Bilgilendirme : Bu konu 4255 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
20 Haziran 2014 12:11 NTVSpor.net
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/506/b111_GEQ7N.jpg
Galatasaray Liv Hospital formasý giyen Pops Mensah-Bonsu, fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak zorlu bir sezonu geride býraktýklarýný söyledi.
Galatasaray
Bu konu 7635 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Bonsu'dan sezon deðerlendirmesi
7635 Reviews
-
20.Haziran.2014, 20:06
Uye No : 42955
Bonsu'dan sezon deðerlendirmesi
20 Haziran 2014 12:11 NTVSpor.net

Galatasaray Liv Hospital formasý giyen Pops Mensah-Bonsu, fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak zorlu bir sezonu geride býraktýklarýný söyledi.
Galatasaray Liv Hospital'ýn Britanyalý oyuncusu Pops Mensah-Bonsu, Instagram hesabýndan sezonu deðerlendirdi.
Fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak zorlu bir sezonu geride býraktýklarýný belirten Mensah-Bonsu, "Pek çok kiþinin isteði gibi bir son olmasa da çalýþmalarýmýzýn karþýlýðýný aldýk. Yaþanan her türlü sakatlýða, yapýlan üst üste antrenmanlara ya da alýnan maðlubiyetlere raðmen takým olarak hep bir arada durduk. Sezon boyunca desteklerini hiç esirgemeyen taraftarýmýza en içten duygularým teþekkür ediyorum" dedi.
Kendi performansýný deðerlendiren yýldýz basketbolcu, "Dönem dönem yaþadýðým iniþ ve çýkýþlarda her daim yanýmda olan ve bana güç veren aileme de teþekkür ediyorum. Son olarak kanýmý, terimi, gözyaþlarýmý ve daha pek çok þeyi birlikte paylaþtýðým takým arkadaþlarýma teþekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum ve sizlerle böyle bir sezon geçirdiðim için çok mutluyum" ifadelerini kullandý.
TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BÝLGÝ AMAÇLIDIR
----------------------------------
Sungate TÝTAN 4K UHD
0.8°W-4.9°E-7.0°E-9.0°E-13.0°E-16.0°E-19.2°E-39.0°E-42.0°E-46.0°E
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)