DUYURU PANOSU
FORUMUMUZDA TÝVÝBU, D-SMART ,DÝGÝTURK-BEÝN KANALLARI YERLÝ - YABANCI PLATFORMLARLA ÝLGÝLÝ ,KART PAYLAÞIMI ,ÝPTV ,SERVER PAYLAÞIMDA BULUNMAK,HACK ÝLE KONULAR ve SPONSORLARIMIZ DIÞINDA HERHANGÝ BÝR ÜRÜN SATIÞI YAPMAK YASAKTIR 

Ýletiþim

WHATSAPP +905354035843

ERK@L

onlineuydudestek@gmail.com

NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 4201 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) önemli ismi Dr.Emir Turam'dan Ünal Aysal'a cevap geldi: "Avrupa'ya gidemezsiniz..." http://foto.rotahaber.com/news/rota/newpics/news/190620141833510200720_2.jpg Galatasaray'ýn Erkekler Basketbol Liginde bugün oynanacak olan finalin 7.ayaðýna çýkmama kararý Türkiye'nin gündemina adeta bomba gibi düþerken, bu tarihi karara çarpýcý bir yorumda Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) önemli ismi Dr.Emir Turam'dan geldi.

Bu konu 9662 kez görüntülendi 3 yorum aldý ...
TBF'den çok sert açýklama 9662 Reviews

Konuyu Deðerlendir: TBF'den çok sert açýklama

5 üzerinden | Toplam: 0 kiþi oyladý ve 9662 kez incelendi.

kaptan-8 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 42955

Uydu Alýcýsý

Sungate TÝTAN 4K UHD & Sungate TÝTAN ÝPTV HD 

Standart TBF'den çok sert açýklama

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) önemli ismi Dr.Emir Turam'dan Ünal Aysal'a cevap geldi: "Avrupa'ya gidemezsiniz..."

Galatasaray'ýn Erkekler Basketbol Liginde bugün oynanacak olan finalin 7.ayaðýna çýkmama kararý Türkiye'nin gündemina adeta bomba gibi düþerken, bu tarihi karara çarpýcý bir yorumda Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) önemli ismi Dr.Emir Turam'dan geldi.
    Konuyla ilgili Sporx.com'un sorularýný yanýtlayan Basketbol Federasyonu FIBA Dýþ Ýliþkiler Direktörü Dr. Emir Turam kararýn Galatasaray geleneklerine yakýþmadýðýný belirtirmen baþkan Ünal Aysal'ýn da "Bundan sonra Türkiye'de deðil Avrupada mücadele ederiz" çýkýþýna da, "Bu mümkün deðil" yorumunu getirdi.
    Turam, "Galatasaray yönetiminin maça çýkmama kararýyla ilgili ne düþünüyorsunuz ?" sorusuna, "Ben çýkmayacaklarýna hala inanmýyorum. Bence bu çok büyük bir hata. Bu çýkmamak ne Galatasaray'ýn geleneklerine, ne kulübe, ne oyuncularýna, ne koçuna, ne taraftarlarýna, ne de Galatasarayý rolmodel alan yetiþmekte olan nesillere yakýþýyor. Bunu yeni nesillere nasýl izah edeceklerini merak ediyorum. Býrakýn torunlarýna izah edemezler. Býrakýn olayýn bu tarafýný, bir de bu kulübün bir gelenek tarafý var. Galatasaray kulübü, 1915'de gönüllü olarak Çanakkeleye gidip tek bir öðrencisi sað dönmeyen bir liseye camiasý bu... Adamlar asker deðil öðrenci ve hepsi okuldan kaçýyor üçü beþi deðil tümü okuldan kaçýyor ve hepside ölüyor. Onlar ývýrdý zývardý güvenlikti filan demiyor gidiyorlar ülkeleri Türkiye için ölüyorlar. Ama o camianýn sporcularý bugün sahaya bile çýkamýyor. Ayný camianýn torunlarý. Ben bunu anlýyamýyorum izah edilemez birþey. Mutlaka onlar bunu camialarýna anlatacaklardýr elbette anlatamayacaklarý bir karar almamýþlardýr. Böyle bir þey Türkiye'de hiç yaþanmamýþ Dünyada hiç yaþanmamýþ. Beklenmedik bir þey bu. Galatasaray bu gelenekleriyle o yüzden özel bir camia. O 1915'de yaþananda dünyanýn hiç bir yerinde yaþanmamýþ. Ama onu yaþayan yaþatan bu ülkeye o þerefi yaþatan camia gelip bunu yapamaz diye düþünüyorum. Görmeden inanmam" cevabýný verdi.
    GALATASARAY AVRUPADA MÜCADELE EDEMEZ
    Emir Turam, G.Saray Baþkaný Ünal Aysal'ýn "Bu TBF oldukça Türkiye'de deðil Avrupada oynanarýz" çýkýþýyla ilgili olarak da "Bir kulübümüzün Avrupa'da mücadele etmesi için bunun yasal onay yetkisi basketbol federasyonu ve GSGM'dedir. Spor teþkilatýnýn onayý olmayan hiç bir kulüp Türkiye'ye yurt dýþýnda temsil etmesi söz konusu deðil. Eurolig FÝBA tarafýndan düzenleniyor olsaydý yüzde yüz böyleydi. Euroleague'nin bugünkü yapýsýyla bu yüzde yüz olmasa da yüzde 95 -98 böyledir. Biliyorsunuz Euroleague kar amaçlý bir ticari firma. Burasý G.Sarayý alýyorum derse G.Saray da burada oynayacaðým derse mahkeme CAS olay bir tartýþma zeminine girer. Bence yine de bu bizim federasyonumuzun GSGM'nin onayý olmadan mümkün olmaz. Çok net deðil. Ama yasa çok net. Türk basketbol yönetimi basketbol federasyonundadýr. Basketbolda yurt dýþýrda kimin temsil edeceðini onayý ve tescili de basketbol federasyonundadýr diyor" yorumunu yaptý.

Sporx

TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
    ----------------------------------
    Sungate TÝTAN 4K UHD

0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E

VATANDAS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 46882
    Yaþ
    63

Uydu Alýcýsý

gýgablue 800 se,next 2023,next 64,next machýna 3d,sungate titan 4 K 

tebrikler cimbom.galatasaray çýkmam derse çýkmaz.torunlarýmýzada cok rahat anlatýrýz merak etme sen

kaptan-8 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 42955

Uydu Alýcýsý

Sungate TÝTAN 4K UHD & Sungate TÝTAN ÝPTV HD 

Evet Doðru veya yanlýþ olsada.....(Havuzdan çýkarým,maçlara paf takýmý ile çýkarým vesaire tehdit vari konuþmadý) maça çýkmayacaðýz dedi çýkmadýlar........
    TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
    ----------------------------------
    Sungate TÝTAN 4K UHD

0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E

VATANDAS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 46882
    Yaþ
    63

Uydu Alýcýsý

gýgablue 800 se,next 2023,next 64,next machýna 3d,sungate titan 4 K 

söz verdinmi yapacaksýn veya söz vermiyeceksin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)