Bilgilendirme : Bu konu 4202 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
19 Haziran 2014 21:23
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/506/fbulker6_Y12EF.jpg
Galatasaray'ýn BBL final serisi 7. maçýna çýkmamasýnýn ardýndan, Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan açýklama geldi.
BBL Play-Off final serisi 7. maçý sonucu ile
Bu konu 8646 kez görüntülendi 1 yorum aldý ...
TBF'den açýklama!
8646 Reviews
-
19.Haziran.2014, 21:30
Uye No : 42955
TBF'den açýklama!
19 Haziran 2014 21:23

Galatasaray'ýn BBL final serisi 7. maçýna çýkmamasýnýn ardýndan, Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan açýklama geldi.
BBL Play-Off final serisi 7. maçý sonucu ile ilgili TBF açýklamasý þöyle:
"2013-14 Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi’nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LÝV Hospital takýmlarý arasýnda bu akþam oynanmasý gereken 7. ve son karþýlaþma ile ilgili olarak, Galatasaray LÝV Hospital takýmýnýn sahaya çýkmamasý üzerine ilgili yönetmelik maddeleri çerçevesinde iþlem yapýlacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TBL Yönetim Esaslarý Yönergesine göre en kýsa sürede kararýný açýklayacaktýr."
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
-
19.Haziran.2014, 22:31
Uye No : 626
Onurlu duruþ gösteren GALATASARAY Yönetimini tebrik ederim.TBF baþkaný ve ekibi birilerine þirin görünmek adýna TÜRK BASKETBOLUNA kara leke sürdüler.Utanmadan açýklama üstüne açýklama yapýyorlar.Asýl þimdi fenerasyon düþünþün bakalým bunu nasýl izah edecekler FÝBA ya
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)