Bilgilendirme : Bu konu 1874 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Ýsmail Kartal: Fenerbahçe'yi ezberlettimKonyaspor teknik direktörü Ýsmail Kartal, futbolcularýna Fenerbahçe'yi ezberlettiðini dile getirdi.https://i1.haber7.net//haber/haber7/photos/2020/39/ismail_kartal_cok_guzel_bir_galibiyet_elde_ettik_1601222677_0269.jpg
Konyaspor teknik direktörü Ýsmail Kartal, Fenerbahçe'yi 2-0 yendikleri maçý deðerlendirdi ve sarý-lacivertli ekibin eksikliklerini futbolcularýna ezberlettiðini dile getirdi.
Maçýn ardýndan yayýncý kuruluþa açýklamalarda bulunan Ýsmail
Bu konu 5947 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Fenerbahçe'yi ezberlettim
5947 Reviews
-
Uye No : 42955
Fenerbahçe'yi ezberlettim
Ýsmail Kartal: Fenerbahçe'yi ezberlettim
Konyaspor teknik direktörü Ýsmail Kartal, futbolcularýna Fenerbahçe'yi ezberlettiðini dile getirdi.

Konyaspor teknik direktörü Ýsmail Kartal, Fenerbahçe'yi 2-0 yendikleri maçý deðerlendirdi ve sarý-lacivertli ekibin eksikliklerini futbolcularýna ezberlettiðini dile getirdi.
Maçýn ardýndan yayýncý kuruluþa açýklamalarda bulunan Ýsmail Kartal'ýn açýklamalarý þöyle:
"7 haftadýr kazanmayý hak eden taraf bizdik. 7 tane sakat ve hasta oyuncularým olmasýna raðmen hiç paniklemedim. Tüm oyuncularým deðerli. Hafta baþýndan beri onlarla çalýþarak, yoðunlaþarak, iyi analiz ederek çalýþtýk. Fenerbahçe'nin 3. bölgede baský yapmadýðýný biliyorduk. Geriden oyun kurarak, takým boyunu uzatarak, risk alarak oynadýk. Fenerbahçe'nin tek tek, santim santim ne yapacaðýný çok iyi anlattým."
"SANTÝM SANTÝM ANLATTIM"
"Fenerbahçe'nin akan oyunda deðil de duran topta etkili olduðunu biliyorduk. Ýyi analiz ettik. Alan savunmasý yaptýk. Bununla birlikte bazý özel görevler verdik. Oyuncularým iyi konsantrelerdi. Rakibe hiç pozisyon vermedik. 60'dan sonra takým boyunun uzayacaðýný bildiðim için oyuncularýmý en iyi deðerlendirmek adýna Levan'ý oyuna aldým. Maçý kazanmak için geldik. Bu kadar hasta, sakat olmasýna raðmen Konyaspor olarak, ben bir teknik direktör olarak iyi futbol oynamaya, kazanmaya çýktýk. Bugün buraya kazanmak için geldik"
"KONYASPOR'A YAKIÞAN BÝR FUTBOL"
"Futbolumuzu oynayalým, keyif alalým, iþimizi iyi yapalým. Ben onlara güveniyorum, bunu söyledim. Ýyi çalýþýyoruz. Bütün veriler elimizde. Oyuncularým bugün çýkýp Konyaspor'a yakýþan bir mücadele verdiler. Taktiksel görevlerimin hepsini harfi harfine yerine getirdiler. Bu galibiyetimizi camiamýza ve Konyaspor'un büyük taraftarlarýna armaðan ediyorum"
"KAZANMAYA HEP YAKINDIK"
"Gerçekten kazanmaya yakýn oyunlarý hep biz oynadýk. Baþakþehir maçýnda da öyleydi. Penaltý kaçýrýp, 45'te kendi kalemize gol atýyoruz. Gaziantep maçý çok net fýrsatlar vardý. Pozisyon vermeden maðlup olduk. Ýyi oynayýp kaybediyorduk. Oyuncularým taktik olarak görevlerini yerine getirdiler. Bu maçý kazandýðýmýz için çok mutluyum. Taraftarlarýmýza bu galibiyet armaðan olsun."
haber7.com
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)