Bilgilendirme : Bu konu 4208 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
19 Haziran 2014 17:52 NTVSpor.net
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/506/m600_WQOG5.jpg
Galatasaray Kulübü Basketbol Þubesi Koordinatörü Murat Özyer, son ana kadar maçý oynamak istediklerini ancak TBF tarafýndan gerekli adýmlarýn atýlmadýðýný söyledi.
Bu konu 7228 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
"Son ana kadar maçý oynamak istedik ancak..."
7228 Reviews
-
19.Haziran.2014, 18:18
Uye No : 42955
"Son ana kadar maçý oynamak istedik ancak..."
19 Haziran 2014 17:52 NTVSpor.net

Galatasaray Kulübü Basketbol Þubesi Koordinatörü Murat Özyer, son ana kadar maçý oynamak istediklerini ancak TBF tarafýndan gerekli adýmlarýn atýlmadýðýný söyledi.
Toplantýsý sonrasý açýklamalarda bulunan Özyer, "Oyuncularýmýza icra kurulu baþkanýmýz Lutfi Arýboðan, Ergin Ataman ve ben teþekkür ettik. Baþkanýmýz ve yönetimimizin aldýðý kararý kontrol ettik" dedi.
Maça çýkmama kararýnýn ardýndan sezonu bitirdiklerini ifaden Murat Özyer, "Yarýn yönetimimizin ve baþkanýmýzýn katlýmýyla sezonu kutlama yemeðimiz olacak. Ondan sonra da oyuncularýn tatil dönemi baþlayacak. Belki böyle bir olayýn yaþanacaðý düþünülmüyordu. Yaþanan bu olaylarýn güzel þeylerin baþlangýcý olmasýný diliyorum" þeklinde konuþtu.
"EÞÝT UYGULAMALAR OLMADI"
Gelecek süreçle ilgili de konuþan Özyer, "Bundan sonra ne karar çýkacaðýný hep birlikte göreceðiz. Eþit uygulamalar olmadýðýndan dolayý iki konuda uzlaþma saðlanamadý. Biz de maça çýkmama kararýný uygulamaya geçirdik. Bunun dýþýnda çok söyleyeceðim bir þey yok. Son ana kadar maçý oynamak istedik. Ama istenilen adýmlar atýlmadý. Hayýrlýsý olsun. Geliþmeleri takip edeceðiz" dedi.
"SEZONU BÝTÝRDÝK"
Türkiye'ye basketbolu Galatasaray'ýn getirdiðini ifade eden Özyer, "Bundan sonra yolumuza devam edeceðiz. Ama bugün sezonu bitirdik. Sonra da önümüzdeki sezona yönelik planlarýmýzý yapacaðýz" þeklinde konuþtu.
"MAÇ OYNANMAK ÝSTENSEYDÝ..."
"Baþkanýmýzýn açýklaðý her þeyin arkasýndayýz" diyen Özyer, "Yorum yapacak bir durum yok. Bu maç oynanmak istenseydi, bence Türkiye Basketbol Federasyonu ve yetkili kurumlarý maçý oynatýrdý. Taraftarlara verdikleri destek için teþekkür ediyoruz. Camiamýza da teþekkür ediyorum" diye konuþtu.
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)