Trabzonspor Medical Park'ta coach Hakan Demir görevinden istifa etti.

Resmi siteden yayýmlanan mesajda '' Royal Halý Gaziantepspor karþýlaþmasýnda alýnan 77-69'luk maðlubiyetin ardýndan, Antrenörümüz Hakan Demir, görevinden istifa etme kararý aldý. Yönetim kurulumuz da Demir'in istifasýný kabul edip, karþýlýklý anlaþarak ayrýlýk kararýný onayladý. Hizmetleri için teþekkür ettiðimiz ve bundan sonraki kariyerinde baþarýlar dilediðimiz Demir'in istifasýyla ilgili açýklamasý ise þöyle:

"Türkiye Basketbol Ligi 2013-2014 sezonunun 4. haftasýndan itibaren üstlendiðim Trabzonspor Medical Park Basketbol Takýmý Baþantrenörlüðü görevinden bugün itibariyle istifa ettiðimi tüm kamuoyunun bilgisine sunarým. Takýmýmýzýn tarihinde ilk kez mücadele ettiði Eurochallenge Cup'ta iyi sonuçlar almasýna raðmen, Spor Toto Türkiye Kupasý ve ardýndan Türkiye Basketbol Ligi'nde arka arkaya alýnan maðlubiyetler nedeniyle bu kararý aldým ve yönetimimizin bilgisine sundum. Baþta Sayýn Baþkan Abiþ Hopikoðlu olmak üzere tüm Trabzonspor Medical Park yönetim kuruluna, sponsorumuz Sayýn Muharrem Usta'ya, oyuncularýma ve tüm mesai arkadaþlarýma bugüne kadar bana verdikleri destek için teþekkür ederim. Trabzonspor Medical Park'a bundan sonra her kulvarda baþarýlar dilerim." ifadelerine yer verildi