Bilgilendirme : Bu konu 4070 gün önce baþlatýldý . Konu baþlangýnç tarihi güncel deðilse Konu güncelliðini yitirmiþ yada bu konu ile ilgili son cevap yazýlmýþ olabilir. Eðer yazýnýz doðrudan bu konu ile ilgili deðil ise yeni bir konu baþlatmanýzý tavsiye ederiz....
Trabzonspor Medical Park'ta coach Hakan Demir görevinden istifa etti.
Resmi siteden yayýmlanan mesajda '' Royal Halý Gaziantepspor karþýlaþmasýnda alýnan 77-69'luk maðlubiyetin ardýndan, Antrenörümüz Hakan Demir, görevinden istifa etme kararý aldý. Yönetim kurulumuz da Demir'in istifasýný kabul edip, karþýlýklý anlaþarak ayrýlýk kararýný onayladý. Hizmetleri için teþekkür ettiðimiz ve bundan sonraki kariyerinde baþarýlar dilediðimiz Demir'in istifasýyla ilgili açýklamasý ise þöyle:
Bu konu 7487 kez görüntülendi 0 yorum aldý ...
Trabzonspor'dan Ýstifa Etti
7487 Reviews
-
Uye No : 11392
Trabzonspor'dan Ýstifa Etti
Trabzonspor Medical Park'ta coach Hakan Demir görevinden istifa etti.
Resmi siteden yayýmlanan mesajda '' Royal Halý Gaziantepspor karþýlaþmasýnda alýnan 77-69'luk maðlubiyetin ardýndan, Antrenörümüz Hakan Demir, görevinden istifa etme kararý aldý. Yönetim kurulumuz da Demir'in istifasýný kabul edip, karþýlýklý anlaþarak ayrýlýk kararýný onayladý. Hizmetleri için teþekkür ettiðimiz ve bundan sonraki kariyerinde baþarýlar dilediðimiz Demir'in istifasýyla ilgili açýklamasý ise þöyle:
"Türkiye Basketbol Ligi 2013-2014 sezonunun 4. haftasýndan itibaren üstlendiðim Trabzonspor Medical Park Basketbol Takýmý Baþantrenörlüðü görevinden bugün itibariyle istifa ettiðimi tüm kamuoyunun bilgisine sunarým. Takýmýmýzýn tarihinde ilk kez mücadele ettiði Eurochallenge Cup'ta iyi sonuçlar almasýna raðmen, Spor Toto Türkiye Kupasý ve ardýndan Türkiye Basketbol Ligi'nde arka arkaya alýnan maðlubiyetler nedeniyle bu kararý aldým ve yönetimimizin bilgisine sundum. Baþta Sayýn Baþkan Abiþ Hopikoðlu olmak üzere tüm Trabzonspor Medical Park yönetim kuruluna, sponsorumuz Sayýn Muharrem Usta'ya, oyuncularýma ve tüm mesai arkadaþlarýma bugüne kadar bana verdikleri destek için teþekkür ederim. Trabzonspor Medical Park'a bundan sonra her kulvarda baþarýlar dilerim." ifadelerine yer verildi
-
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)