web şifreleme sadece rakamlardan oluştuğu için kırar ama wpa-wpa2 şifreleme rakam ve yazılardan olduğu için kırması çok zor şu an için görmedim,duymadım kıranı..
Bilgilendirme : Bu konu 4188 gün önce başlatıldı . Konu başlangınç tarihi güncel değilse Konu güncelliğini yitirmiş yada bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Eğer yazınız doğrudan bu konu ile ilgili değil ise yeni bir konu başlatmanızı tavsiye ederiz....
Bu yazımızda Backtrack 5 R3 Kurulumu yapacağız. Öncelikle Backtrack nedir onu açıklayalım. Backtrack Ubuntu tabanlı bir Linux dağıtımıdır. Bactrack sürümü open source olarak Sızma Testleri yapmak için geliştirilmiş özel bir dağıtımdır. Backtrack manuel sızma testi yapmak, zafiyet taraması gerçekleştirmek için birçok kategoride çok fazla sayıda araç barındırır. Dolayısı ile Bilgi Güvenliği uzmanlarının alet çantasında mutlaka bulunması gereken bir işletim sistemidir. Bactrack tüm birçok
Bu konu 10189 kez görüntülendi 2 yorum aldı ...
web şifreleme sadece rakamlardan oluştuğu için kırar ama wpa-wpa2 şifreleme rakam ve yazılardan olduğu için kırması çok zor şu an için görmedim,duymadım kıranı..
Uydu alıcıları ve yazılımlarla ilgi sorulanızı foruma yazınız,özel mesaj (pm)ile sorulan sorulara cevap verilmeyecektir
-----------------------------------------------------
İPTV VE CCCAM ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)