Bilgilendirme : Bu konu 4203 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
19 Haziran 2014 15:59 NTVSpor.net
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/506/gs_2_CC5JK.jpg
Ve bekleyiþ sona erdi... Final serisinin son maçýna çýkmama kararý alan, eþgüdüm toplantýsýna katýlmayan ve sabah yapýlmasý planan þut idmaný dahi iptal edilen Galatasaray Liv Hospital, kesin
Bu konu 7602 kez görüntülendi 1 yorum aldý ...
Galatasaray maça çýkmayacak!
7602 Reviews
-
19.Haziran.2014, 18:10
Uye No : 42955
Galatasaray maça çýkmayacak!
19 Haziran 2014 15:59 NTVSpor.net

Ve bekleyiþ sona erdi... Final serisinin son maçýna çýkmama kararý alan, eþgüdüm toplantýsýna katýlmayan ve sabah yapýlmasý planan þut idmaný dahi iptal edilen Galatasaray Liv Hospital, kesin olarak maça çýkmýyor. Fenerbahçe Ülker hükmen galibiyetle þampiyonluðunu ilan edecek.
Türk basketbol tarihinin en büyük krizi, çözüme kavuþmadý! Galatasaray Liöv Hospital, sporda eþine az rastlanýr kararýnýn arkasýnda durdu! Kampta basýna konuþan Galatasaray Baþantrenörü Ergin Ataman "Kampý daðýtýyorum. Oyuncularý toplayýp, teþekkür edeceðim" dedi. Sarý kýrmýzýlýlar, Beko Basketbol Ligi'nin þampiyonunun belirleneceði final serisi 7. maçýna çýkmayacak ve Fenerbahçe Ülker þampiyon olacak.
Galatasaray Yönetimi'nin salý akþamý yaptýðý "Fenerbahçe Ülker maçýna çýkmayacaðýz" açýklamasý Türk sporunda tam bir depreme yol açmýþtý. Sarý kýrmýzýlýlarýn "17 Haziran Duruþu" olarak adlandýrdýðý karara gerekçe olarak serinin 5. maçýnda çýkan olaylara karþýn Fenerbahçe Ülker'e seyircisiz oynama cezasý verilmemesi, hakemlerin ve Basketbol Federasyonu'nun tutumu ve Ülker Sports Arena'da oynanacak maçta can güvenliðinin saðlanamayacaðýna olan inanç gösterilmiþti.
Karara Fenerbahçe sert tepki göstermiþ ve "Ýstediðiniz yerde oynamaya hazýrýz" açýklamasý yapýlmýþtý.
TBF ise Galatasaray'ý kararýndan geri döndürmeye çalýþmýþ, bir yandan eleþtirilere yanýt verilirken diðer yandan da güvenliðin saðlanacaðý garanti edilmiþti.
Hatta TBF Baþkaný Turgay Demirel, Galatasaray Baþkaný Ünal Aysal'ý bizzat telefonla aramýþ ve gerek güvenlik gerekse de hakem yönetimi konusunda garanti vererek, maça çýkýlmasýný talep etmiþti.
Ancak bu çabalar sonuç vermedi ve kararýndan geri adým atmayan Galatasaray Yönetimi, kampta bulunan basketbol takýmýna "Kamp sona erdi, daðýlabilirsiniz" talimatý verdi. Kampta basýna kýsa bir açýklama yapan Galatasaray Baþantrenörü Ergin Ataman "Kampý daðýtýyorum. Oyuncularý toplayýp, teþekkür edeceðim" diyerek maça kesinlikle çýkmayacaklarýný ortaya koydu.
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
-
19.Haziran.2014, 18:32
Uye No : 42955
KESÝN OLARAK ÇIKMIYORUZ
Gaalatasaray'ýmýz Fenerbahçe Ülker maçýna çýkmayacaðýný son kez açýkladý ve kampý noktaladý.
19 Haziran 2014 Perþembe - 16:02 Webaslan.com
Galatasaray'ýmýz Türkiye Basketbol Federasyonu'nun skandal kararlarýnýn ardýndan Fenerbahçe Ülker maçýna çýkmama kararýndan vazgeçmedi.
Perþembe günü 21:00'de oynanmasý gereken mücadele öncesinde Galatasaray'ýmýz Fenerbahçe Ülker maçýna çýkmayacaðýný bir kez daha yeniledi.
Kirli oyunlarýnda döndüðü ligde yer almak istemediðini vurgulayan Galatasarayýmýzýn baþantrenörü Ergin Ataman, oyuncularýna teþekkür edeceðini açýkladý.
Deneyimli çalýþtýrýcý, "Kampý daðýtýyorum, oyuncularý toplayýp teþekkür edeceðim" diyerek maça çýkmayacaðýmýzý bir kez daha vurguladý.
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)