Bilgilendirme : Bu konu 1865 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
17308
Ramil Guliyev, Elmas Lig'in ilk ayaðýnda birinci olarak 2020 Tokyo Yaz Olimpiyatlarý'na katýlmaya hak kazandý.
Uluslararasý Atletizm Federasyonlarý Birliði (IAAF) tarafýndan Katar'ýn baþkenti Doha'da düzenlenen Elmas Lig'in ilk ayaðýnda yarýþan Ramil Guliyev, bu sezonki ilk yarýþýnda 20 saniyenin altýna inmeyi baþarark, birinci oldu. Guliyev, Ha**** Stadyumu'ndaki 200 metre mücadelesinde 19.99 koþarak en yakýn rakibinin 0.20 saniye önünde ipi göðüsledi.
Milli atlet, bu
Bu konu 11239 kez görüntülendi 1 yorum aldý ...
Ramil Guliyev olimpiyatlara katýlmaya hak kazandý
11239 Reviews
-
16.Haziran.2019, 18:06
Uye No : 39742
Ramil Guliyev olimpiyatlara katýlmaya hak kazandý
806x378-ramil-guliyev-olimpiyatlara-katilmaya-hak-kazandi-1556909586125.jpg
Ramil Guliyev, Elmas Lig'in ilk ayaðýnda birinci olarak 2020 Tokyo Yaz Olimpiyatlarý'na katýlmaya hak kazandý.
Uluslararasý Atletizm Federasyonlarý Birliði (IAAF) tarafýndan Katar'ýn baþkenti Doha'da düzenlenen Elmas Lig'in ilk ayaðýnda yarýþan Ramil Guliyev, bu sezonki ilk yarýþýnda 20 saniyenin altýna inmeyi baþarark, birinci oldu. Guliyev, Ha**** Stadyumu'ndaki 200 metre mücadelesinde 19.99 koþarak en yakýn rakibinin 0.20 saniye önünde ipi göðüsledi.
Milli atlet, bu dereceyle ayný zamanda Tokyo 2020 vizesini de cebine koydu.
BAKAN KASAPOÐLU'NDAN TEBRÝK
Gençlik ve Spor Bakaný Dr. Mehmet Muharrem Kasapoðlu, Katar'da düzenlenen Daimond League yarýþmasýnda 200 metrede 19.99'luk derecesi ile birinci olarak 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarý'na katýlma hakký kazanan Ramil Guliyev'i tebrik etti.
Bakan Kasapoðlu, tebrik mesajýnda þu ifadelere yer verdi:
"Katar'ýn baþkenti Doha'da yapýlan Daimond League yarýþmasýnda 200 metrede 19.99'luk derecesi ile birinci olarak 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarý'na katýlma hakký elde eden Ramil Guliyev'i kutluyorum. Guliyev'in spor hayatýnda elde ettiði baþarýlara Olimpiyatlarda yenisini ekleyeceðine inanýyorum. Ramil Guliyev'in baþarýsýnda emeði geçenleri kutluyor, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarý'nda kendisine baþarýlar diliyorum."
-
Uye No : 51966
Ramil benim okuldan dostumdur. Beraber çokça güzel vakit geçirmiþliðimiz vardýr. Türk vatandaþlýðýna geçip Azerbaycan'ý terk ettiðinde çok üzülmüþtük hatta Azerbaycan'da çok sert karþýlandý bu tavrý fakat bu baþarýlarýný görünce çok gururlanýyoruz doðrusu. Ne de olsa ha Türkiye kazanmýþ ha Azerbaycan, sonuna kadar kardeþiz. Benim çocuklarým da þimdi Münih'te gayrimenkul satýn almak ve Avrupa Birliði vatandaþlýðýna geçmek sevdasýna tutulmuþlar. Varsýn olsun, kökenlerini unutmadýklarý sürece kaðýtta ne yazdýðýnýn pek de önemi yoktur.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)