DUYURU PANOSU
FORUMUMUZDA TÝVÝBU, D-SMART ,DÝGÝTURK-BEÝN KANALLARI YERLÝ - YABANCI PLATFORMLARLA ÝLGÝLÝ ,KART PAYLAÞIMI ,ÝPTV ,SERVER PAYLAÞIMDA BULUNMAK,HACK ÝLE KONULAR ve SPONSORLARIMIZ DIÞINDA HERHANGÝ BÝR ÜRÜN SATIÞI YAPMAK YASAKTIR 

Ýletiþim

WHATSAPP +905354035843

ERK@L

onlineuydudestek@gmail.com

NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 4201 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....

20 Haziran 2014 18:51 NTVSpor.net http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/506/600000_2T5P1.jpg Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Ülker’i resmen þampiyon ilan etti. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Beko Basketbol

Bu konu 8209 kez görüntülendi 1 yorum aldý ...
F.Bahçe Ülker resmen þampiyon! 8209 Reviews

Konuyu Deðerlendir: F.Bahçe Ülker resmen þampiyon!

5 üzerinden | Toplam: 0 kiþi oyladý ve 8209 kez incelendi.

kaptan-8 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 42955

Uydu Alýcýsý

Sungate TÝTAN 4K UHD & Sungate TÝTAN ÝPTV HD 

Standart F.Bahçe Ülker resmen þampiyon!

20 Haziran 2014 18:51 NTVSpor.net

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Ülker’i resmen þampiyon ilan etti.
    Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ýn çýkmadýðý play-off final serisinin 7. maçýný 20-0 Fenerbahçe Ülker lehine tescil ederek, sarý-lacivertli takýmý þampiyon ilan etti.
    TBF'den yapýlan açýklamada þu ifadelere yer verildi;
    TBF Yönetim Kurulu Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital karþýlaþmasýna ait hakem raporunu deðerlendirdi.
    2013-14 BEKO Basketbol Ligi Play Off Final Serisi karþýlaþma programý kapsamýnda 19 Haziran 2014 tarihinde Fenerbahçe Ülker Spor Salonunda oynanmasý gereken Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital karþýlaþmasýna ait hakem raporunun Yarýþma Yönergesi hükümleri kapsamýnda TBF Yönetim Kurulu tarafýndan deðerlendirilmesi sonucunda;
    a. Karþýlaþmanýn sonucunun Galatasaray Liv Hospital takýmýnýn 20-0 hükmen yenilgisi olarak tesciline,
    b. Oynanan maçýn 2013-2014 sezonu BEKO Basketbol Ligi Play Off Final serisi final maçý olmasý, sezon öncesi ilan edilen statüye göre yedi maç üzerinden oynanacak maçlarda seriyi dört galibiyetle bitirecek takýmýn þampiyon olacaðý, bu müsabakadan önce oynanan altý maçta her iki takýmýn üçer galibiyet aldýðý dikkate alýnarak son maçý kazanan takým olarak Fenerbahçe Ülker takýmýnýn sezon þampiyonu olarak tesciline ve ilanýna, kupa ve madalyalarýn en kýsa sürede teslimine,
    c. Karþýlaþmaya çýkmayarak hükmen yenilmiþ olan Galatasaray Liv Hospital takýmýnýn bu eylemiyle gerek maça çýkmamasý nedeniyle sebep olduðu maddi, gerekse basketbolun tüm unsurlarýna vermiþ olduðu maddi ve manevi zararlardan dolayý, konularýn içeriðine uygun olarak HUKUK ve DÝSÝPLÝN KURULLARINA sevkine karar verilmiþtir.
    Kamuoyuna saygý ile sunulur."
    TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
    ----------------------------------
    Sungate TÝTAN 4K UHD

0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E

sensi60 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

Uye No : 3603

Uydu Alýcýsý

dreambox500s 

maç oynansada fener kazanacaktý bence bu maç oynanmalýydý oynayaman gelin yerim dar dermiþ

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)