Bilgilendirme : Bu konu 4210 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
17 Haziran 2014 19:13 NTVSpor.net
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/505/s6_G6XR4.jpg
Galatasaray Liv Hospital'ýn Fenerbahçe Ülker ile oynanacak final serisi son maçýna çýkmama kararý almasýnýn ardýndan, sarý-kýrmýzýlý kulübün basýn sözcüsü Þükrü Ergün çarpýcý açýklamalarda bulundu.
NTV Spor'a telefonla baðlanan Galatasaray Basýn Sözcüsü Þükrü Ergün, karara dair þu ifadeleri kullandý:
Bu konu 7437 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
"Ligden çekilebiliriz"
7437 Reviews
-
18.Haziran.2014, 02:01
Uye No : 42955
"Ligden çekilebiliriz"
17 Haziran 2014 19:13 NTVSpor.net

Galatasaray Liv Hospital'ýn Fenerbahçe Ülker ile oynanacak final serisi son maçýna çýkmama kararý almasýnýn ardýndan, sarý-kýrmýzýlý kulübün basýn sözcüsü Þükrü Ergün çarpýcý açýklamalarda bulundu.
NTV Spor'a telefonla baðlanan Galatasaray Basýn Sözcüsü Þükrü Ergün, karara dair þu ifadeleri kullandý:
"Bu kararý almamýzýn tek nedeni Türkiye Basketbol Federasyonu'nun çifte standart uygulamasýdýr. Bunun yanýnda Galatasaray'ýn tüm uyarýlarýný ve açýklamalarýný dikkate almayarak kendi sahneye koyduðu oyunu oynamaya çalýþmasýndan dolayý, final maçýna bu kararý aldýk. Gerek Ülker Sports Arena'da yaþananlar gerek de maça atanan hakemler nedeniyle kulübümüz bir uyarý niteliðinde açýklama yapmýþtýr. Ancak federasyonun bu oyununda Galatasaray'ý figüran olarak görmeye çalýþmasýndan dolayý, yönetim kurulu olarak oy birliðiyle bu kararý almýþ bulunuyoruz. Bu karar, muhtemelen sponsorumuzla görüþ birliði içinde alýnmýþtýr. Ben bugün yönetim kurulu toplantýsýna katýlamadým ama eminim ki baþkanýmýz ve arkadaþlarýmýz enine boyuna bu konuyu deðerlendirip kararý öyle almýþlardýr."
Fenerbahçe ile ilgili hiçbir sorunlarýnýn olmadýðýnýn altýný çizen Þükrü Ergün, ligden çekilebileceklerini de açýkladý. Yaþanan gergin ortamýn tek sorumlusunun Basketbol Federasyonu olduðunu niteleyen Ergün "Bundan sonra Beko Basketbol Ligi'nin Galatasaray'sýz nasýl olacaðýný federasyon görecektir" dedi.
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)