Hotbird'deki 12692H27509 frekansındaki Animaux ve Chasse et Peche kanallarını seyredebilmem için cccam yada newcam arıyorum..
Bilgilendirme : Bu konu 1966 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Hotbird'deki 12692H27509 frekansındaki Animaux ve Chasse et Peche kanallarını seyredebilmem için cccam yada newcam arıyorum..
Bu konu 4224 kez görüntülendi 11 yorum aldı ...
Sizi çok iyi anlıyorum ama öyle bir Cccam yada Newcam server bulabilmeniz nerdeyse mucize diyebilirim.! Yanlış anlamayın yok değil ama bulsanız bile ne kadar verim alınabilir artık orası şansa kalmış.Haa ben illede şansımı denemek istiyorum derseniz bizim buradan @informed ile irtibata geçin belki kendisi yardımcı olabilir bu hususta...
Forover server dene izlersin
4k-du cccamda 19.2 absat paketi acik
19.2 uzun zamandır acık cccamla
botech piko 600 hd plus funcam serverle açik
cccam yerine vanilla serverli cihazlar var piyasada wifi dahil 120tl civari bulursun onlardan al ..TÜRKSAT üzerinde yeteri kadar belgesel var bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)