Bilgilendirme : Bu konu 4143 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Digitürk Eutelsat 7A/7B uydusunda ulusal HD ve SD kanallar ÞÝFRESÝZ yayýnda
SHOW TV HD
STAR TV HD
FOX TV HD
NTVSPOR HD
SPORTS TV HD
TRT HD
TRT 1 HD
ATV HD
Bu konu 16137 kez görüntülendi 3 yorum aldý ...
Digitürk Eutelsat 7A/7B uydusunda ulusal HD kanallar ÞÝFRESÝZ yayýnda
16137 Reviews
-
Uye No : 7631
Digitürk - Eutelsat Hakkýnda
Arkadaþlar ben Tacikistan'da yaþýyorum, Türksat 2A uydusu iptal olduðundan beri Star, NTV, NTVSpor, E2, CNBCE izleyemiyoruz burada. Artýk bu kanallarý doðu pakedine vermiyorlar maalesef. Bu yüzden Digitürk ile Eutelsat üzerinden ulusal kanallarý seyretmek gibi bir çözüm düþündüm. Bu çözümü daha önce receiver almadan kart ve modül üzerinden Ukrayna'da çalýþýrken kullanmýþtým ama artýk modül vs kalktý bildiðim kadarýyla. Sadece tanýmlý receiver ve tanýmlý kart ile çalýþýyor Digitürk diye duymuþtum arkadaþlardan.
Bunun için Türkiye'den Digitürk'ten alacaðým kutu ve kart alýp gelmem yeterli mi? Alacaðým receiver muhtemelen Türksat üzerinden ayarlý gelecektir, frekans ayarlarýný Eutelsat'a ayarlamak mümkünmüdür, vs. bana yardýmcý olabilirseniz sevinirim.
Not: Yardýmý yanlýþ yerde arýyorsam veya konu açmam gerekliyse lütfen belirtin, forumda yeniyim.
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)