Sizler ise konuyu kendinden serverli cihazlara getirdiniz konu amacından nerelere geldi.Artik konunun uzaması için bir neden yok izninizle konuyu kapatıyorum.Herkese sağlık ve afiyet dolu günler dilerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)