Bilgilendirme : Bu konu 4202 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Galatasaray Divan Kurulu Baþkaný, NTV Spor'a yaptýðý açýklamada gündeme dair açýklamalarda bulundu.
19 Haziran 2014 Perþembe - 18:09 Webaslan.com
http://mdcdn.webaslan.com/img/5/2014/gs-logosu-5c9bac-1394183548.jpg
Galatasaray Divan Kurulu Baþkaný, NTV Spor'a yaptýðý açýklamada
Bu konu 6755 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Þube kapanýr mý? Açýklama!..
6755 Reviews
-
19.Haziran.2014, 18:41
Uye No : 42955
Þube kapanýr mý? Açýklama!..
Galatasaray Divan Kurulu Baþkaný, NTV Spor'a yaptýðý açýklamada gündeme dair açýklamalarda bulundu.
19 Haziran 2014 Perþembe - 18:09 Webaslan.com

Aktar, yönetim kurulunun maça çýkmama kararý verme yetkisinin olduðunu ancak þubeyi kapatamayacaðýný açýkladý. Ýþte Aktar'ýn tüm sözleri;
"Bu ara büyük istiþareler yapma imkaný yok. Galatasaray'ý temsil etmek genel kurulun seçtiði yönetim kurulundadýr. Bu karar onlarýndýr. Ancak, þubenin kapatýlmasý
genel kurula danýþýlmalýdýr. Þubenin açýlmasý da, kapanmasý da kulübün en üst sahibi genel kurula aittir.
Galatasaray kulübünün tüzüðüne göre, sportif, idari, mali faaliyetlerini idare etmek üzere baþkan ve yönetim kurulu sçeiliyor. Onlarýn yetkilerinde bir tereddüt olacaðýný sanmýyorum.
Cemal Nalga olayýyla bu, çok farklý bir durumdur. Cemal Nalga olayý bizim kendimize yakýþtýramadýðýmýz aptalca bir iþti. O gün yönetim durumu kabul etti, gereken kiþileri görevden ayýrdý. Burada yönetim kuruluna bir tavsiye vermek zamaný yoktu. Divan Kurulu olarak biz tavsiyelerimizi yönetim kuruluna iletebiliriz.
TBF gereken þartlarý yapsaydý, 109 senelik bir camia olarak gereken þekilde çýkar mücadele ederdik. Bize verilen þekilde seyircisiz cezasý verilmeliydi. Hakem heyeti deðiþtirilmeliydi. Türkiye'de hakem mi bitti. Bu kasýtlý bir duruma uymak istemedik. Burada biz yönetim kurulunu haklý bulduk, arkasýnda durduk"
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)