Bilgilendirme : Bu konu 4201 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
19 Haziran 2014 17:54 NTVSpor.net
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/506/aktar600_EIGNA.jpg
Galatasaray Divan Kurulu Baþkaný Ýrfan Aktar, Baþkan Ünal Aysal'ýn ve Yönetim Kurulu'nun aldýðý kararý desteklediklerini açýkladý.
Galatasaray Divan
Bu konu 6512 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
"Baþkanýn kararýný destekliyoruz"
6512 Reviews
-
19.Haziran.2014, 18:16
Uye No : 42955
"Baþkanýn kararýný destekliyoruz"
19 Haziran 2014 17:54 NTVSpor.net

Galatasaray Divan Kurulu Baþkaný Ýrfan Aktar, Baþkan Ünal Aysal'ýn ve Yönetim Kurulu'nun aldýðý kararý desteklediklerini açýkladý.
Galatasaray Divan Kurulu Baþkaný Ýrfan Aktar, NTV Spor'a özel açýklamalarda bulundu.
Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu’nun aldýðý kararlarý desteklediklerini belirten Aktar, "Divan Kurulu ve Yönetimi olarak kararý aramýzda deðerlendirdik. Baþkanýmýzýn yaptýðý beyanýn arkasýnda duruyoruz. Adaletsiz bir ortamda sporun kimseye hayýr getirmeyeceðini biliyoruz. Biz 109 yýllýk kulüp geçmiþimizde çok kupa, madalya aldýk ama hepsi alýn teri ile kazanýlmýþ þerefli baþarýlar. Adaletin olmadýðý bir ortamda, sporcular can güvenliði ile ilgili tereddütler beyan ediyorsa veya yönetiminden tereddüt duyulan hakem burada görevlendiriliyorsa burada dikkatli bakmamýz lazým. 17 Haziran tarihini de açýkçasý spor tarihine nokta olarak koymak lazým. Ýlla kazanmak için her þeyi yapmanýn karþýsýndayýz” dedi.
Tüm spor federasyonlarýnýn deðerlendirme yapmasý gerektiðini belirten Ýrfan Aktar, “Türk sporunda milat olmasý, sporu yönetenlerin adil ve kucaklayýcý kararlar almasýyla olur. Biz spor kulübü olarak 109 yýldan beri müsabakalarý saha içinde kazanma ya da kaybetmeye alýþmýþýz. Saha dýþý iþlerle sporu herhangi bir þekilde etkilemeye kalkmak bizim için hiç doðru deðil. 17 Haziran'daki Galatasaray Kulübü'nün yaptýðý giriþimin ardýndan zannediyorum sporu yöneten tüm federasyon ilgililerinin kendi aralarýnda bir deðerlendirme yapmalarý lazým” ifadelerini kullandý.
Aktar, “Bu seri maçlarýn kýsa süreli arada oynanmasýndan dolayý bu arada herhangi bir þekilde büyük istiþareler yapmak mümkün deðil. Ama Galatasaray Kulübü'nü temsil etmek Genel Kurul'un seçtiði baþkana ve Yönetim Kurulu'na ait. Onlarýn aldýðý kararý uygulamak durumundadýr ancak herhangi bir þubenin kapatýlmasý söz konusu deðil. Böyle bir þey olduðu taktirde Genel Kurul'a danýþýlmasý gerekir. Þubelerin açýlmasý da kapatýlmasý da kulübün en üst organý Genel Kurul'a tabidir. Galatasaray Kulübü'nün tüzüðüne göre kulübü temsil etmek üzere baþkan ve yönetim kurulu seçiliyor. Burada onlarýn yetkilerinde tereddüt edileceðini sanmýyorum" diyerek sözlerini sonlandýrdý.
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)